Şimdi Ara

AB Tronic X2 Egsersiz Aleti (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
2
Favori
116.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla mcorco, çok düşündüm ama ne dedin hiç anlamadım ya? bana laf mı çarptın, iyi bişey mi demek istedin anlayamadım valla... yardımcı olursanız bende ürünü alacam diyorum,yanlış veya garip bişey mi dedim? zaten bu konuda daha öncedende soru sordum, fakat şu ana kadar fiyatın düşmesi için beklemiştim. Lütfen ne demek istiyosan üstü kapalı değil de, herkesin anlayabileceği bir şekilde, açık olarak ilet lütfen...

Bende Theramax Ab Tronic X2 ürünü aldım 3-4 gundur kullanıyorum. 10dk demiş ama ben 30 dk felan kullanıyorum.Karın kasları ve yağları için.
    Öncelikle bu cihazı en etkili nasıl kullanırız uzun süre kullanan var mı?
    Birde yorumlarda diyet dengeli beslenme gibi kelimeler geçmiş.
    Ben meraktan soruyorum bilen varsa lütfen cevap versin

Dengeli beslenme nasıl oluyor neye dikkat edilir.Dengeli beslenmenin tam anlamını bana anlatırsa çok sevinirim.

Birde bazı arkadaşların eleştirilerine cevabım olacak.

Mesajlarında şöyle ibare geçenler var
    Tembel insanların uğraştığı nebilim genç adamsınız spor yapsanız ne olur gibi benzeri yorumları olanlara söylüyorum.

Ben masa başında oturarak iş yapan bir insanım.
    Sabah 6,30 aksam 20:30 aralarında surekli oturuyorum. İnsan oturmaktan da yoruluyor. o saaten sonrada spor yapacak tahakati kalmıyor.Arada evde mekik çekiyorum 20-40 arası.
    yani yorum yaparken yada bu yorumları yapan arkadaslar ya çalışmıyor yada yaptıkları iş yorucu deyil.

yorumlarınızı yaparken her türlü olasılığı düşünerek yazarsanız sevinirim.

Herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: memoallytheking

valla mcorco, çok düşündüm ama ne dedin hiç anlamadım ya? bana laf mı çarptın, iyi bişey mi demek istedin anlayamadım valla... yardımcı olursanız bende ürünü alacam diyorum,yanlış veya garip bişey mi dedim? zaten bu konuda daha öncedende soru sordum, fakat şu ana kadar fiyatın düşmesi için beklemiştim. Lütfen ne demek istiyosan üstü kapalı değil de, herkesin anlayabileceği bir şekilde, açık olarak ilet lütfen...

yok hocam olurmu oyle sey
    gittigidiyordan alırken
    satıcıya soru sor dıye bı bolum var ılanlarda urunu almadan önce ordan sorup
    garantı belgesı ve faturasını gonderıyormusunuz dıye sorup alabılırsınız kımden alacaksanız
    buna ragmen gelen urunde gonderecegını soylemesıne ragmen
    garantı belgesı ve fatura gondermez ıse satıcı
    gerı gonderır onay vermessınız dedım

• http://www.hepsiburada.com/Liste/ab-tronic-x2/productDetails.aspx?categoryid=27012456&productid=sportsp22

http://www.hepsiburada.com/Liste/theramax-ab-tronic-x2/productDetails.aspx?categoryid=27012456&productid=sporactec01

bana bu iki ürün arasındaki farkları yazabilecek birisi var mı acaba acilll???

birinde çıtçıtlar çabuk bozuluyor birinin makinesi çabuk bozuluyor ikiside aynı görevi görür vs. vs. vs. her türlü aydınlatabilriseniz çok sevincem 10 sayfa entry girilmiş bi yerde toplamak çok güzel olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAli.19o5 -- 30 Ekim 2010; 19:53:15 >

• arkadaşlar merhabalar tek birşey sorucam gg den alan arkadaşlar olmuştur konuyu çat pat okudum ama bu 50 tl ye de satılan aletler var gg de onlar orjinal abtronic mi. bi de hepsi burada da cosfer ve theramax ab tronicler var hangisini tavsiye edersiniz. ona göre yarın sipariş vericem.

bu ürün ile birlikde diyet kitapçığı geliyor.

dijitali var mı ???

