Şimdi Ara

AB WHEEL , işe yarıyor mu ? (KARIN KASI için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • karın kası için bu üründen almayı düşünüyorum, işe yarıyor mu arkadaşlar?

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • Karın kasi antremanla olmaz beslenmeyle olur .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Ve ağzı olan konuşur durumu he dostum he Yemen'e içmene dikkat et ama antreman yapma çıkar o biiceps çıkar o sixPack çıkar o göğüs deme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karın kaslarını diğer kaslardan ayıran birşey yok dostum bu yüzden nasıl ağırlık ile kaslarını geliştiriyorsan karın içinde aynısını yapmak zorundasın. Bunun içinde en etkili 2 haraket lat pulldown crunch ve rope crunch. Bol şans.
    Bunların dışındaki hareketler karın kaslarınızı hacimlendirmez,sadece güçlendirir,direnç kazandırır ....

Orijinalden alıntı: Frank08

AB Wheel 60 yıl öncede kullanılan bir araç,karın kasınıda gerçekten etkileyen bir araç,evet işe yarıyor..
    Fakat Ağır Squat,Deadlift,Bentover Row,OHP yapıncada Karın kaslarınız çalışır
    Cable Crunch,Barfiks Demirinde Leg Raise ve Wood Chopta(Montevonun yaptığı harekette buna örnektir) etkili karın hareketlerindendir
    Bunların dışındaki hareketler karın kaslarınızı hacimlendirmez,sadece güçlendirir,direnç kazandırır ....

teşekkür ederim, mesajınızı notlarıma ekledim.

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor yay ne işe yarıyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.