Şimdi Ara

AB Tronic X2 Egsersiz Aleti (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
578
Cevap
2
Favori
115.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "alıyorlar sonra yazmayı bırakıyorlar" diyenler için....

bu alet sayesinde aletli mekik süresini ilerletiyorum.

ilk başlarda sayı ile 3*100 yapıyorken artık dakikalara geçtim, ilk önceleri 10 dk derken bazen yarım saati de bulduğum oluyor. ama dediğim gibi, yaptığım şey normal mekik değil...bende boyun fıtığı olduğu için boyun destekleri ve kollu mekik aletinden (abking) kullanıyorum.

en az 1 gün ara veriyorum, hem mekiğe hem de alete.
    böylece kasların dinlenecek zamanı oluyor

bu aletin performansından gayet memnunum, karın kaslarımı güçlendirdi...
    kullanmaya devam edicem.

• bende aldım ama çalıştıramadım.açma yerine bastım ama hiçbir şey olmuyo bir yardım eli uzatın lütfn sırasıyla nelere basıcz çalışsın diye
  • Ben de Abgymnic faciasından sonra gg den sipariş verdim bir tane. Orjinal olduğunu iddia ediyorlar ama sanmam 48 liraya orjinal olsun. Kaliteli klon olsa işimi görür zaten. Bakalım nasıl çıkacak.
  • 48 liraya da orjinal olabilir para edecek nesi varki zaten? bu hep böyledir bir alet ilk çıktığında fahiş fiyatla çıkar önce alanlar kazıklanır sonra değişik versiyonlar çıkınca orjinalide ucuzlar
  • Biri resim eklesede anlasak bir işe yarıyor mu ? Genelde 1-2 mesaj lı üyeler.Aldım deli alet çok güzel vs vs anca reklam başka birşey yok.
  • 3 haftadır falan kullanıyorum, açık söylemek gerekirse güç artışı sağladığı bir gerçek, ancak bu aletle 6 pack çıkartmaya ya da kilo vermeye pek heveslenmeyin derim.
  • gençler ürünü alma niyetindeyimde araştırma yaptım o kadar ayrıntılı linkler orjinal mi değil mi tartışmaları filan bazı linkleri gezdim ve aktif değil bana yardımcı olumurunsuz en uygun fiyata orjinalini nereden alabilrim diye iyi geceler.
  • sadece bu alate güvenerek ne kilo verebilirisniz ne kas yaparsınız ne de yağ yakabilirisniz yaptığınız spora yattığınız yerden yardımcı olacak bir alet, birde spor yapmaya zamanı olmayanlar ve benim gibi tembeller için uygun, yattığın yerden hiç olmazsa bir miktar kaslarını çalıştıryorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

sadece bu alate güvenerek ne kilo verebilirisniz ne kas yaparsınız ne de yağ yakabilirisniz yaptığınız spora yattığınız yerden yardımcı olacak bir alet, birde spor yapmaya zamanı olmayanlar ve benim gibi tembeller için uygun, yattığın yerden hiç olmazsa bir miktar kaslarını çalıştıryorsun

çok doğru....

bu aleti alayım, günde 20 dk kullanayım, böylece kilo veririm, göbeğim erir kaslarım ortaya çıkar diye düşüneneler hiç bu aletin yanından bile geçmesin.

bu alet mucize değil, "aldım çok işe yarıyor" gibi tek cümlelik yorumları da dikkate almayın. öyle bir mucize yok.

daha öncede yazdığım gibi bu aletin yaptığı şey karın kaslarınızı elektrik vasıtasıyla uyarıp-kastırıp kasların hamlığını gidermek, kaslarınıza güç kazandırmak... güç derken öyle aman aman büyük bir güç değil...sadece hamlığını gidermiş oluyorsunuz.

işin büyük kısmı yine sizde bitiyor. diyet yapacaksınız, spor yapacaksınız ve sürekli mekik çekeceksiniz...aletin işlevi burda: güçlenmiş kaslarınızla daha uzun süre spor yapıp daha uzun süre mekik çekebileceksiniz, yaptığınız diyet de yağlarınızı yakmaya yardım edecek.

tüm bu programları 1 sene devam ettirirseniz farkı işe o zaman hissedersiniz...

yine de o farkın büyük kısmı diyet-spor-mekik nedeniyle olacaktır, yani işini büyük kısmı sizde bitiyor. alet işin %10-20 lik kısmını yapıyor.

