Şimdi Ara

Abercrombie$Fitch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
14.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

birde gittigidiyorda orjinal satan varmı bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dupp -- 13 Haziran 2009; 16:21:20 >

• Niye pahalı anlamadım bende o kadar paraya Armani,Diesel giyerimwww.abercrombietr.com orj. satıyor diye biliyorum
  • Bende 2 T-shirt ü 1 şortu var. Piyasada çakması çok, orjinalini alıp üzerine geçirince anlıyorsun neden o kadar pahalı olduğunu, bir kıyafetin kesimi bu kadar güzel olamaz, üzerine cuk diye oturuyor ne eksik ne fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Bende 2 T-shirt ü 1 şortu var. Piyasada çakması çok, orjinalini alıp üzerine geçirince anlıyorsun neden o kadar pahalı olduğunu, bir kıyafetin kesimi bu kadar güzel olamaz, üzerine cuk diye oturuyor ne eksik ne fazla.

deger mi o kadar para vermeye
  • gittigidiyorda orjinalleride var sahteleride, zaten eğer elinde bi orjinal varsa anlarsın direk sahtesini. lacoste a eş değer bi marka bence ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dupp

quote:

Bende 2 T-shirt ü 1 şortu var. Piyasada çakması çok, orjinalini alıp üzerine geçirince anlıyorsun neden o kadar pahalı olduğunu, bir kıyafetin kesimi bu kadar güzel olamaz, üzerine cuk diye oturuyor ne eksik ne fazla.

deger mi o kadar para vermeye

Ben zengin bir insan değilim, o verdiğiniz sitedeki fiyatlar uçmuş. Ankara da bu markanın satıldığı sadece Kızılay YKM yi gördüm ben, orada da geçen sene t-shirt ler 40-50 TL arasındaydı bu sitedeki kadar uçuk değildi. Gidip bakmanızı tavsiye ederim, bi Levis T-shirt te o kadar zaten. Ama artık La coste, Abercombie gibi makaları almanın bir manası kalmadı piyasada o kadar fazla birebir çakma model varki gidip orjinalini de alsanız çakma muamelesi görür.(haksız mıyım?)

• quiksilver billabong al daha iyi bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABERCROMBIE FITCH FIERCE(100ML)
    4 yıl önce açıldı
    Tommy Hilfiger Hırka
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soz.Turk

quiksilver billabong al daha iyi bence.

quiksilver ve billabong un bu markaların tarzıyla alakası olmadığını düşünüyorum, onlar daha çok spor modeller üretiyorlar ama mayo alcaksan kesinlikle tavsiye ederim . . .
  • Quicksilver ın T-shirtlerini sakın almayın, kesimleri kötü ver gerçektende çok çabuk solyor ve kumaşı pek yazlık gibi değil, ağır ve kalın geliyor bana. Yani T-shirt olarak etiketindeki parayı gram haketmiyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 13 Haziran 2009; 16:33:51 >
  • Hocam Abercrombie orijinal satan yerler var İstanbul Kazasker ve Suadiye de ama orijinaliyle birebir çakma yapmış artık adamlar sen orijinal bile alsan çakma muamelesi yapabilirler çakmanın da kaliteleri var 15 Lirayada var 35 lirayada arkadaş almış düğmelerin üstündeki Aber yazısına kadar yapmış adamlar kesinlikle ayıramadım.
  • quote:

Quicksilver ın T-shirtlerini sakın almayın, kesimleri kötü ver gerçektende çok çabuk solyor ve kumaşı pek yazlık gibi değil, ağır ve kalın geliyor bana. Yani T-shirt olarak etiketindeki parayı gram haketmiyor bence.

Şaka yaptığını söyle, ne olur! Yıllardır giyerim Quiksilver'ın t-shirtlerini fakat senin dediğin sorunların hiç biriyle karşılaşmadım. Ayrıca sokağa çıktığında, abartısız en az 200 kişinin üstünde gördüğüm Abercrombie&Fitch t-shirtlerinden iyi olduğundan hiç şüphem yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

quote:

Quicksilver ın T-shirtlerini sakın almayın, kesimleri kötü ver gerçektende çok çabuk solyor ve kumaşı pek yazlık gibi değil, ağır ve kalın geliyor bana. Yani T-shirt olarak etiketindeki parayı gram haketmiyor bence.

Şaka yaptığını söyle, ne olur! Yıllardır giyerim Quiksilver'ın t-shirtlerini fakat senin dediğin sorunların hiç biriyle karşılaşmadım. Ayrıca sokağa çıktığında, abartısız en az 200 kişinin üstünde gördüğüm Abercrombie&Fitch t-shirtlerinden iyi olduğundan hiç şüphem yok.

