< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Abi bu zamlar ne zaman duracak bu fiyatlar ne olacak?

-
-
Aynı şekilde market fiyatları çok korkunc bir yere doğru gidiyor. Kasım ayı itibariyle marketler hemen hemen her ürüne ciddi zamlar yapmışlar. Ülke uçurumun kenarına doğru gitmiyor artık, uçurumdan düştü bile su an sadece zemine cakilmayi bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca küresel ısınma da dünyanı tehdit ediyor. Kasım ayındayız doğru düzgün soğuk görmedik. Ben ege de yaşıyorum. Şuan ciddi ciddi herşeyi satıp soğuk olan erzurum erzincan taraflarında kırsal kesimden bir arazi ve ev alıp kendim üretip kendim yemeyi yani köy hayatına geçmeyi düşünüyorum. Çünkü bu şekilde ilerisini göremiyorum zamlar şehir hayatını yaşanmaz hale getirmeden birşeyler yapmalı. :(
Fiyat güncellemelerine karşı toplumda sürü bağışıklığı oluştu. Bir ürünün fiyatını iki gün üst üste aynı görürsek, şaşkınlık geçiriyoruz.
-
Bu zamlar durmaz. Her şey yeni başladı
Marketler kafasına göre zam yapıyor etiketler haftalık değişiyor
Durmak yok yola devam
AKP'nin eski versiyonlarına göre (DYP, ANAP vs.) tek iyi tarafı her gün zam olmamasıydı. O da kalmadı. 20 sene iktidarda kal, halk ne istersen versin. Gelinen noktada oy için vatan millet edebiyatına sarıl.
-
Herkeste para var zam falan kimseyi etkilemiyor.
Dün galataport'taydım yeni açılmış arkadaş gidelim görelim dedi. 1 hafta olmuş açılalı benim nasıl bir yer olduğundan haberim yoktu. Gittik içerisi bir sürü pahalı mağazalar ve restoranlar doluydu, insanlar restoranlar kafeler önünde sıralara girmişti. Arkadaşıma diyorum burası ne ara açıldı, ne ara mağazalar doldurdu, ne ara insanlar fark etti, ne ara gelip kuyruğa girdiler? İçeride 30dk dolandık bir kahve içeceğiz altı üstü kuyruğa girmek istemedik. Kuyruk olmayan bir kafe bulup girdik 2 kahve 2 tatlıya 140tl para verdik. Pahalı bir mekandı ama içeride iğne atsan yere düşmezdi. Yan masamızda belli liseli gençler oturuyorlardı, ben lisedeyken günlüğüm 5 liraydı sadece kantinden yemek ve ayran almaya yeterdi 1tl kalırdı onunla da minibüse biner eve gelirdim. Şimdiki liseliler lüks mekanda 40 liraya tatlı yiyorlar.
Daha sonra çıktık Karaköy'e doğru yürüyoruz o ünlü kafelerin olduğu sokaklardan geçtik aynı manzara orada da var, bütün kafeler ağzına kadar doluydu. Karaköy güllüoğlunun yanından geçtik içerisi kocaman 100 kadar kişi içeride oturuyor yiyordu. 100 metreden fazla insan da kapıda kuyruk olmuştu. 15 kadar garson saydım hepsi vızır vızır siparişlere koşuyordu. Kilosu 200-250tl arası değişen baklavayı yemek için insanlar kuyruğa girmişti ama sorsan zam yapıyorlar herkes aç :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 7 Kasım 2021; 10:33:41 >
-
Ne haftası kardeşim ürünlere günlük zam geliyor ben Şok'ta çalışan bir kasiyer olarak zamların canlı şahidiyim bizde her gün ortalama 50 - 70 ürüne zam geliyor örnek olarak 30'lu yumurta 29.90 TL' ye 5 litrelik Evin 🌻 yağı 82.90 TL'ye, büyük boy hoşbeş gofret 5.25 TL'ye ve 5 litrelik Kardelen suyu 3.50 TL'ye yükseldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 7 Kasım 2021; 10:34:6 >
Vay arkadaş ya 1 sene önce en lüx baklavanın kilosu100 TL'ydi ve bana pahalı geliyor du baklava'nın kilosunun 200 TL'ye yükseldiğine eminmisin ?
Sitelerine bakabilirsin hocam midye baklava benim favorimdir 230tl fiyatı. Ama gün için gidince bulamıyorum bitmiş oluyor. İnsanlar tepsi tepsi alıyor.
