Şimdi Ara

Abercrombie$Fitch (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
14.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bi filmde bu markayla abercombie&bitch diye dalga geçmişlerdi baya gülmüştüm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: m.kvncymn


    quote:

    Orjinalden alıntı: Nicotinell

    A. Fitch'in sadece amerika'da mağazaları var. Türkiye'de satılanların hepsi çakma diye düşünüyorum. Sokakta gördüklerinizin de çoğu çakma. Bazı zengin veletleri amerika'dan sipariş ediyorlar.

    Çakma orjinal farkı nası anlaşılır bilmiyom. Zaten bende yok A. Fitch. O değil de komiğime gidiyor, bir ara Dolce Gabbana çok meşhurdu, en çok onun çakması yapılırdı, şimdi Abercrombie aynı durumda

    arkadasım turkiyedekilerin hepsi çakma değil boyner ve ykm de satılan ürün çakma olurmu hiç


    boyner ve ykm'dekiler çakma değildir herhalde.




  • Beyler bakın bahsi geçen markaları koydum. Siyah Quick t-shirt ümün ne denli solduğunu gstermek için birde yakından çektim, kızla çalıyor resmen. Onun dışında aber lerin ikiside solmuş değildir model gereği yukarıya doğru solarak gider, birer tane levis ve adidas ta koydum onlarıda sorunsuz kullanıyorum, aynı şekilde quick in maviside çok soldu, yemin ederim yatarken giyiyorum, Neyse istediğinizi alacaksınız tabi ama benden size söylemesi.

     Abercrombie$Fitch

     Abercrombie$Fitch



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 13 Haziran 2009; 17:22:22 >




  • T-Shirt konusunda Quiksilver'ın o kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum. O tarz bir marka arıyorsanız Billabong, Lost, O'neill öneririm. Ama A&F ile karşılaştırmayın, arada tarz farkı var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Amorph

    T-Shirt konusunda Quiksilver'ın o kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum. O tarz bir marka arıyorsanız Billabong, Lost, O'neill öneririm. Ama A&F ile karşılaştırmayın, arada tarz farkı var.


    O'neill çok iyi be kardeşim ama çok pahalı ya. Özellikle şortları mükemmel bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: berdush

    Quicksilver ın T-shirtlerini sakın almayın, kesimleri kötü ver gerçektende çok çabuk solyor ve kumaşı pek yazlık gibi değil, ağır ve kalın geliyor bana. Yani T-shirt olarak etiketindeki parayı gram haketmiyor bence.


    Yanılıyorsun dostum
    Eskiden LCW böyleydi ; A/F 'den bir tişört falan alsan yetiştirme yurdundan çıkmış gibi herkesin üzerinde var.
    Aksine quik. alabildiğine kaliteli ve özgün bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: berdush

    Beyler bakın bahsi geçen markaları koydum. Siyah Quick t-shirt ümün ne denli solduğunu gstermek için birde yakından çektim, kızla çalıyor resmen. Onun dışında aber lerin ikiside solmuş değildir model gereği yukarıya doğru solarak gider, birer tane levis ve adidas ta koydum onlarıda sorunsuz kullanıyorum, aynı şekilde quick in maviside çok soldu, yemin ederim yatarken giyiyorum, Neyse istediğinizi alacaksınız tabi ama benden size söylemesi.

     Abercrombie$Fitch

     Abercrombie$Fitch



    O aber tshirtler ne kadar ?




  • Benim tercihim her zaman US. Polo. Fiyatları hem uygun, hem de Abercrombie ve GAP'den daha kaliteli.

     Abercrombie$Fitch

    Alternatif olarak da DeFacto'yu önerebilirim.
  • ya arkadaşım neyin tartışması bu anlamadım herkesin tarzı farklı sonuçta o yüzden bi sürü marka ve model var
  • Abercrombie ler çok sağlam dayanıklı ve kesimleri çok iyi olan t-shirtler.Fakat fiyatları biraz pahalı.Çakmaları piyasada bolca mevcut,fakat orjinal kendini belli ediyor

    @baykagan

    Dediğin gibi US Polo da inanılmaz bir marka.Gerçekten verilen parayı hakediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 13 Haziran 2009; 19:51:21 >
  • Beyler Abercrombie başlığını görünce hemen hızlıca yazılanları okudum.Ben de Abercrombie nin bermuda shortlarından almak istiyorum ancak orjinal olsun istiyorum.HAftaya İstanbuldayım, orda orjinal bermuda şort satan mağaza bulabilrimiyim? Bakırköy Capacity de var die duydum, bilen varsa aydınlatsın bizi. Gelelim O'neill şorta hakketen beğendiğğim bi model var (deniz şort u) onun mağazası nerdedir aacaba? sizin için ekliyorum beğendiğim aber shortu.