varsa bir gönderin lütfen.
  • elektrik çarpma hissi normal zaten elektronik kas uyarıcı öyle acı vermesi normal diye biliyorum.Bende sipariş ettim bakalım yarın ups çalışıyosa getirirler olmazsa pazartesi hemen inceleyip yazarım buraya zaten belli olur işe yarayıp yaramadığı

Orijinalden alıntı: atoaga

elektrik çarpma hissi normal zaten elektronik kas uyarıcı öyle acı vermesi normal diye biliyorum.Bende sipariş ettim bakalım yarın ups çalışıyosa getirirler olmazsa pazartesi hemen inceleyip yazarım buraya zaten belli olur işe yarayıp yaramadığı

öyle değil işte kardeş kemer gelince anlarsın ne demek istediğimi diğer büyük kemerde ped takıp jel sıkıyosun ve öyle bir his oluşmuyor.
  • Doğru diyosun deneyeyimde bi kolla ilgili çok var seninle aynı sorunu yaşayan heleki yüksek seviyelerde çok fazlaymış acı dediler.Peki bu kadar acımaya 10 dk çalıştıktan sonra gelişme oluyomu kaslarda hani olur ya ağırlık çalıştıktan sonra şişer 2-3 saate söner :D öyle oluyomu bu alettede?
  • Ekim ayında ‘TvShop.com.tr’ adlı siteden ‘Abtronic X2’ adlı spor cihazını aldım. Kullanma klavuzunu baştan sona okudum. Cihazı kullanmak istedim ve cihazın ön tarafının çalışmadığını fark ettim. Kullanma klavuzunu tekrar inceleyerek ,acaba yanlış mı kullanıyorum diye kontrol ettim. Ama bir yanlışlık yoktu ve cihazın ön tarafı çalışmıyordu.
    TvShop.com.tr adlı siteye durumu Aşağıda belirtiğim gibi mail ile bildirdim.
    Sipariş verdiğim Abtronic cihazını teslim aldım fakat cihazın ön tarafı çalışmıyor. Kullanma klavuzunu okudum,iletkenliği kontrol ettim. Arka tarafta çalışan pedlerin ön taraf ile yerlerini değiştirdim çalışmadı. Ön tarafta çalışmayan petler arka tarafta çalıştı.Pilleri çıkararak 1 dakika bekledim (reset attım),pilleri değiştirdim iki defa farklı marka (panasonic ve duracell) ama çalışmadı.Mini kemere taktım sadece arka tarafı çalıştı. Ön taraf çalışmadı.Sanırım gönderdiğiniz ürün arızalı. Bunun için ne yapmam gerekiyor??? sipariş no:19113 sipariş tarihi:10/10/2010 saat:13:09
    Ayrıca ücretsiz mng kargo işaretliydi fakat yurt içi kargo getirdi.( kargoya ücret ödemedim tarafınızdan ödenmiş) Teslim eden Ertan ÇELEBİ Müşteri hizmetlerinizi aradım defalarca açan olmadı. 0216 XXX XX XX (Burada kargoda önemli; ev de teslim alacak kimse olmadığı için işten gelince kargo şubesine gitmem gerekiyordu. MNG evime yürüme mesafesinde fakat YURTİÇİ KARGO semtin diğer ucunda vasıta ile gitmem gerekiyor.)
    Ve gelen cevap;
    ‘TvShop.com.tr’ adlı site
    Sayın Kaynarca,
    İlgili ürünü XXXXX sözleşme numaramız ve MNG Kargo aracılığıyla iade etmeniz halinde ilgili ürün tarafımızca yenisi ile değiştirilecektir.
    Saygılarımızla,
    Bu mail üzerine cihazı aynı gün TvShop.com.tr sitesine geri yolladım.Günlerden Perşembe akşamıydı Cuma günü ellerine geçecekti. Hani Cuma günü kargoya verirlerse Cumartesi elime geçer, bende cihazı kullanmaya başlarım diye düşündüm.Tabi cumartesi kargo gelmedi. Pazartesi günü kargo şirketi telefon etti ‘ Gönderiniz karşı taraftan kabul edilmedi ,gönderiniz şubemizde bekliyor dendi.Neden kabul edilmedi? Diye sordum. Ödemesi olduğundan dolayı dediler.’
    Bunun üzerine aşağıdaki mailli gönderdim;
    ‘TvShop.com.tr’ adlı siteye
    İLGİLİ YAZINIZ ÜZERİNE ARIZALI ÜRÜNÜNÜZÜ SİZE GÖNDERDİĞİMİ FAKAT SİZİN ÖDEME REDDİNDEN DOLAYI KARGONUN MNG AXXX ŞUBESİNDE (Atxx M. Üxxx C. xxtı Sk. xxxxlu Apt. No:xx/xx Kxxx/İxxxxL TEL: 0216 xx 2x 2x ) BEKLETİLDİĞİ, SORUMLU OLDUĞUNUZ ARIZALI ÜRÜNÜ TESLİM ALMADIĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN MAİL ATTIM .TELEFONLARIMI BIRAKTIM. FAKAT GERİ DÖNMEDİNİZ..SİZİN BANA GÖNDERDİĞİNİZ ARIZALI ÜRÜNÜNÜZÜN KARGO ÜCRETİNİ BEN Mİ ÖDEMEK ZORUNDAYIM???
    Gelen cevap güzeldi;
    Sayın Kaynarca,
    Öncelikle yaşatmış olduğumuz sıkıntı için özür dileriz. Kargo firmasına konuyla alakalı bilgi verilmiş olup gönderiniz tekrar tarafımıza getirildiğinde teslim alınacak ve ücretsiz olarak değişimi sağlanacaktır.
    Saygılarımızla,
