Şimdi Ara

ABD-PKK işbirliği Kameralarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gene bir olay daha deşifre oldu zaten bilinen birşeydi
    http://www.aydinlikgazete.com/turkiye/abd-pkk-isbirligi-kameralarda-h73281.html

• BOP'un Eşbaşkanı Kimdi kardeş
    Yahudi Cesaret ödülü alan daha sonra israile biat eden
    IŞİD'e gönderilen Silahlar sayesinde Müslüman kanı akıtılan?

Kahraman Amerikan Askerlerimin eve sağ sağlim dönmeleri için Dua ediyorum diyen kimdi ? Onlarca Kadın tecavüze uğradıkdan ve kürtaja zorladıkdan sonra?

Bunlar Sadece aklımdakilerin %1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 5 Temmuz 2015; 17:06:35 >
  • TSK Hakkında Yazımı yazdım? Nasıl bir element uydurma şeklidir bu. ben Bu projeye destek veren şahıslardan bahsediyorum sadece bu haber gündeme geldi yazayım dedim.

ABD Nin Oranın etnik yapısını değiştirmeye çalıştığını biliyorsun değilmi? Mesela Şu kürt koridoru IŞİD'i çıkartıp Kürt güçlerini oraya hava saldırısı ile kouşlandırması? Oradaki arap vb insanları türkiyeye göçe zorlanması? ABD şu an orayı kürdistan yapmak için çalıştığınıda biliyorsundur değilmi?

Çünkü son 1.5 haftada herşey ortaya çıktı Gündemi takip ettin isen şu 1.5 haftadan beri anlamışssındır zaten. ABD nin Kürtlerle ilişkisini ABD Barzani ile sürekli görüşüp bağımsız kürdistanı ilan etmeye hazırlanıyor. Kürt koridorundan sonra herşey ortaya çıktı.

Oradaki yapıyı tamamiyle kürtleştirmeye çalışıyor.Bunu bilmeyen kalmadı artık.Özellikle şu kürt koridorundan sonra PKK bile YPG ile birlikte tehdit ediyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 5 Temmuz 2015; 17:28:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

quote:

Orijinalden alıntı: Denuvo

BOP'un Eşbaşkanı Kimdi kardeş

Kahraman Amerikan Askerlerimin eve sağ sağlim dönmeleri için Dua ediyorum diyen kimdi ?

Erdoganla konunun alakasi ne yoksa tsk ya mi pkk diyorsun ?

Erdoğan ile doğrudan bağlantılı.
    Kobani'ye yardım eden kimdi koridor açan kimdi Türk hastanelerinde tedavi eden kimdi ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel Kardeşim işte o dediğin şey öyle olmuyor türkiyen doğusunun altında oluyor bu olaylar bak aşağıdaki resim herşeyi gösteriyor Irak bölündü kürt koridoru oluştu bundan sonra iran ve en son sıra türkiyeye gelicek. Bak şimdi
    Türkiyenin doğusu ve altı genellikle etnik yapısı kürt işte altında bölgelsel kürt yönetimi var. İlk Etapda kuruldukdan sonra israile teslim edilicek.
    Oradaki Etnik yapı kürt olduğu için kürdistan deniliyor kuruldukdan sonra israil'e teslim edilicek. Ayrıca israilin güvenliği sağlanıyor bu koridorda.Siyonistlere hizmet edicek yani. Herşeye lütfen bananey deme artık.En çok Biz türkleri ilgilendiriyor bu.Yahudi devletini kuruyor adamlar.
    Bu Büyük israil projesi bak sana bir video vericem onu sonuna kadar rica ediyorum dinle.Tayyip bu projenin eşbaşkanı yani büyük israil projesinin kurulumunda önemli bir rol oynuyor. Kuruldukdan sonra israile teslim edilicek Bölgedeki CIA ajanları oradaki yapıyı araştırmıştı.

ABD-PKK işbirliği Kameralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 5 Temmuz 2015; 18:07:57 >

• Amerika IŞİD'i oraya kouşlandırıyor daha sonra hava saldırısı düzenleyip IŞİD'i oradan çıkartıyor. Daha sonra PKK YPG yi oraya kouşlandırıyor.
    Tamamiyle kürtlerin oluyor ora yani kısacası Burada IŞİD taşeron görevini görüyor Hava saldırıları ile çıkartılıyor oradan bilerek. Çıkartıyorlar IŞİD'i
    Bunu zaten bir çok gazete göstermişti. Şimdi Oradaki kürtler şöyle diyecek biz burada savaştık burası bizim hakkımız hayır Hava bombarıdmanı oradaki insanları göçe zorladı sonra kürtleri kouşlandırdı oraya. Zaten Doğu anadolu bölgesi kürt . Sınırın altı ile birleştiricekler. Ama daha sonra İSRAİL'e teslim edilicek

Bu büyük bir oyun buna gelmeyin. Büyük israilin temelleri atılıyor çünkü.
  • Zaten abd yardım ediyor.Herkes biliyor kendide söylüyor.Abdci gazetcinin kafasını kesecek ışıd sonra abd bir şeymi yapmayacak ? Işıd bitene kadar abd füzeler ile saldırmaya devam edecek.Silah verende abddir ypgye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

quote:

quote:

BOP'un Eşbaşkanı Kimdi kardeş

Kahraman Amerikan Askerlerimin eve sağ sağlim dönmeleri için Dua ediyorum diyen kimdi ?

