|
ABD hava trafik kontrol sistemleri halen Windows 95 ve disketler ile çalışıyor

-
-
Çalılıyorsa kurcuklama.
-
Şimdi değişmiş midir bilmem lakin 2015 yılında ülkenin en önde gelen en büyük bankalarından birinde işe girmiştim. 2017'de işten çıkarken hala 1992 yılında yazılmış ve mouse kullanılamayan, sadece klavye ile kontrol edilebilen bi program kullanmaya devam ediyorduk
-
eskiler daha sağlam
-
the first rule of engineering: if it works, don't touch it.
-
:)
-
bunların applearı yok mu, yaptırsınlar onlara işte über fiber siber ele geçirilemez haclenemez :)
-
War games 1983 filmi de bu telefon işiyle yine askeriyeye sızan birimi anlatıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlarda devlete yazılım geliştirme korkusu var.
Bizde yok şükür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu çalışıyorsa elleme mantığı beni o kadar deli ediyor ki! Gelişimin önündeki en büyük engel bu.
Bir sistemin daha iyi olması için illaki birilerinin ölmesi/zarar görmesi ve ''HEEEE BU SIKINTILIYMIŞ YAUV'' denmesi mi gerekiyor!? Bu durum ülke veya sektör dinlemiyor, bizim ülkede hastanelerdeki HBYS' ler (hastane bilgi yönetim sistemi) o kadar berbat-leş-çöp ki klavyeye oturup rastgele tuşlara basıp kod yazsam daha iyi program ortaya çıkar...
Ayrıca mühendislik çalışıyorsa elleme değil, çalışıyorsa yeteri kadar ellememişsin felsefesine sahiptir. Sistemin sınırlarını zorlayaraktan (yani çalışmayacak noktaya getiresiye kadar uğraşaraktan) gelişimi görürsün. Bu çalışıyorsa elleme diyenler gelişime kapalı yöneticilerden başkası olamaz.
-
Çalışıyorsa kurcalama dediğimiz şey böyle bir şey değil. Eğer sistem eskiyorsa ve bir şeylerin değiştirilmesi gerekiyorsa yapıcaksın.
En Beğenilen Yanıtlar

the first rule of engineering: if it works, don't touch it.
|
Çalılıyorsa kurcuklama.
|
Benzer içerikler
- en iyi emülatör
- instagram görüldü kapatma
- whatsapp durum süresi ayarlama
- whatsapp müzik ekleme
- iphone fotoğraftan nesne silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X