    Ve nihayet bir hafta sonra yeni cihaz elime geçti. Kullanmak için pillerini taktım ama cihazı on-off tuşundan açmadım cihaz kapalıydı. Ben kullanım için kemeri hazırlarken cihaz kendi kendine çalıştı.Önce bir sinyal sesi ,sonra ekran görüntüleri geldi.Sonra ekran görüntüleri gitti ama ışıkları sürekli yanıyordu. Bu değiştirilen cihazında arızalı olduğunu düşünmek istemediğim için dikkate almadım.Kullanımda düzelebileceğini düşündüm. Cihazı kullanmaya başladım.İlk on dakika 1.programda çalıştırdım. Programın bitmesine 1-2 dakika kala bir sinyal sesi ve cihaz görüntüsü kayboluyor ama ışıkları yanıyor. Pillerini değiştirdim (piller yeni) .4. programda tekrar çalıştımaya başladım. Bu sefer 1-2 dakikada bir aynı durum tekrarlanıyor(bir sinyal sesi ve cihaz görüntüsü kayboluyor ama ışıkları yanıyor).Programı değiştirdim,dakikayı ,hassasiyeti değştirdim olmadı. Ertesi gün tekrardan denedim Aynı olay tekrarladı. Maalesef cihazın arızalı olduğuna kanat getirdim. Siteye yeni bir mail attım.
    Aynen şöyle;
    Sayın yetkili,
    Sizden daha önce almış olduğum ABTRONİC X2 Cihazın ön tarafının çalışmadığını bildirmiştim. Tarafınızdan gelen mesaj üzere ürünü geri yolladım. İlk önce ürünü ödeme yüzünden kabul etmemişsiniz. Attığım mail üzerine ürünü değiştirip bana (nihayet 1 hafta sonra) geri gönderdiniz. Fakat bu gelen üründe bir öncekinden daha kötü. Bir öncekini hiç olmazsa ön tarafı çalışmıyordu. Bu yeni gönderdiğiniz ürün pilleri takınca kendi kendine çalışıyor. Kendi kendine kapanıyor .On-Off tuşuna basmadan. Cihaza pilleri takılı bırakamıyorum. Kullanmaya başladığınızda 1-2 dakika sonra tekrardan kapanıyor. Kullanma kılavuza uygun kullanmama rağmen cihazın durumu bu. Her elektronik cihaz arızalı çıkabilir. Fakat bu ikinci cihazda arızalı çıkınca , insan ister istemez bütün cihazlarınızın arızalı olduğunu düşünüyor.
    Elinizde gerçekten sağlam olan bir cihaz var mı? Bu durumu açıklayabilecekmisiniz.???
    ‘TvShop.com.tr’ adlı site ‘TvShop.com.tr’ adlı site ‘TvShop.com.tr’ adlı site ‘TvShop.com.tr’ adlı siteDEN
    HALEN CEVAP GELMEDİ ! ! !
    DAHA SONRA BİR MAİL DAHA ATTIM VE SONUNA YUKARIDAKİ YAZIYIDA EKLEYİP AÇIKLAMA YAPILMAZ İSE İNTERNETTE İLGİLİ HERSİTEYE EKLEYECEĞİMİ BİLDİRDİM…
    TvShop.com.tr’ adlı siteden MAİL GELDİ. Aynen şöyle;
    Sayın Kaynarca,
    Öncelikle hatırlatmak isteriz ki firmamız bu ürünün ithalatçısı değildir. İlgili ürün Türkiye’ye As-tec grup tarafından getirtilmekte ve tüm sanal mağazalara tek bir merkezden dağıtımı sağlanmaktadır. Yazışmalarımızdan kendinizin de gözlemleyeceği gibi ürünle yaşamış olduğunuz sıkıntıyı satıcının sorumluluk süresi 7 gün olmasına ve bu süreden sonraki her türlü sorunda problemlerin giderilme yükümlülüğü ithalatçı/üretici firmaya ait olduğu halde size her defasında elimizden gelen yardımı yapmaya çaba sarfetmekte olduğumuzu sanırız siz de takdir edersiniz. Sorununuzun devam etmesi halinde yine yardıma hazır olduğumuzu hatırlatmak isteriz. İlgili ürünü yeniden tarafımıza ulaştırmanız halinde tarafımızca değiştirlerek size yeni bir ürün gönderileceğini bildirmek isteriz.
    Saygılarımızla,
    BENDE GERİ CEVAPLADIM; TvShop.com.tr’ adlı siteye
    ÖNCELİKLE SORUNU SİZE 7 GÜN İÇERİSİNDE BİLDİRDİM.DEMEKKİ SORUMLULUK SİZİN.
    İlgili ürünü xxxxxxxx sözleşme numaramız ve MNG Kargo aracılığıyla SİZE YARIN TEKRAR GÖNDERECEĞİM. UMARIM TEKRAR ÜRÜNÜ RED ETME GİBİ OLAYLARDAN DOLAYI VAKİT KAYBI YAŞAMAYIZ.
    AYRICA İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
    SAYGILARIMLA;
    DAHA SONRA ÜRÜNÜ GÖNDERDİM.TEKRAR SÖYLÜYORUM ÜRÜN BANA ARIZALI GELDİ VE HER SEFERİNDE 2-3 GÜN İÇERİSİNDE GERİ GÖNDERDİM.KULLANAMADIĞIM ÜRÜNÜ ELİMDE 7 GÜN NEDEN TUTAYIM.
    VE ÜRÜN 3. KEZ DEĞİŞTİ VE GELEN ÜRÜN BENİM İLK GÖDERDİĞİM ÜRÜN GİBİ YA İLK ÜRÜNÜ GERİ GÖNDERDİLER YADA İLK ÜRÜNLE AYNI ARIZAYA SAHİP ÜRÜNÜ GÖNDERDİLER.HANGİDURUM OLURSA OLSUN SORUMLU ESNAF AN AZINDA 3. ÜRÜNÜ BİZZAT KONTROL EDİP GÖNDERMELİYDİ…
    2004’TEN BERİ İNTERNETTEN ALIŞ-VERİŞ YAPIYOM.ARIZALI ÜRÜN,EKSİK ÜRÜN GELDİĞİ OLDU.FAKAT BÖYLE BİR TECRÜBEYİ İLK DEFA YAŞADIM.MARKA VE ÖZELLİKLE ALIŞ-VERİŞ YAPTIĞINIZ SİTEYE ÇOK DİKKAT EDECEKSİNİZ!!!
    BU YAZIYI YAZMAKTAKİ AMACIM YAŞAMIŞ OLDUĞUM BU KÖTÜ TECRÜBEYİ KAMUOYUNA ANLATARAK BAŞKALARININ YAŞAMASINI ENGELLEMEK. YANİ KAMU HİZMETİ…
    SÖZ KONUSU SİTENİN İTİRAZI VARSA HUKUKİ YOLLARA BAŞVURABİLİR.BENDE BU TECRÜBEYİ HUKUKİ OLARAK ISPATLAYABİLİRİM.
    KAMUOYUNA SAYGI İLE ARZ EDERİM…

