Merhabalar, yaklasik iki sene once babama ve kardesime aldigimiz cihazlari yenileri alindigi icin elden cikartmak istiyoruz.
Cihazlarin herhangi bir kirigi cikigi catlagi calismayan aksanı yada sorunu yoktur.
Bu iki cihaz aslinda ayniymis. Alirken farketmemistim. Ancak daha sonra AOSP rom kurarken farkettim. camellia/n olarak geciyor.
Redmi Note 10 5G'nin koruyucu ekran caminda kirik var. Kirik kesinlikle telefon ekraninda degil, koruyucu camda. Fotograflarda belli oluyordur diye düsünüyorum.
Redmi Note 10 5G'nin kutusu mevcut. Fakat Redmi Note 11 SE'nin kutusu saniyorum ki depremde kaybettigimiz evimizde kalmis, onu bulamadim.
Cihazlar ilk alindiklari gunden bu yana ekran koruyucu cam ve kilif ile kullanildilar.
Cihazlar yd. kayit malum yollarla. Ancak hicbir sorun yasamadik bu gune kadar. Kendi eski telefonlarimizin plakalarini takmistik :) Talep ederseniz sizin vereceginiz plakalarla degistiririm.
Cihazlarin ikiside Custom AOSP ile calisiyor, fakat almak isterseniz istediginiz sekilde MIUI/HYPEROS yukleyebilirim; tercih tamamen sizin.
Cihazlar temiz, hicbir tamir gormediler, icleri acilmadi, piller saglam... Dedigim gibi hicbir sorunu/kusuru olmayan cihazlar. Gonul rahatligi ile alip kullanabilirsiniz.
Cihaz basi 3500 TL istiyorum. Toplamda 7000 TL. İkisini ayni anda alirsaniz 6500'e bırakırım.
Ankara metro civari elden teslim edebilirim. Diger sehirler icin once havale sonra kargo, kargoyu karsilarim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.