Şimdi Ara

AB Tronic X2 Egsersiz Aleti (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
2
Favori
116.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 29.90 a aldım hatta gittigidiyordan
    eski model vardı sonunda dayanamayıp x2 olandanda aldım

lınkını verdıgınızde

Behrend Ab Tronic X2

markaymıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 17 Şubat 2011; 2:46:34 >
    gıttıgıdıyorda faturalı garantılı
    30 tl ye dusmusken 40 ıyı bır fıyat degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: tout_va_bien

bu ürün behrendmiş evet
    peki orijinal x2 nin markası nedir ?

abtronic x2
    thane fitness

orjinalı bu

gittigidiyorda 30 a var bunlardan 6-7 farklı satıcıda
  • Değerli dostlar GG den bu ürünü aldım..56 tl+kargo idi sanırım..Ürün güzel iyi hoş ancak içinden çıkması gerekn 2 ped eksik geldi..İade edelim derken GG üyeliğimi askıya aldılar..Çünkü satıcı ile doğrudan iletişim kuramıyormuşuz..Satıcıya cep telimi yazmıştım..Bu GG harbi pislik bir site hiç tavsiye etmem..Hep satıcıları kollar..Neyse sadede gelecek olursak bunun 2 pedini tek olarak nerede nasıl bulurum? Ankara da ikamet ediyorum..Duyan bilen varsa sevinirim..Çok selam cümleten....

Orijinalden alıntı: Claymore

Değerli dostlar GG den bu ürünü aldım..56 tl+kargo idi sanırım..Ürün güzel iyi hoş ancak içinden çıkması gerekn 2 ped eksik geldi..İade edelim derken GG üyeliğimi askıya aldılar..Çünkü satıcı ile doğrudan iletişim kuramıyormuşuz..Satıcıya cep telimi yazmıştım..Bu GG harbi pislik bir site hiç tavsiye etmem..Hep satıcıları kollar..Neyse sadede gelecek olursak bunun 2 pedini tek olarak nerede nasıl bulurum? Ankara da ikamet ediyorum..Duyan bilen varsa sevinirim..Çok selam cümleten....

pad ayrıca satılmaz
    kargo dekontundakı satıcıyla ırtıbat kurmanız gereklı

ayrıca cok pahalı almıssınız ggda suan orjınalının pıyasası 30 lıra + kargo larda dolanıyo
  • arkadaşlar bende bu ürünü almak için yarın topshop mağazasına gidecektim bi araştırma yapayım önce dedim öncelikle bu ürünün çok eski olduğunu gördüm burada uzun zamandır tartışılıyormuş.Şu an satılan fiyatı 189 lira.Siz ise 40 lira gibi rakamlardan bahsediyorsunuz.Yani birebir aynı mı bu iki ürün?

Birde şunu belirteyim benim göbekte bir gram yağ yok fakat oldukça şekilsiz aşağı doğru sarkık biçimde,bu ürünüde toparlamak ve güçlendirmek için almayı düşünüyordum.Mide hareketlerini yapamıyorum çünkü belimde sorun var 15 mekikten sonra kasılıp kalıyor belim daha yapamıyorum.

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Değerli dostlar GG den bu ürünü aldım..56 tl+kargo idi sanırım..Ürün güzel iyi hoş ancak içinden çıkması gerekn 2 ped eksik geldi..İade edelim derken GG üyeliğimi askıya aldılar..Çünkü satıcı ile doğrudan iletişim kuramıyormuşuz..Satıcıya cep telimi yazmıştım..Bu GG harbi pislik bir site hiç tavsiye etmem..Hep satıcıları kollar..Neyse sadede gelecek olursak bunun 2 pedini tek olarak nerede nasıl bulurum? Ankara da ikamet ediyorum..Duyan bilen varsa sevinirim..Çok selam cümleten....

pad ayrıca satılmaz

ayrıca cok pahalı almıssınız ggda suan orjınalının pıyasası 30 lıra + kargo larda dolanıyo

aga ben yorumları okudum baya bi kafam karıştı sana sormaya kara verdim baya bilgilisin kanımca ... bnde almayı düşünüyorum fiyatlar 30 dan başlıyo 90 a kadar çıkıyor bunların değişik isinlerde olanıda var senin kullan dığın marka ney bana onu yazarmısın bide aldığın fiyat tabi hee bide aldığın site....kısacası bana güvenli bir site söle ordan alcam ....şimdiden saol

• bn top shop tan aldım 7 ay önce göbek vardı biraz karın kaslarını çıkarmakta zorlanıyordum aldım 2 hfta kullandım çok başarılı bir ürün fakat sıkıldım 7 ay yani bugün tozlu raflardn indirdim ve çalıştırdım kilo aldım biraz body yede başlayınca malum yaz geiyor kullanıyorum çok güzel yani mekik çekmeyin boşuna bnce 1 dk da 400 mekik çekmiş gibi kasıyor kasları bn iiki almışım yani şunu diyebiliyorum ki yaşlanana kadar kullanırım bozulursa yeniden alırım herkesde olması gerekiyor çok mu övdüm bilmiyorum ama bn çok memnunum