• Sağolasın.. Bende uyarıyorum.Herkesin başına gelmesin.Sitelerde yapılan ürün yorumlarının ilgili site çalışanları tarafından yapıldığına inanıyorum.Bu yüzden gerçek araştırmalar forum sitelerinden yapılır diye düşünüyorum...
    Aleti denedim önceden ağırlık çalışmalarından biliyorum kas 1-2 sette hemen şişer,sertleşir ama sonra iner ya bu çalıştığının zorlandığının göstergesidir ve bu alettede aynısı oldu sertleşme ve kolların haciminde geçici artış yani işe yarıyor.
    Ama tabikide herkesin dediği gibi ağırlık çalışmanın yerini tutmaz.Bu ürünüde babam için aldım spor yapacak yaşta değil ama kasları daha fazla erime göstermesin ve günlük antrenman yerine geçsin diye aldım.İşe de yarıyor ama kalbime yakın yerde denemedim korktum kimseyede önermem ama internette gördüm bu aletin 1000-2000 tl lik olanları göğüse bağlayanlar var direk.
    Kısacası spor yapacak durumunuz,zamanınız yoksa spora engel olacak hastalığınız varsa bu alet kullanılabilir ama hastalığa göre değişir doktorlara sormak lazım.
    Alet can yakıcı biraz özellikle acı eşiği düşük bayanlar için sıkıntı olabilir
    Jel sürmeden denedim içinden çıkan jel kırmızıydı resmen boya bi sürdüm yayıldı çıkmadı bende fazla yaymadım.Antibakteriyel jellerden almayı düşünüyorum.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