Bende ikiside var maalesef aber in yanından bile geçemez, istersen fotolarını koyarım. Şahsi fikrim Quicksilver a verilen para tamamen markının biraz artistik olmasındandır. Bak T-shirt için konuşuyorum sadece şortlarına lafım yok.

• Yahu yapmayın lütfen, bende de ikisi de mevcut. Ama Abercrombie'nin püsküllü t-shirtleri, Quiksilver'ın değil t-shirti, boxerının yanından bile geçemez.
    Aynı görüşüm sweatshirtler için de geçerli. Asla Quiksilver'ınki gibi durmaz, duramaaz!
    Quiksilver'ın tek GERÇEKTEN kötü yanı deniz şortlarının baskıları 3-4 ay sonra dağılıyor gibi. Onun dışında bir sorunum olmadı.
  • quiksilver billabong tshirtleri genelde bol kesim oluyor, ama elimde slim fit olan bi kaç model var, ama arkadaşında dediği gibi kumaş çok kalın tavsiye etmem abercrombie tshirtlerimin yanına yaklaşamazlar
  • quote:

bence ya tshirt ten anlamıyorsun yada gördüğün quickler çakma dostum 3 sezondur üstünde tepinerek giydiğim quicksilverin tshirtleri var

ha kesimini beğenmeyebilirsin tarzını beğenmeyebilirsin olabilir o tamamamen zevk meselesi ama kalite konusunda kesinlikle ödün vermez quicksilver

abercrombie ise çakma montu var bende mesela birebir çakma ankara karumdan aldım ciddi söylüyorum ömrümde bu kadar güzel bi mont giymedim çok seviyorum mükemmel kesimi ve kalitesi süper üstüne giydiğin zaman cuk oturuyor dediğin gibi

Abercrombie$Fitch

montumda bu gerçekten çok severek giyiyorum

• A. Fitch'in sadece amerika'da mağazaları var. Türkiye'de satılanların hepsi çakma diye düşünüyorum. Sokakta gördüklerinizin de çoğu çakma. Bazı zengin veletleri amerika'dan sipariş ediyorlar.

Çakma orjinal farkı nası anlaşılır bilmiyom. Zaten bende yok A. Fitch. O değil de komiğime gidiyor, bir ara Dolce Gabbana çok meşhurdu, en çok onun çakması yapılırdı, şimdi Abercrombie aynı durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

A. Fitch'in sadece amerika'da mağazaları var. Türkiye'de satılanların hepsi çakma diye düşünüyorum. Sokakta gördüklerinizin de çoğu çakma. Bazı zengin veletleri amerika'dan sipariş ediyorlar.

Çakma orjinal farkı nası anlaşılır bilmiyom. Zaten bende yok A. Fitch. O değil de komiğime gidiyor, bir ara Dolce Gabbana çok meşhurdu, en çok onun çakması yapılırdı, şimdi Abercrombie aynı durumda

arkadasım turkiyedekilerin hepsi çakma değil boyner ve ykm de satılan ürün çakma olurmu hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.kvncymn

quote:

bence ya tshirt ten anlamıyorsun yada gördüğün quickler çakma dostum 3 sezondur üstünde tepinerek giydiğim quicksilverin tshirtleri var

ha kesimini beğenmeyebilirsin tarzını beğenmeyebilirsin olabilir o tamamamen zevk meselesi ama kalite konusunda kesinlikle ödün vermez quicksilver

Tamam ben T-shirt ten anlamıyorum, ama sizi temin ederim Quick alana kadar Levis, aber, adidas, Puma(özellikle), daha iyidir.(Nike ıda bu klasmana sokmam.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m.kvncymn

quote:

Tamam ben T-shirt ten anlamıyorum, ama sizi temin ederim Quick alana kadar Levis, aber, adidas, Puma(özellikle), daha iyidir.(Nike ıda bu klasmana sokmam.

şimdi fotoğraf çekip uğraşmak istemiyorum yemin ederim saydığın ürünlerin hepsi dolabımda mevcut aberin tişörtü dışında özellikle levisle quicksilverin fotoğraflarını (aynı gün aldım ykm de a. alana 2. %5o sini vermiyodun) ikisinide aynı gün aldım levis ve quicksilver allah kuran nimet çarpsın levisi gece uyurken falan giyiyorum artık bukadar kötü olabilir amacım tartışma yaratmak değil sizde kendinizce haklısınız aslında her markanın bir ürünü diğerini tutmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.kvncymn -- 13 Haziran 2009; 17:06:50 >

• Fotoğraf ekliyorum bir dakika.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.