-
Alanların çoğunda zaten zengin Arap'lar bu arada ben Karaköy Güllüoğlu'na 2020 Mart ayında pandemi yasakları başlamadan önce gitmiştim o yüzden uçuk fiyatları görünce şaşırdım Melih Gökçek'e benzeyen gözlüklü ve bıyıklı patron Galip Güllü oradamıydı ?
Burda ağlıcağınıza indirim kovalayın. Bu ara sağlam indirimler var. Az önce morhipodan %100 pamuk kazağı 26 liraya aldım. 100 liraya montlar vs var
Dayı telefonu çıkartalım mı onunla ilgili bilgi vermemişsin. Pantolonum tişörtüm ve ayakkabım var halime şükretmeli miyim ?
-
konuyu acan arkadaşa bir esnaf olarak söyliyeceğim söz : daha ürünlere dolarin 9 ,9,50 nin olmasından dolayı fiyatlara yeni yansıyor bile. daha yeni başlıyor fiyatlar siz 12. aydan sonrasını görün.
-
Zamların durması diye bir şey yok, çünkü durması için sebep yok; ekonomiyi düzeltecek kararlar alın(a)mıyor; çünkü yöneticilerde bu kapasite yok; zaten hepsi şahsımın ağzının içine bakıyor. Ülkenin varacağı yer Venezuela; bunu görmek için Einstein olmaya gerek yok. Seçimlere kadar ülke toptan iflas etmese bari.
-
6'lı kağıt havluya 25 TL verdim. Artık birileri dur desin bu duruma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akpli troldür kendisi
Yeni sistem böyle beyler
iyi değilmi
En Beğenilen Yanıtlar

Dayı telefonu çıkartalım mı onunla ilgili bilgi vermemişsin. Pantolonum tişörtüm ve ayakkabım var halime şükretmeli miyim ? |
Herkeste para var zam falan kimseyi etkilemiyor. Dün galataport'taydım yeni açılmış arkadaş gidelim görelim dedi. 1 hafta olmuş açılalı benim nasıl bir yer olduğundan haberim yoktu. Gittik içerisi bir sürü pahalı mağazalar ve restoranlar doluydu, insanlar restoranlar kafeler önünde sıralara girmişti. Arkadaşıma diyorum burası ne ara açıldı, ne ara mağazalar doldurdu, ne ara insanlar fark etti, ne ara gelip kuyruğa girdiler? İçeride 30dk dolandık bir kahve içeceğiz altı üstü kuyruğa girmek istemedik. Kuyruk olmayan bir kafe bulup girdik 2 kahve 2 tatlıya 140tl para verdik. Pahalı bir mekandı ama içeride iğne atsan yere düşmezdi. Yan masamızda belli liseli gençler oturuyorlardı, ben lisedeyken günlüğüm 5 liraydı sadece kantinden yemek ve ayran almaya yeterdi 1tl kalırdı onunla da minibüse biner eve gelirdim. Şimdiki liseliler lüks mekanda 40 liraya tatlı yiyorlar. Daha sonra çıktık Karaköy'e doğru yürüyoruz o ünlü kafelerin olduğu sokaklardan geçtik aynı manzara orada da var, bütün kafeler ağzına kadar doluydu. Karaköy güllüoğlunun yanından geçtik içerisi kocaman 100 kadar kişi içeride oturuyor yiyordu. 100 metreden fazla insan da kapıda kuyruk olmuştu. 15 kadar garson saydım hepsi vızır vızır siparişlere koşuyordu. Kilosu 200-250tl arası değişen baklavayı yemek için insanlar kuyruğa girmişti ama sorsan zam yapıyorlar herkes aç :) |
Aynı şekilde market fiyatları çok korkunc bir yere doğru gidiyor. Kasım ayı itibariyle marketler hemen hemen her ürüne ciddi zamlar yapmışlar. Ülke uçurumun kenarına doğru gitmiyor artık, uçurumdan düştü bile su an sadece zemine cakilmayi bekliyoruz.
![]() |
Benzer içerikler
- sivilceden su gelmesi
- 103.03 yılda bir sağlık kontrolü yapılmazsa ne olur
- visa hangi banka
- tırnak izi nasıl geçer
- çanaksız uydu alıcısı internetsiz çalışır mı
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- telegram indirim
- huawei boykot mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X