bu aleti alayım, günde 20 dk kullanayım, böylece kilo veririm, göbeğim erir kaslarım ortaya çıkar diye düşüneneler hiç bu aletin yanından bile geçmesin.
    bu alet mucize değil, "aldım çok işe yarıyor" gibi tek cümlelik yorumları da dikkate almayın. öyle bir mucize yok.
    daha öncede yazdığım gibi bu aletin yaptığı şey karın kaslarınızı elektrik vasıtasıyla uyarıp-kastırıp kasların hamlığını gidermek, kaslarınıza güç kazandırmak... güç derken öyle aman aman büyük bir güç değil...sadece hamlığını gidermiş oluyorsunuz.
    işin büyük kısmı yine sizde bitiyor. diyet yapacaksınız, spor yapacaksınız ve sürekli mekik çekeceksiniz...aletin işlevi burda: güçlenmiş kaslarınızla daha uzun süre spor yapıp daha uzun süre mekik çekebileceksiniz, yaptığınız diyet de yağlarınızı yakmaya yardım edecek.
    tüm bu programları 1 sene devam ettirirseniz farkı işe o zaman hissedersiniz...
    yine de o farkın büyük kısmı diyet-spor-mekik nedeniyle olacaktır, yani işini büyük kısmı sizde bitiyor. alet işin %10-20 lik kısmını yapıyor.

"yediğime aynen devam edeyim zaten spor da yapmıyorum, bu alet nasılsa karın kaslarımı ortaya çıakracak ne gerek var spora diyete" derseniz, bu aleti hiç almayın...gidin yağlarınızı ameliyatla aldırın, ya da yağlarınızla mutlu bir şekilde yaşayın...

aletin ne oldugunu bu arkadasımız acıklamış. bu konuyu okuyanların %90 ının oturdugu yerden spor yapmak istedigi ve spor tembeli insanlar oldugu acık. yoksa zaten spor yapan düzenli olarak kosan, yürüyen, spor aletiyle calısan insanların böyle bir alettten ne beklentisi olur ki.

açık konusalım hepimizin istedigi şu: ben televizyon seyrederken alet çalışsın göbek erisin ben övünüyüm.

yazılan yorumların hepsini de okudum. bunu iddia eden kimse de yok. beklentisi bu şekilde olanlar için alınacak bir alet olmadığı sonucunu ben çıkardım. yanlışım varsa düzeltin arkadaslar.

sonuç göbek eritmiyor. sen zaten spor yapıyorsan karın kaslarının kondisyonunu artırıyor. boşa ümitlenme.

