Şimdi Ara

ABDden makine almaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğrafçılıkla yeni yeni uğraşmaya başlıyorum. Su anda bu satırları da ABDden yazıyorum. Acaba diyorum, buraya kadar gelmişken, bi makine alsam mı kendime. Sizce değer mi?

Sanırım normal makine almak çok mantıklı olmayabilir ama bestbuy kampanya yapmış. body+lens alırsam, sonraki lens (yani ikinci lens) 150$ falan indirimli. Hatta lense bağlı olarak, indirim miktarı daha da artabiliyor.

Ne dersiniz? Kampanya cazip mi? Faydalansam mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat yazmamissiniz ve ya model. Sunu soyleyebilirim Best Buy Bimeks gibi mutlaka amazon, b&h ve adorama'dan pahalidir. Internetten alirsaniz fazlasiyla deger 700$ a Canon 650D 18-55 ve 55-250 aldim Adorama'dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    D750 + Bower 14mm f2.8 + 20mm f2.8d + 35mm f2d + Sigma 50mm f1.4 art + Rokinon 85mm f1.4 + Tamron 90mm f2.8 Macro + 300mm f4d + tc 14 ii + 24-120 f4g Manfrotto 190xprob + Manfrotto 322rc2 + KS-0 Ball Head + Mefoto GlobeTrotter

Nikon fm2n

Lenovo Y50 4k
  • bilgilendirme icin tesekkur ediyorum

• Bende bu günlerde amazon.com dan makine almayı düşünüyorum. Nikon coolpix S9200 model Türkiyede 1000-TL civarında Amazon da 150-USD.
    Yda Fujifilm f660 modeline elektro word de inceledim ve çok hoşuma gittifiyatı EW de 1000-TL iken, amazonda 185 usd?

Ben ikisi arasında kaldım öneriniz benim için önemlidir. full hd çekim olması benim için çok önemli. vede compakt bir cihaz bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Bende bu günlerde amazon.com dan makine almayı düşünüyorum. Nikon coolpix S9200 model Türkiyede 1000-TL civarında Amazon da 150-USD.
    Yda Fujifilm f660 modeline elektro word de inceledim ve çok hoşuma gittifiyatı EW de 1000-TL iken, amazonda 185 usd?

Ben ikisi arasında kaldım öneriniz benim için önemlidir. full hd çekim olması benim için çok önemli. vede compakt bir cihaz bakıyorum.

Gördüğünüz gibi 400-500 liralık makinalara 1000 liralar vermek yazıktır. Sizin için uygun mudur bilemem ama parasını hak eden en uygun fiyatlı makinalar Olympus pen e-pm1, Panasonic GF3 (GF3'ü mediamarkt'de falan 800 TL'ye alanlar olmuştu) . Tabi pek de kompakt olmamaları belki sizin için uygun olmamalarına sebeptir ama yurtdışı fiyatına göre, donanımsal özelliklerine göre verilen parayı en yakın olarak hak eden modellerdir bence Türkiye'de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fender almaya değer mi?
    13 yıl önce açıldı
    Canon RP almaya değer mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilekolay

Arkadaşlar merhaba,

Fotoğrafçılıkla yeni yeni uğraşmaya başlıyorum. Su anda bu satırları da ABDden yazıyorum. Acaba diyorum, buraya kadar gelmişken, bi makine alsam mı kendime. Sizce değer mi?

Sanırım normal makine almak çok mantıklı olmayabilir ama bestbuy kampanya yapmış. body+lens alırsam, sonraki lens (yani ikinci lens) 150$ falan indirimli. Hatta lense bağlı olarak, indirim miktarı daha da artabiliyor.

Ne dersiniz? Kampanya cazip mi? Faydalansam mi?

Sizin için uygun mu bilmem ama bugün resmi Olympus'tan gelen e-postada müthiş bir indirim gördüm. 400 us$'a Olympus pen e-pl3 bence bugün alınabilecek en iyi fiyat/performans makinasıdır herhalde. Linki :http://www.getolympus.com/us/en/digitalcameras/pen-omd/e-pl3.html?utm_source=em_ppd_us&utm_campaign=ppd_2013&utm_medium=email&utm_content=new_low_header_epl3

• fiyat soran arkadaslar icin, 450 liraya verebilirim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.