*

"yediğime aynen devam edeyim zaten spor da yapmıyorum, bu alet nasılsa karın kaslarımı ortaya çıakracak ne gerek var spora diyete" derseniz, bu aleti hiç almayın...gidin yağlarınızı ameliyatla aldırın, ya da yağlarınızla mutlu bir şekilde yaşayın...

• kimi sitede behrend abtronic x2 kimi sitede angels abtronic x2 diyor. farklı ürünler mi bunlar?
  • Benim alet hala gelmedi. Siparişten iki gün sonra yurtiçi diye özellikle belirtmeme rağmen aras kargoyla gönderen, günlerdir mesajlarıma cevap vermeyen, kargo takip numarasını yanlış veren satıcı arkadaşa buradan sevgilerimi iletiyorum.
  • pardon bir de theramax abtronics x2 var

aşağıdaki linkte beş çeşidi var. farklı fiyatlı . hangisi orijinal?
    http://www.hizlial.com/Arama.aspx?SCat=hepsi&Search=abtronic%20x2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 21 Eylül 2010; 14:53:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanak

pardon bir de theramax abtronics x2 var

aşağıdaki linkte beş çeşidi var. farklı fiyatlı . hangisi orijinal?
    http://www.hizlial.com/Arama.aspx?SCat=hepsi&Search=abtronic%20x2

Arkadaşım orjinal morjinal hepsi hikaye bunların hikaye derken orjinallik bakımından şahsen içini açıpta bakma fırsatım olmadı ama kullanılan sistem üretilen teknoloji hepsinde aynı bastır ucuza mal olan bir yerde (küçük kardeşlerimiz sağolsun :) ) yaz dışına kendi adını sür piyasaya sonrada birçok isim altında farklı firmaların ürünleri ve aralarında birsürü fiyat farkı eee ne olacak şimdi biz hangi ürünü alıcaz?
    sistem basit bütün ürünlerin çalışma mantığı ve teknolojisi mademki aynı o zaman kullanıcı olarak ben şuna bakarım
    1. Ürünü alacağım site vs. güvenilirmi
    2. Dediklerinin arkasında duruyomu
    3. Ürünün onayı varmı (Garanti)
    4. Bozulunca gönderebileceğimiz yada muhattap alıpta derdimizi söyleyebiliceğimiz bir yer varmı
    5. Sonuçta hepsi mikrodenetleyici ile çalışıyor bozulunca tamir pek olmaz kaldır at cinsinden o yüzden en ucuza nerden bulabilirsen tabi garanti vs işin boyutunu etkiler
    6. Yada daha önceki yorumları okursan orada çok ucuz fiyata alan arkadaşlar var yurtdışı onlara bir göz at derim sonuçta 2 tane al hoşuna giderse kullan gitmezse zaten az para vermiş olursun bozulursada fiyatı çok uygun türkiyeye göre 2 tane daha alırsın bu şekilde mutlu bir şekilde yaşarsın

Son olarak ya garantisiz yurtdışından 6.5 $ gibi fiyatlara al bozulana kadar kullan sonra kaldır at
    yada türkiyeden garanti dahilinde (sözünü arkasında duran firmalardan) al 2 yıl garantili kullan 2 yıla kadar başın ağrımadan kullanabilirsen tabi sonrasıda şansına kalmış seçim senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Benim alet hala gelmedi. Siparişten iki gün sonra yurtiçi diye özellikle belirtmeme rağmen aras kargoyla gönderen, günlerdir mesajlarıma cevap vermeyen, kargo takip numarasını yanlış veren satıcı arkadaşa buradan sevgilerimi iletiyorum.