     Abercrombie$Fitch




  • gittigidiyordakilerin %90 sahte ben 1 tshirt aldım polo tarzı orjinalinden renk sıralaması, tonu, üzerine oturuşundan anladım sahte olduğunu yoksa etiketleri düğmeleri orjinaliyle birebir aynı çok iyi taklitler var dikkatlı olun.
  • GG'de satanların neredeyse hepsi sahte. Adam gibi orijinal satan 3-5 kişi var. Ama bazı zamanlar da 14,90'a bile tshirt bulabiliyorsunuz. İnsan o zaman çakma mıdır diye düşünmüyor açıkçası

    Ekleme: Benim de alışveriş yaptığım ve hakkaten de memnun kaldığım satıcılar; sabatu, newyorker34, centropark...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 13 Haziran 2009; 20:41:10 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

    GG'de satanların neredeyse hepsi sahte. Adam gibi orijinal satan 3-5 kişi var. Ama bazı zamanlar da 14,90'a bile tshirt bulabiliyorsunuz. İnsan o zaman çakma mıdır diye düşünmüyor açıkçası

    Ekleme: Benim de alışveriş yaptığım ve hakkaten de memnun kaldığım satıcılar; sabatu, newyorker34, centropark...


    gelen ürünleri kalitesi nasıl
  • 3-5 satıcı hariç hepsi replika,gerek A&F gerek yan firması Hollister olsun,orijinal ürün bulmak zor.

    Benim bildiğim ve %100 orijinal ürün satanlar; biggers(İstanbul),kesmekesh(Sivas),honkongstore(Ankara)...bu 3 satıcıdan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz arkadaşlar.En az 40 tane giyim ürünü almışımdır bu siteden ve bunların 20 tanesi A&F ve Hollister'dir. Sadece kesimlerine dikkat edin,bazı ürün guruplarının kesimleri çok dar ya da çok bol olabiliyor.


    Tavsiyem kot pantolon :Diesel,Replay...
    Üst kesim,tshirt,mont ,vb...:A&F,Hollister,Gap...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: faho

    3-5 satıcı hariç hepsi replika,gerek A&F gerek yan firması Hollister olsun,orijinal ürün bulmak zor.

    Benim bildiğim ve %100 orijinal ürün satanlar; biggers(İstanbul),kesmekesh(Sivas),honkongstore(Ankara)...bu 3 satıcıdan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz arkadaşlar.En az 40 tane giyim ürünü almışımdır bu siteden ve bunların 20 tanesi A&F ve Hollister'dir. Sadece kesimlerine dikkat edin,bazı ürün guruplarının kesimleri çok dar ya da çok bol olabiliyor.


    Tavsiyem kot pantolon :Diesel,Replay...
    Üst kesim,tshirt,mont ,vb...:A&F,Hollister,Gap...


    bu satıcıların hiçbiri bulunamıyor yaw




  • Abercrombie gerçekten çok kaliteli. Ama T-Shirt e bu kadar çok para vermek içimi acıtıyor. Rodi Yards gibi yerlerde çok modern t-Shirtler var. Gerçekten de çok ucuz. Dayanıklı ayrıca. Ama yine de Aber alıyorum. Yapcak birşey yok.
  • Dupp geçen sene 49 ardan almış olmam lazım, Ankara Kızılay YKM den almıştım.
  • Vallaha isimlerde belki harf atlamaları vb... olabilir.Şimdi profilime baktım, fazla işlemim olduğu için;sistemden silinmiş eski alışverişlerim.O nedenle isimleri net olarak yazamadım.

    En son,güncel olarak baktım; " grandshop" adlı kullanıcı da %100 orijinal satıyor arkadaşlar haberiniz olsun.2 ay önce deer brook serisi A&F tshirt ve Prada Man serisi erkek ayakkabı almıştım.Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: faho

    Vallaha isimlerde belki harf atlamaları vb... olabilir.Şimdi profilime baktım, fazla işlemim olduğu için;sistemden silinmiş eski alışverişlerim.O nedenle isimleri net olarak yazamadım.

    En son,güncel olarak baktım; " grandshop" adlı kullanıcı da %100 orijinal satıyor arkadaşlar haberiniz olsun.2 ay önce deer brook serisi A&F tshirt ve Prada Man serisi erkek ayakkabı almıştım.Kesinlikle tavsiye ederim.



    Usta newyorkeri kozyatağı yazıyor bizim burası bakıyım belki gidip alırım




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.