Şimdi Ara

Abdi İpekçi Arena'da 009 Yeri Nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim-Ablalarım Beşiktaş'ın ve Efes'in Euroleague maçlarına gidiyorum ve ikisi de Abdi İpekçi'de oynuyor fakat bu biletix'te 009 ya da 9 diyelim gözükmüyor yani oradan bilet alabilme ihtimalim var fakat nerede oturacağımı bilmiyorum çoğunlukla 105'in ilk sıralarında oturuyordum fakat bilet fiyatlarında indirime giden yönetimden sonra saha içindeki biletler eski 105'in olduğu biletlerle aynı fiyat olduğundan saha içinde oturma kararı aldım fakat bu 009 nerede bulamadım giden biri ya da bilen biri varsa cevapları için şimdiden teşekkür ederim.

• 008 yanında.
  • 010'un yanında.
  • Abdi İpekçi'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 009 oyuncuların falan oturduğu yer. Yani dostum hazırlan maça ilk 5te başlayabilirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

009 oyuncuların falan oturduğu yer. Yani dostum hazırlan maça ilk 5te başlayabilirsin .

• 019'da nerede diyeceğim ama 020 ve 018 yok beyler. Ve 010 da yok 008'den sonra 011'e atlamış yani bu zekavet cevaplarınızı saygıyla anıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

009 oyuncuların falan oturduğu yer. Yani dostum hazırlan maça ilk 5te başlayabilirsin .

Ulan ya asdkjaşsid Küfür ederek gülmemek için zor tutuyorum kendimi.

• 005in üstünde abdi ipekçi tarafında benimde işim var
  • bilader bu mac oturularak izlenirmi giriceksin taraftarın arasına birbirinize denge olucaksınız ister bağır ister ıslıkla canın sıkılırsa istediğin yerde oturursun istediğin yerde zıplarsın sıra aramana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

bilader bu mac oturularak izlenirmi giriceksin taraftarın arasına birbirinize denge olucaksınız ister bağır ister ıslıkla canın sıkılırsa istediğin yerde oturursun istediğin yerde zıplarsın sıra aramana gerek yok.

Hocam zaten bundan önce gittiğim CSKA ve Barcelona maçlarında 30 sayı gerideyken yeterince bağırdık ki adamlar skor tabelasına baktı skora.
  • Abdi ipekcide bileti aldigin yer onemli degil. İstrdigin yere gecebilirsin

• senin dedigin yer saha içinde herhalde zaten gir görürsün koskoca yazıyor
  • Abdi İpekçi Spor Salonu Saha İçi yazdım gugıla bu sefer daha farklı gösteriyor çözemedim bu biletix'i arkadaş ben yine alır üstten bağıra bağıra geçiririm o zaman bir maçı daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.