Orijinalden alıntı: didy54

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

pad ayrıca satılmaz

aga ben yorumları okudum baya bi kafam karıştı sana sormaya kara verdim baya bilgilisin kanımca ... bnde almayı düşünüyorum fiyatlar 30 dan başlıyo 90 a kadar çıkıyor bunların değişik isinlerde olanıda var senin kullan dığın marka ney bana onu yazarmısın bide aldığın fiyat tabi hee bide aldığın site....kısacası bana güvenli bir site söle ordan alcam ....şimdiden saol

thane firmasının urettıgı
    orjınal ab tronic x2

30 lıraya aldım gittigidiyordan

garantı belgesi ile geldi.

• mrcorco gitti gidiyorda bir cok satan firma var hangiisinden aldın bizede söylermisin link verebilirmisin satıcı kim ve cargo dahil toplam maliyeti nedir? ben az kalsın 89 liraya alıyodum. burda yorum lar ve senin söylediklerin dikkatimi cekti.yanlız bende orjinal olmasından yanayım cakma olmasın derim cvp nı bekliyorum arkadasım tşkler..
    hatta satıcı olmakla suclanıyorum

urunu tanıtır overken bıle nelerle suclandım
    bıde
    bu satıcıdan alın dersem ne ahlaksızlar
    ne laflar ederler bana :(

ggda

en ucuz satan
    ve gunun urunu olarak bır gunde 100 adet ustu satan bı satıcıdan aldım dıyebılırım sadece.

bana su soruların cevabını bu ürünü kullanıpda bilen biri olarak söylermisin ben satıcısına bazı sorular sordum ürün faturalı garantili bu güzel ama ürün made in prc yani çin malı acaba bu ürün bizim top shoptaki gördügümüz o 189 ytl lik üründen farklımı ? yani top shopdaki üründemi çin malı ve su pıyasadaki orjinal diyipte 89 tl lik abtronicx2ler demi çin malı..kısaca bunu üreten çinmi? şimdi alıcam ben bu ürünü 89 a alıyodum fakat gg de daha ucuz fakat kafama orjinalmi degilmi çin malımı diye düşünmeye basladım. gg de ürün suan 30.90 diyor tşk..
    topshopun sattıgıda
    gıttıgıdıyordakılerde
    baska bır yerde uretımı yok

Orijinalden alıntı: taneryurdakul28

McOrco

bana su soruların cevabını bu ürünü kullanıpda bilen biri olarak söylermisin ben satıcısına bazı sorular sordum ürün faturalı garantili bu güzel ama ürün made in prc yani çin malı acaba bu ürün bizim top shoptaki gördügümüz o 189 ytl lik üründen farklımı ? yani top shopdaki üründemi çin malı ve su pıyasadaki orjinal diyipte 89 tl lik abtronicx2ler demi çin malı..kısaca bunu üreten çinmi? şimdi alıcam ben bu ürünü 89 a alıyodum fakat gg de daha ucuz fakat kafama orjinalmi degilmi çin malımı diye düşünmeye basladım. gg de ürün suan 30.90 diyor tşk..

ürünün iç aksamı yani thane üretici olanlar iç aksamı(beyin ve dağıtıcı) orjinal diğer kısımları çinde üretilmiş olandır. THANE dışındaki markaların alayı taklit alayı problemli ürünlerdir. Mekanizmanın beyninde sıkıntı çıkarıyorlar orjinal olmadıkları için mesala temeassızlık yapıyorlar veya zaman zaman kasıntıdan kilitlenme veya çalışmama yapıyorlar. THANE orjinal üretimdir diğerleri çin üretimidir. Umarım açık olmuştur yani piyasada abtronic kutusunda thane yazmıyorsa almayın. En çok gördüğüm thermax diye bir markanın ürünleri piyasada dolaşıyor. Fakat bunlar orjinal üretici değil taklit veya fasondur.

• göğüs altında çalıştırabileceğimiz kaç yer var ? Ben hemen göğüs altının olduğu kısmı ve göbek deliğinin üstüne getirerek karın kısmını çalıştırıyorum...

bir de bu bölgeler için en iyi program hangisi acaba özellikle can simitleri için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 2 Nisan 2011; 14:16:56 >
  • bu aletle karin bölgesini incelten war mi
  • ya arkadaşlar ben bu Ab tronic x2 yi aldım bi türlü çalıştıramadım ya bana ayrıntılı şekilde anlatırmısınız AAA pil taktım açıom ayarlıom ötüyor makine sonra kapanıyor napacam yardım edin lütfne :S
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.