Şimdi Ara

Abercrombie$Fitch (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
14.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baykagan

Benim tercihim her zaman US. Polo. Fiyatları hem uygun, hem de Abercrombie ve GAP'den daha kaliteli.

Abercrombie$Fitch

Alternatif olarak da DeFacto'yu önerebilirim.

bunlar ne yaa genç adamsın kardeşim şöyle daha spor şeyler giy, tarzını bilmiyorum ama bu tip tshirtler giyen insanlar bana asosyal, inek, insan ilişkileri gelişmemiş kişiler olarak görünüyor.

• ben bildiğim ucuza satan site var ama link vermek yasak galiba değilse söyleyın hemen vereyım linkini hem orjinal hem çok ucuz.
  • Usta gg de diesel kot orjinal satan var mı? Ya da diesel i piyasanın ucuzuna bulabileceğim bir yer?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dupp

quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

GG'de satanların neredeyse hepsi sahte. Adam gibi orijinal satan 3-5 kişi var. Ama bazı zamanlar da 14,90'a bile tshirt bulabiliyorsunuz. İnsan o zaman çakma mıdır diye düşünmüyor açıkçası

Ekleme: Benim de alışveriş yaptığım ve hakkaten de memnun kaldığım satıcılar; sabatu, newyorker34, centropark...

gelen ürünleri kalitesi nasıl

Kaliteleri ve kesimleri gerçekten çok iyi. Sabatu ve centropark'tan A&F gömlek ve sweatshirt almışlığım vardır. İkisi de Boyner ürünü satıyorlar, etiketli şekilde. Almayı düşünüyorsanız bi göz atmanızı öneririm.

• Vallaha 2 tane diesel,1 tane de replay kot aldım gg'den.Sistemimde,zaman aşımı olduğu için maalesef gözükmüyor işlemler.
    Diesellleri 1,5 sene önce felan 140 -160 arası rakama ,Replayi ise 2,5 sene önce felan sanırım 110 liraya felan almıştım.
    A&F'in kotları genelde bol oluyor,benim 2 tane kotum haybeye gitti,pek giyemiyom.bir tane Ezra Fitch bir de Hollister almıştım,bacak enleri felan çok bol arkadaşlar dikkat edin.

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Usta gg de diesel kot orjinal satan var mı? Ya da diesel i piyasanın ucuzuna bulabileceğim bir yer?
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Vallaha 2 tane diesel,1 tane de replay kot aldım gg'den.Sistemimde,zaman aşımı olduğu için maalesef gözükmüyor işlemler.
    Diesellleri 1,5 sene önce felan 140 -160 arası rakama ,Replayi ise 2,5 sene önce felan sanırım 110 liraya felan almıştım.
    A&F'in kotları genelde bol oluyor,benim 2 tane kotum haybeye gitti,pek giyemiyom.bir tane Ezra Fitch bir de Hollister almıştım,bacak enleri felan çok bol arkadaşlar dikkat edin.

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Usta gg de diesel kot orjinal satan var mı? Ya da diesel i piyasanın ucuzuna bulabileceğim bir yer?

Valla diesel leri süper almışsın, ben şimdi arattım diesel diye ama çoğu ürün güven vermedi orjinallikleri ile ilgili, zaten seçim şansıda çok az ürün çeşiti az.

• quote:

Orjinalden alıntı: karakoyunn

quote:

Benim tercihim her zaman US. Polo. Fiyatları hem uygun, hem de Abercrombie ve GAP'den daha kaliteli.

Abercrombie$Fitch

bunlar ne yaa genç adamsın kardeşim şöyle daha spor şeyler giy, tarzını bilmiyorum ama bu tip tshirtler giyen insanlar bana asosyal, inek, insan ilişkileri gelişmemiş kişiler olarak görünüyor.

Bunları ne zaman giysem kızlar çok beğeniyor ne asosyali.

Ordan nasıl görünüyor bilmiyorum ama bunlar spor kıyafetler.

• beyler A&F lerde artık türkiyede üretiliyor. İmteks tekstil üretiyor hatta. Fabrikası Düzce de. bu kış 5-6 tane gömlek aldım ordan. aralarında tommy de var. sakın ha sakın fazla para vermeyin. hele üzerinde markası yazıyorsa hiç vermeyin. belediye dağıtmış gibi hepsinde aynı yazı var. ben sadece geyik amblemi olanları tercih ediyorum. ayrıca bir dipnot daha. A&F nin gömlek harici(bazı modeller hariç) yırtık olmayan tek bir ürününü görmedim. orjinalliğini ordan anlayın siz genellikle yakalarda oluyor tshirtlerde. shortlarda ise iç kemer kısmında oluyor.

ayrıca aklınızda bulunsun türkiyede elit kalite markalar haricinde tüm ürünler lisans dahilinde burda üretiliyor. beğenilen ürünleri tekstil firmaları kapar ve hemen üretimini buraya çeker. bknz. lacoste, diesel, gap, tommy, m&s......
  • rocky var mı İstanbulda orjinal abercrombie short satan bir yer?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karakoyunn

quote:

[simage]http://img191.imgeshack.us/img191/1628/dsc02573n.jpg[/sie]

Bunları ne zaman giysem kızlar çok beğeniyor ne asosyali.

Ordan nasıl görünüyor bilmiyorum ama bunlar spor kıyafetler.

bence tişörtler süper. polo yaka tişörtler vücuda tam oturunca süper duruyor. bir de böyle kaliteli olursa.

ilk sayfada bir arkadaş aber'in bermuda şortlarından bahsetmiş. ona nacizhane önerim bershka ve pull and bear mağazalarına bakmasıdır. gerçekten çok güzel bermuda şortlar var. fiyatlar 65tl civarı.biraz pahalı gelebilir ama gerçekten çok güzel ve kaliteliler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaN -- 13 Haziran 2009; 22:41:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: navigator_

rocky var mı İstanbulda orjinal abercrombie short satan bir yer?

B216 / Capacity / İstanbul. Bildiğim tek lisanslı A&F satan yer. (YKM ve boynerdekilerde lisans yoktur. ihale yapılmadan önce üretilen fason ürünlerdir ordakiler. yeni sezon gelmişse onlar lisanslıdır dikkat)
  • YKM ve Boynerdekiler şimdi orjinal değilmi anlamadım ben kusura bakma
  • Capacity Bakırköyde mi? Yaw bi de O'neill boradshort satan bir yer söyleyin de fazla gezmiyim istanbulda :))) Cevahirde bulurum gibime geliy0:))
  •  Abercrombie$Fitch
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.