Şimdi Ara

Abd - Note 4 vs Note 3 9005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ABD deyim ve galaxy note 3 9005 veya galaxy note 4 almam gerekiyor - ürünün de international unlocked olması lazım ki TR de kullanabileyim.
    Note4 bugün satışa çıktı fakat international unlocked ürün yalnızca amazon.com da satılmakta. Samsung store ise GSM şirketlerine yönlendiriyor ki onlarda locked satmakta.
    Amazon.com dan almakta sıkıntım yok fakat soru burada devreye giriyor.

Bizde ki GSM operatörlerinin 2g-3g-4g(sanırım LTE diye de geçiyor) frekanslarıyla uyumlular mı bir türlü anlayamadım.. İnternette araştırdığım da güncel olduğundan şüphe ettiğim rakamlar buldum o sebeple buraya yazdım.

Ek olarak sanıyorum ki galaxy s4 international unlocked 4g özelliği barındırmıyor bile.

note3-9005 linki:
    http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked-2600MHz-International-Version/dp/B00F0FVKRM/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1413558198&sr=1-2&keywords=galaxy+note+3+n9005

note 4 linki:
    http://www.amazon.com/Samsung-SM-N910-Factory-Unlocked-International/dp/B00N2Y5ALK/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1413558813&sr=1-1&keywords=galaxy+note+4

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

* başlangıç olarak AVEA ile kullanılacağından dolayı bu kısma açtım başlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valerie -- 17 Ekim 2014; 18:18:36 >

• Sorunu tam anlmamakla beraber. N9005 un locked alırsan Türkiye de h+ ile çalışacak tır. 4g daha gelmediği için oradaki 4g ile buradaki aynı mı bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler.
    Sorumu net soramamışım aslında siz söyleyince farkettim.
    Telefonu abd'de kullanmayacağım, ekonomik oluyor diye hazır buradayken alacağım.

Soru1- Note4 ü alırsam ileride TR de 4g devreye alındığında kullanabilecek miyim? Yoksa note 3 alıp yoluma bakayım diyorum çünkü gördüğüm kadarıyla note3 4g yi destekliyor. Fiyat farkı da cabası. (Gerçi Türkiye'de operatorler 3g ile bile 4g sınırlarını zorluyor diye okumuştum, hissedilir bir fark var mı arada bilemiyorum.)

Soru2- Ek olarak verdiğim linkteki ürünler TR GSM operatörlerinin çalışma frekanslarıyla uyumlu mu?

Tekrardan teşekkür ederim.

** Normalde note 4- 4g i destekliyor fakat ABD de yalnızca amazon.com bu cihazı unlocked satıyor ve o da 4g desteği yok - verdiğim linkte cihaz detaylarından anladığım bu.
  • valerie V kullanıcısına yanıt
    4g hakkında birşey göremedim note 4 için. Yerinde olsam 4g yi kafama takmazdım :) n9005 kullanıcısı olarak türkiyeye 4g 2016 larda geleceğinden bahsediliyor. O zamana daha 2 yıl var. Ama unlocked aldıktan sonra 4g sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Not: 4g (lte) şebeke destekliyor ise gözüküyor ayarlarda. Japonya ve Kore de 4g yazdı telefonum. Tr de listede çıkmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD de note 3 hala pahalı ilk çıktığında Irak Erbilden 550 usd (1100 TL) ye aldım ayrıca dolar da düşüktü

Telefonun ses dışında hey şeyi güzel (Samsung firmasının bütün telefonları ses konusunda sınıfta kalmış)

Note 4 ses kalitesi de kötü
  • İki telefon da Türkiye'de çalışır. ABD'den telefon alırken dikkat edilmesi gereken CDMA şebekesinde çalışan bir telefon almamak ki linklerin birindekinde CDMA operatörleri için değildir dediğine göre GSM uyumlu, sıkıntı yok. Frekans olarak da Türkiye'de 2G olarak 900 ve 1800 MHz, 3G olarak da 2100MHz kullanılıyor şu an. Bu frekansları destekliyorsa sıkıntı olmaz pek.
  • Çok teşekkür ediyorum.
    Note 4 fiyatının fazlaca olması sebebiyle N9005 ile devam edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valerie V kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.