Bildirim
Abd'de %83,8 hayır çıkması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Abd, Kanada ve Avustralya gibi ülkelere beyin göçü yapilirken Avrupa'daki ülkelere işçi gitti zamanında olay bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akpliler fetocular orda hayıra çalışmış diye söylüyorlar :d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abddeki hayir oylarinin üstünlüğü beyin göçünün sonucudur maalesef
Oradan yuzde 80 hayir ve bayburttan yuzde 80 evet çıkıyor
Kaderimizi bayburttaki dostlar belirliyor maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srknpowerr -- 17 Nisan 2017; 12:46:19 >
aklı başında olan adam evet vermez -
çoğu okumaya giden kültürlü kişiler olduğu içindir -
quote:
Orijinalden alıntı: Deníz
Akpliler fetocular orda hayıra çalışmış diye söylüyorlar :d
Dün kanal d de chp sözcüsü dedi abd de hayır çıkmasının nedeni fetö diye :D komiksiniz olum beyin kırıntısı yok sizde -
Ben evet attim simdi ben kultursuzmuyum kulturlumuyum knk -
Zaten programlama ile ilgili bir videoyu youtuba koyduktan birkaçgün sonra bakıyorum en çok amerikadan izlenmiş sonra Türkiye sonra ingiltere sonra yunanistan falan diye gidiyor ama izleyenin memleketi nere bilemem tabi. -
Abd uzakdoğu ya ülkenin beyin takımı avrupaya ayak takımı göç ediyor çünkü.
Amerika demokrasi dersi vermiş -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman
quote:
Orijinalden alıntı: DarkPower14
quote:
Beynin yoksa fikrin de olmasın dostum. Bütün yabancı ülkelerden evet çıkıyor da ABD den neden hayır çıkıyor eğer buna kafan basmıyorsa bu konu hakkında insan içinde ağzını açma bence insanlar sana bi sıfat takmasın oldu mu ?
Oraya giden türklerin %75'nin kültürlü avrupaya giden türklerin %75'nin kültürsüz olmasından dolayı olabilirmi
Yaşın max 16 olduğundan seninle tartışmaya gerek duymuyorum. Pensilvanyada kim oturuyor bi düşün bakalım. Amerikayı öyle "ooo rüya gibi yer herkes über zeki" falan sanan klasik bir veletsin.
Amerikaya giden herkesi fetocu sanacak kapasitede birinin ettiği laflara bak yaAvrupadaki Türklerin işçi yoğunluklu, anadili İngilizce olan ülkelerdeki Türklerin beyin göçü yoğunluklu olduğu gayet bariz bir durum, çok sevgili başkanınızın zamanında yalvar yakar yeşil kart çıkartıp Amerikaya yerleştirdiği eleman bunu değiştirmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bayburttaki 40 bin seçmen mi belirliyor kaderini?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Beynin yoksa fikrin de olmasın dostum. Bütün yabancı ülkelerden evet çıkıyor da ABD den neden hayır çıkıyor eğer buna kafan basmıyorsa bu konu hakkında insan içinde ağzını açma bence insanlar sana bi sıfat takmasın oldu mu ?
Oraya giden türklerin %75'nin kültürlü avrupaya giden türklerin %75'nin kültürsüz olmasından dolayı olabilirmi
Yaşın max 16 olduğundan seninle tartışmaya gerek duymuyorum. Pensilvanyada kim oturuyor bi düşün bakalım. Amerikayı öyle "ooo rüya gibi yer herkes über zeki" falan sanan klasik bir veletsin.
24 yaşındayım çok bilmiş
Kaç tane abdli gurbetçi gördüm youtubede orada burda bir çoğu kültürlüydü
Kaç tanede almanyalı avrupalı gurbetçi gördüm kültür seviyesi yerlerdeydi
Orada sadece fetocularmı var ? Ne alaka ?
olm yürü git youtubede görmüş abdli gurbetçiler çok kültürlü diyor de get yazma daha bana tipe bak elimi yoruyorum boşuna
senin yaşın 13 bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: kapı tokmağı
Bayburttaki 40 bin seçmen mi belirliyor kaderini?
Evet maalesef onlar ve o dusuncede insanlarin fazlaligi belirliyor
Bayburta gidip anlatsalardı maden. Bayburtun akp ye olan bağımlılığı senelerce hiçbir şey yapılmadıktan sonra 3 kuruş akp yatırım yapınca geldi. Bayburt gibi illerde evetin böyle yüksek çıkmasının sebebi hayır cephesinin o bölgelerde hiç olmaması. Siyaset yapmayı bilmemesi
Ceza almak istemiyorum bir şey demeyeceğim.Laf sokmakta bile başarılı değilsin.Hayatta sana başarılar dilerim ama pek şansın yok gibi gözüküyor.İyi tatiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 17 Nisan 2017; 13:17:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kapı tokmağı
Bayburta gidip anlatsalardı maden. Bayburtun akp ye olan bağımlılığı senelerce hiçbir şey yapılmadıktan sonra 3 kuruş akp yatırım yapınca geldi. Bayburt gibi illerde evetin böyle yüksek çıkmasının sebebi hayır cephesinin o bölgelerde hiç olmaması. Siyaset yapmayı bilmemesi
Hayir o degil
Sebebi o illere maalesef medeniyetin veya kültürün daha gelmemesi.Dindar degil dinci olmalari, biat kültürü ile ulkenin kaderini tek adama teslim etmeleri
Bugun forumda okudum Bayburtta hala elektrigi olmayan köyler varmış ve buna ragmen ilginc bir Akp hayranlığı içindeler
Ben Bayburtta elektriksiz köyü hiç ama hiç duymadım. Rastlamadım. O asılsız olabilir kaynak olmadıkça.
Evet bu dediğin medeniyet yok ama AKP nin bu eksikliğini gösterecek siyaset yapan bir parti de yok. Zamanında MHP geldi, o da hiçbir şey yapmadı.
Önceki entride dedim ya 3 kuruş yaptılar ve reklam yaptılar deli gibi. CHP siyaset bilse böyle olmazdı sonuç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- gerçek atatürk kimdir
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- suriye araba sitesi
- belden aşağı mesajlar
- bant daraltma sorgulama
- 5080 fiyat
- togg kampanya
- opel grandland 2025
- telefon taksit sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X