Şimdi Ara

Abdurrahim Albayrak'dan Sabri açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Abdurrahim Albayrak'dan Sabri açıklaması

Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak Olağanüstü seçimde Duygun Yarsuvat'ın listesinde yer alan Abdürrahim Albayrak basın mensuplarıyla öğle yemeğinde biraraya geldi.

AYSAL'I ENGELLEDİK
    Milliyet'in haberine göre; Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Albayrak, Sabri Sarıoğlu konusunda çarpıcı bir bilgi verdi. Albayrak, Ünal Aysal'ın Sabri'yi kendilerinin olduğu dönemde de kadro dışı bırakmak istediğini söyleyerek bunu engellediklerini itiraf etti.

Albayrak böylece seçilmeleri durumunda Sabri'yi affedeceklerinin sinyalini verdi.

Abdürrahim Albayrak ayrıca, her iki adaydan da yönetimde yer alması için kendisine teklif yapılmasının hatırlatılmasının üzerine de "Biz ekip olarak görev almak istedik, bireysel olarak çalışma içine girmedim. Yalman, benim için önemli bir isim. Beni, Galatasaray Kulübü'ne üye yapan kişi ancak Duygun Yarsuvat'ın önerisini kabul ettim. Galatasaray böyle bir dönemden geçerken yapılan öneriyi asla geri çeviremezdim. Galatasaray'da görev alınmaz, görev verilir." ifadelerini kullandı.

video:
    http://videonuz.ensonhaber.com/izle/abdurrahim-albayrak-dan-sabri-aciklamasi-izle

http://kralspor.ensonhaber.com/abdurrahim-albayrakdan-sabri-aciklamasi-2014-10-22.html

avrupai görüntü çiziyordu ünal aysal ancak gs tarihinin en fiyasko başkanı olarak gözüküyor.

• " seçilmeleri durumunda Sabri'yi affedeceklerinin sinyalini verdi "

2 başkan adayıda Sabri'nin affedilebileceğini söylüyor, yani ortada bir suç, bir kusur/kabahat var ki Sabri kadro dışı kalmış... Bana kalırsa zaten oyun olarak hiç bir faydası yok, kusur kabahatte işlemiş artık bu saatten sonra bırakın şu adamı affetmeyi...
  • Yıllardır orta açmayı öğrenemeyen, adam akıllı koşu yapmayı bilmeyen adamı affedeceklerse kusura bakmasınlar da hiç gelmesinler. Yok Galatasarayın evladıymış fasa fiso. Sırtımızdaki şu yüklerden kurtulmamız lazım.
  • avrupai görüntü çiziyordu ünal aysal ancak gs tarihinin en fiyasko başkanı olarak gözüküyor. dan sonrasını okumadım.
  • bursalıya mı kaldı ünal aysal hakkında kem küm etmek?
  • Ünal aysal gidip şu adam tekrar gelirse üzülürüm gerçekten.
  • Galatasaray sabrinin babasının mali olduğu için sorun yok tabi.

Sabri diye biri mi kaldı Allah aşkına. Günümüz futbolunda onun gibilere yer yok. Adam reklamda bile kendisi ile alay etti daha ne söz söylenir ki. Adam topları dağa taşa ata ata Ferrari aldı var mı böyle birşey beyler haksızsan haksızsin deyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabrinin Bordoya attığı gol dışında takıma ne katkısı varmış ta Aysal fiyasko olmuş sevgili sözde bursasporlu hangi takımkı tuttuğu belli olmayan arkadaşım ?
  • Daha önce engellemiş olmaları affedecekleri anlamına gelmez, Prandelli istemezse kim gelirse gelsin oyuncuyu Prandelli'nin kadrosuna sokamaz.

Yorumuna gelince ya fiyaskonun anlamını bilmiyorsun yada trollsün.
  • telegolü izledin mi bu hafta. ispatlarıyla neler döndüğünü açıkladılar. belgeli hemde. serhatın kaynak fena, mahkemeye verin orda anlatayım isterseniz diye meydan okuyor resmen. ama kötü biz oluyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.