• 2 Ay önce aldığım AB Tronic x2 kemerimi dumbel almak için satıyorum.. hatasız ve orjinaldir, gayet güzel çalışmaktadır... resim ekleyemiyorum, televizyonda ve nette gördüğünüzün aynısıdır.. Fiyatı 35 Tl ye verebilirim.. Orjinal kutusunda, garanti belgesi ve taşıma çantasında her şeyi mevcuttur... jeli çok az kullanılmıştır.
    bunun için aldığım 2 adet AAA şarjlı pilinide yanında hediye edeceğim.. 2 kere şarj yaptım yapmadım..

Ab Tronic X2 Kutu İçeriği aşşağıdaki gibidir..

* 1 x AbTronicX2 çift kanal egzersiz kemeri
    * 1 x AbTronic mikroişlemci dijital LCD Ekran
    * Ön ve arkada 2 şer adet iletken ped ( Toplam 4 adet )
    * 1 x Tr. Kullanma Kılavuzu
    * 1 Adet Ab Tronic x2 Mini Kemer (Kol ve Bacak İçin)
    * 1 x AbTronic jel
    * 1 x İng. Hızlı başlangıç kılavuzu
    * 1 x aksesuar taşıma çantası

İlgilenenlere Ankara içinden Elden teslim edilecektir...
    Görüp deneyip öyle alırsınız...

• ürün yenı geldı elıme. su forumda resmı olan padın arkasında bı kagıt var ve ustunde google cevırı ve benım bıle cevırmekte zorlandıgım bır kac cumle yazıoyr. olayın kısası bu yapıskanlı kagıdı oradan sokecekmıyız?

do nor peal off ne demek arkadas yaw (not egıl nor ha)

video klibimhttps://www.youtube.com/watch?v=hovPcO52mXE
  • ıngılızce bılmeyen cınlının sonu
    etıketı sokmeyın yazıyo

do nor peal off yerıne do not peal off yazmalıydı

klavyede
    t ve r yanyana onuda dusununce ;)

cıtcıtın arkasına gelıyor o etıket
    cıtcıtların metal kısımları
    jel sebebıyle zamanla paslanmasın dıye

ama o etıket ıllakı zamanla cıkıyo

ben ustune ınce bı tabaka sılıkon cektım
    etıkete hıc gerek kalmadı ;)

onerırım...
  • bu firmanın ilk zamanlar getirdiği ürünler gerçekten kaliteliydi sonradan piyasaya birçok saçma sapan taklit marka girdi şu gelen kutusunu keşke bir göstrebilsem de "beni ekle şu kadar para atayım ötekini öner şu kadar para vereyim gibi tekliflerle konuyu açmış olduğum için bana ulaşmakta.

Abtronic denen alet tamamiyle gereksiz ve para tuzağı bir üründür. Almayın. Aldırmayın. Fakat bu aleti "tembellerin kas yapmak için kullandığı" genellemesine de katılmıyorum. Şahsen Fiziksel rahatsızlıklarından dolayı spor yapamayan veya göbeğindeki yağları her türlü yolu denmişte bir tek liposuction yöntemi kalmış olanlar tarafından son çare olarak denemiş insanlar olduğunu biliyorum. Fakat ilk gelen ürünlerin dışında artık bu ürünün sahteleri veya fason markalara yönelinmesi (ithalatçı tarafından) eski kalitesinden çok uzakta. Almayın. Yardımcı olarak kullanabilirsiniz mesela istasyon alıp çalışırken üzerinizde bu aletin muhkakak faydası olacaktır. Fakat artık eski kaliteli cihazlar gelmiyor o yüzden almayın.

• evet bugun gittigidiyorda 29.90 dan satıldı 500 adet kdr.

bu paranın %10 nusıtenın kesıgını dusunursek

27 lira ellrıne kalıyor

ve bundan kar edıyorlar

malıyetı varın sız dusunun...

ben hala elektrikle ks uyarmanın cidden guzel bir bulus oldugunu belırtıyor
    hayranlıgımı korumaya devam edıyorum

ama haklısınız aletler ınanılmaz kotu kalıtede...

bende bolca bozdum... :(

bu siteden mail geldi bana böyle bi indirim sizce söz konusu olabilir mi arkadaşlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.