İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, ABD'nin gelecek 3 ay içinde Ortadoğu'da "en az iki ülkeye" askeri saldırı düzenleyeceğini öne sürdü. Devlet televizyonu Press TV'ye verdiği demeçte "Önümüzdeki 3 ay içinde bölgedeki en az iki ülkeye saldırmaya karar verdiler" ifadesini kullanan Ahmedinejad, İran'ın bu ülkeler arasında olup olmadığı ya da hangi istihbarat nedeniyle böyle düşündüğü konularında ise bir bilgi vermedi.
Yaptırımlarla bizi ikna edemezler
Tahran'a yönelik uluslararası yaptırımları da eleştiren Ahmedinejad, "Yaptırımlar sayesinde bizi müzakereye ikna edebileceklerini düşünmeleri sadece bir hata" dedi.
ABD ve İsrail, İran'ın nükleer programına karşı askeri harekatı seçenek dışı bırakmayı reddetmişti.
Nükleer cephaneliği olduğu iddiasını kabul ya da ret etmeyen İsrail, daha önce de şüpheli gördüğü nükleer hedeflere saldırı düzenlemişti. 1981'de Irak'a ait tek nükleer reaktörü yerle bir eden İsrail, 2007'de de Suriye'de şüpheli gördüğü bir alanı bombalamıştı.
İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, ABD'nin gelecek 3 ay içinde Ortadoğu'da "en az iki ülkeye" askeri saldırı düzenleyeceğini öne sürdü. Devlet televizyonu Press TV'ye verdiği demeçte
Uhhhh çok iyi oldu çokda güzel iyi oldu
ABD s.ksen İran'a saldıramaz,diğer ülkeleri merak ettim.Tahmin yürütemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
quote:
Orijinalden alıntı: ehhiste
İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, ABD'nin gelecek 3 ay içinde Ortadoğu'da "en az iki ülkeye" askeri saldırı düzenleyeceğini öne sürdü. Devlet televizyonu Press TV'ye verdiği demeçte
İran , Irak gibi dağılmış bir yapıya sahip değil. ABD'nin bu ülkeye saldırı düzenlemesi kamuoyunun aşırı tepkisini çekeceği gibi bölgede barınmasını oldukça zorlaştıracaktır. Direniş te cabası. Persler çok tarihi bir millet. Sistemi destekleselerde desteklemeselerde her Pers bireyi , şiddetli direniş gerçekleştirecektir.
ABD İrana eninde sonunda saldıracak adamlar nükleeri yaparsa o topraklara sonsuza kadar kazık çakacaklar ABD nin yapma istediklerine tamamen ters bir durum
İran , Irak gibi dağılmış bir yapıya sahip değil. ABD'nin bu ülkeye saldırı düzenlemesi kamuoyunun aşırı tepkisini çekeceği gibi bölgede barınmasını oldukça zorlaştıracaktır. Direniş te cabası. Persler çok tarihi bir millet. Sistemi destekleselerde desteklemeselerde her Pers bireyi , şiddetli direniş gerçekleştirecektir.
Başlarında da Prince of Persia olsa
Yemez..
quote:
quote:
Dünyanın sonu geliyor.
Suriye,İran sonra da...
napak inanakmı kanka
quote:
Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii
Türkiye neresi olacak.bende ne zaman gelip bor madenlerini işgal edecekler diye bekliyordum
quote:
quote:
tağam mı
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
quote:
Türkiye neresi olacak.bende ne zaman gelip bor madenlerini işgal edecekler diye bekliyordum
Türkiye'ye hiçbir dünya ülkesi kolay kolay saldıramaz,saldırsa bile eline geçiremez.Onlar bunu çok iyi bildiği için içten feth etmeye çalışıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
İran'da 35 milyon Azerbeycan Türk'ü mevcut ve fars faşizmi altında eziliyorlar. Herhangi bir savaş halinde İran'ın içten çürüyeceğinden emin olabilirsin
300 spartalı alır
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
quote:
Türkiye'ye hiçbir dünya ülkesi kolay kolay saldıramaz,saldırsa bile eline geçiremez.Onlar bunu çok iyi bildiği için içten feth etmeye çalışıyorlar.
adam istediği gibi at koşturuyo zaten stratejik şeyleride özelleştirmeyle aldı. ne gerek varki işgale köle gibi çalıştırıyo milleti faiz ödüoz.5 liralık faturaya 16 milyon vergi geliyo.adamların cepler fora..
Çok zor ekonomik olarak kaldıracaklarını sanmıyorum.