Erdoganla konunun alakasi ne yoksa tsk ya mi pkk diyorsun ?

Erdoğan ile doğrudan bağlantılı.
    Kobani'ye yardım eden kimdi koridor açan kimdi Türk hastanelerinde tedavi eden kimdi ??

Kardes bu kadar kurt dusmaniysan git iside katil savas zihniyetin onlara denk zaten.
    kobanide turkiye ne destek sagladi Allah askina sacma dapan gtunuzden element uydurmayin
    yaralilarada napsin olmesinimi beklesin tabiki hastaneye goturcek kafaniz basmiyomu erdogani elestireceksen maaslardan hayat pahaliligindan elestir parti tutar gibi takim tutmayin
    koridoru sen olusturmadin kurtler kan dokerek cizdi isidle komsu olmak isteyen gitsin katilsin isid safina

Ben Kürt düşmanı değilim pkk düşmanıyım.6-7 Ekim olaylarını başlatan pkk.Kobani'deki de pkk.Türkiye niye pkkya yardım ediyor sen diyorsun dışarıya karışmayalım.Ölen ölsün biz niye karışıyoruz.Kobani protestolarından hiç bir şey olmaz ülke de karışmaz bu kadar korkmayın.Birinci dereceden bu sorun Erdoğan ile ilgilidir.Şimdi diyor sınırımızda devlet kurdurmayız zamanında yardım ederken iyiydi şimdi kendi yaptıklarını toparlamaya çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

TSK Hakkında Yazımı yazdım? Nasıl bir element uydurma şeklidir bu. ben Bu projeye destek veren şahıslardan bahsediyorum sadece bu haber gündeme geldi yazayım dedim.

ABD Nin Oranın etnik yapısını değiştirmeye çalıştığını biliyorsun değilmi? Mesela Şu kürt koridoru IŞİD'i çıkartıp Kürt güçlerini oraya hava saldırısı ile kouşlandırması? Oradaki arap vb insanları türkiyeye göçe zorlanması? ABD şu an orayı kürdistan yapmak için çalıştığınıda biliyorsundur değilmi?

Çünkü son 1.5 haftada herşey ortaya çıktı Gündemi takip ettin isen şu 1.5 haftadan beri anlamışssındır zaten. ABD nin Kürtlerle ilişkisini ABD Barzani ile sürekli görüşüp bağımsız kürdistanı ilan etmeye hazırlanıyor. Kürt koridorundan sonra herşey ortaya çıktı.

Oradaki yapıyı tamamiyle kürtleştirmeye çalışıyor.Bunu bilmeyen kalmadı artık.Özellikle şu kürt koridorundan sonra PKK bile YPG ile birlikte tehdit ediyor artık

Etsin banane orda kurtler savasiyo alsinlar toprak beni ilgilendirmez suriyeliler dusunsun tasasi bize mi kaldi araplarda kacacagina korusaydi o zaman kurtler orda kan dokecek koruyacak araplar gelip oturacak oyle sacmalik mi olur hem iyi olur kurdistan kurulursa burdan vazgecerler cok sevende kurdistana gider banane birakin su irkci fasist yobaz gerici kafayi sanki bana kurtler devlet kursa superguc olcakta turkiyeyi fethetcek suriye misir tarzi bisey olur sanki bana rusya cin olacak.
    sacma sapan nedenlerden ulkeyi batakliga sokmayin ekonomi moku yedi zaten bare esimiz dostumuz colugumuz cocugumuz babamiz abimiz olmesin korkak araplar yuzunden siniri koruyun yeter kurtlerle ve isidlede anlasirsan tampon bolgeyi kur kurtlerde rahat etsin isid de suriyede sonra isid ne mok yiyosa yesin esadin dusunecegi is.

He orda kürdistan kurulursa burdan vaz geçerler he, burda hiç kürt yaşamıyor sanki Asıl orda kurulursa sıra bize gelecek, biraz akıl mantık ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum sen dalgamı geçiyorsun bizle? Topraklar bizim akıl mantık kullan türkiyenin doğu anadolu bölgesi parçalanıp gidicek bağımsız kürdistan olucak. Türkiyeye ait olmiyacak

birazcık mantık kullan ya.Resimde görmüyormusun Türkiyenin rengi ile kürdistanın rengini. Orası ayrı bir ülke olucak öyle anla bize ait olmiyacak.
    Türkiyenin Toprakları gördüğüm açık turuncu rengide doğu bölgesi kopmuş kürdistanın rengide mor olan.

Sürekli sınır kapışması yaşanacak orada kürdistan kurulduğu için. İsrailin kontrolüne geçicek.

birazcık mantık kullan. Resimde İran bölünmüş gözüküyor en son türkiyeye saldırıp alıcaklarki resimde almışlar zaten.irandanda toprak koparmışlar.Koparılığ bağımsızlık ilan edilicek. Bizim orada dolu dolu şehitlerimiz var hiçmi vicdanın sızlamiyacak? Resimde Kürdistan ayrı türkiye ayrı gözüküyor . BOP'un haritası bu. Sıra sıra ülkeler imha ediliyor. En Son türkiyeye gelicek. AMAÇ TÜRKİYE VE İRANI YANLIZ BIRAKMAK ORADA.Daha sonra İsrailin taşeronu olan PKK ve israil devreye giricek.

AMA SEN KÜRTSEN BİLEMEM NASIL OLSA YAHUDİLER İÇİN ÇALIŞICAKSINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 5 Temmuz 2015; 20:30:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.