Şimdi Ara

abd'den karbonhidrat tozu[ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim abd'de şuan.Bir kaç güne dönecek.Ben gainer aldırmak istiyorum fakat kendisi bu işlerden pek anlamıyor...Bende pek anlamıyorum açıkçası.Güvenilir bir supplementi nereden temin edebiliriz orda? Birde marka olarak tavsiyeleriniz varmı? bana multipower iyi dediler burda.Ama orda en iyisi hangisi?? çok pahalı olmasın ve temin edebileceğim güvenilir bir yer arıyorum?

not: içimi çok rahat,mideye fazla dokunmayan gainer arıyorum

• güncel
  • trde bulabileceğin bir ürünü abd den getirtmek saçma.getirteceksen tr de satışı olmayan,abdde fiyatı ucuz fakat tr de satılsa fiyatının ucuk olacağı tarzda bir ürün getirmen daha mantıklı.+ protein tozu gainer bunlar çok kg gelen şeyler bunlar yerine 250-300 gram gelen termojenik yağ yakıcı veya pre workout ,bcaa aminoasit tarzı şeyler getirmen daha karlı olabilir.gainer gainerdir tr den alacağın gainer ile abd den alacağın gainer arasında pek fark olmaz sonuç olarak.tek fark az bucuk fiyat olabilir onun icin de abd den 5.5kg luk gaineri buraya getirtmek saçma olur bavul ağırlığı falan ölçülüyor zaten havalimanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 5 Mart 2017; 20:21:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

trde bulabileceğin bir ürünü abd den getirtmek saçma.getirteceksen tr de satışı olmayan,abdde fiyatı ucuz fakat tr de satılsa fiyatının ucuk olacağı tarzda bir ürün getirmen daha mantıklı.+ protein tozu gainer bunlar çok kg gelen şeyler bunlar yerine 250-300 gram gelen termojenik yağ yakıcı veya pre workout ,bcaa aminoasit tarzı şeyler getirmen daha karlı olabilir.gainer gainerdir tr den alacağın gainer ile abd den alacağın gainer arasında pek fark olmaz sonuç olarak.tek fark az bucuk fiyat olabilir onun icin de abd den 5.5kg luk gaineri buraya getirtmek saçma olur bavul ağırlığı falan ölçülüyor zaten havalimanında.

Hocam zayıf bir insan l karnitin pre workout vs. getirtse ne işe yarar ki
    Amacım kilo almak zaten,bagaj sınırı 18 kg sanırım.5.5 kg'lık bir şey getirtmek istiyorum burda fiyatı 300 liraya yakın olur multipower'ın 5.5 kg'lık versiyonu bizim ülkede yok malesef bende göremedim.
    onun dışında dediğin gibi türkiyede bulunmayan kaliteli gainer marka varsa tavsiyene açığım.
    Bunlar olmazsa protein tozu getirtmeyi düşünüyorum o şekilde bir tavsiyede verebilirsin

edit:varmış 350 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 5 Mart 2017; 20:25:50 >

• kur baya yüksek fiyat farkı yoksa değmez , eğer bagaj sorunu yoksa al 2 tane çok zayıfsan sana yarar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihylc

kur baya yüksek fiyat farkı yoksa değmez , eğer bagaj sorunu yoksa al 2 tane çok zayıfsan sana yarar :)

Kurun yüksek olması iyice sıkıntıya soktu bizi hocam.
    işte güncel kur ile hesapladığımda 350 liralık ürün 170-200 liraya tekabül ediyor... Değer mi sence? yoksa protein tozu almak daha mı mantıklı 5.5 kg falan?

weider 7 kg'lık 529 lira burda. oranın hesabıyla 260 lira... nasıl sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 5 Mart 2017; 20:48:37 >
  • Uygun gene dostum multipower 2 tane alıp deneyebilirsin , tabi senin bütçene bağlı . zaten şuan türkiyede de çok pahalanmış ürünler bu gidişle elimdekiler bitince supplement kullanmıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Uygun gene dostum multipower 2 tane alıp deneyebilirsin , tabi senin bütçene bağlı . zaten şuan türkiyede de çok pahalanmış ürünler bu gidişle elimdekiler bitince supplement kullanmıcam

2 tanesi bagaj sınırını zorluyor hocam.Sınırı geçtiği için 10-15 dolardı sanırım kilo başı... belki daha pahalıdır.Sınırı geçerse zaten ordan almanında mantığı kalmıyor malesef :/ weider önermezmisin? aradaki fark daha fazla oluyor 7kg'lık weider'da.Onuda kendileri ürettiği içindir,multipower alman malı orada biraz daha pahalı
  • weider de çok fazla şeker var diyorlardı kullanmadım da yorum yapamıcam eğer , 1 tane gainer alacaksan geri kalanı 90 servis bcaa xtend alabilirsin + 1 tane kreatin mesela orada baya ucuz oluyor
  • quote:

weider de çok fazla şeker var diyorlardı kullanmadım da yorum yapamıcam eğer , 1 tane gainer alacaksan geri kalanı 90 servis bcaa xtend alabilirsin + 1 tane kreatin mesela orada baya ucuz oluyor

Hocam, bcaa ve kreatin kilo aldırır mı? Yani ne bileyim plasebo etkisi gibi geliyor onlar bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.