görüldüğü gibi sütten ağzı yanıpta kapkara dumanlar üfleyen arkadaşımız gibi olmak istemiyorsak 10 kere ölçüp 1 kere biçmek gerekir sonra bizde böle kapkara duman fışkırtırız.
  • Adam ürünü başka bir adrese yollamış. Bugün farkedip yeniden yollamış bana. Bu gittigidiyordan ikinci alışverişim. İlkinde abgymic'in kargo ücretli garantisi, ikincisinde satıcının zevzekliği. Ha bir olay daha var. Mersinden plazma, lcd falan satan bir vatandaşa mesaj attım 'dükkanınız nerede, gelip görebilirmiyim ürünleri' diye. Adam ne dese beğenirsiniz 'bizden alışveriş yaptıktan sonra dükkanımızı gelip görebilirsiniz, bunun dışında gg harici satış yapmıyoruz'. Yani dükkanı görmek için önce 2000 liraya plazma almam lazımmış. Alem bu gg satıcıları yav.
  • Bu pedler ayrı ayrı mı ayar yapacağız.? Bugun denedim sadece tek ped çalıştı makinayı anlamadım bi çalışıyor duruyor felan karışık geldi..
    Kul. klavuzunu kaybettim
  • topshoptan 189 tl ye aldığım abtronik x2 kas geliştirici aleti askere gideceğimden dolayı çok makul bir fiyata satacağım arkadaşlar ilgilenenler .Gerekli bilgi almak isteyenler veya soracağı soruları olanlar
    baha_dir_61@hotmail.com adresinden ulaşabilirler
  • Hepsiburada.com da 100tl lik bir indirim var. Son 30 tane kalmış an itibariyle.. Kdv dahil 89 tl..yakını falan almak isteyen acele etsin.Mail attım orjinal ürünmüş.Kampanyadan sonra tekrar 189 tl olacakmış.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ab-tronic-x2/productDetails.aspx?categoryid=27012456&productid=sportsp22
  • quote:

Orijinalden alıntı: quashpack

Hepsiburada.com da 100tl lik bir indirim var. Son 30 tane kalmış an itibariyle.. Kdv dahil 89 tl..yakını falan almak isteyen acele etsin.Mail attım orjinal ürünmüş.Kampanyadan sonra tekrar 189 tl olacakmış.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ab-tronic-x2/productDetails.aspx?categoryid=27012456&productid=sportsp22

Bence o kadar para dökmeye gerek yok bu cihaza için orjinal ürünün orjinal olup olmaması neyi değiştir ki alacak arkadaşlar tukarıda yazdığım gibi ya ucuza alıp bozulunca kaldır at ada en uygun fiyata garantili al kullan ama orjinallik filan hepsi hikaye aynı ürün hepsi sistem aynıııııı mantık aynı ne fark eder şimdi orjinali veya başkası orjinalinin ve pahalı olanının diğer üründen tek farkı varsa garantisidir. Yoksa hepsi aynı dediğim gibi bunun kıyaslamasınıda yazdığım yazıdan da çok kolay bir şekilde anlaşılır alacak arkadaşlar ölçüp tartıp kendileri karar versin ama orjinali diye bişey yokkkk

• Sa Beyler Ben Ürünü Sipariş Verdim Ab Tronic x2 Değil ama onun Eski SÜrümü Olan Abgymnic Elektro Kas Uyarı Cihazını Sipariş Verdim Aynı Sistem İle Çalışıyor Geldi denedim fakat İşe Yaradığını Söyleyemeceğim. Göbeği yağlı insanlar için fazla bi işe yaramıyor. ben bicepslerde denedim fazla bi kas gelişimi sağlamıyor. ( mesela dumbell ile yaptığınız egzersiz sonucu kas ısındığından dolayı bi şişme olur fakat bu olayda öyle bişi yok). Size Tavsiyem Almayın Paranıza Yazık Buraya Döktüğünüz Para'ya Dumbell Veya Mekik Masası Alıp Daha Sağlıklı Ve Sağlam Bir vucuda sahip olabilirsiniz. ( Ben Sporcu Birisi Olarak Tavsiye Etmiyorum. Neden Aldın Derseniz Herkes Konuşuyordu Bende Denemek İstedim ve sizi bilgilendirmek amacındaydım Uzun Lafın Kısası Oturduğunuz Yerden Vucut Geliştiremessiniz ( Body Building ). İlk Başlarda Bir Salona Kayıt olup professional yardım ile ilk 2-3 ay kendinizi geliştirip ve gerekli bilgileri temin ettikden sonra evde dumbell'lar ile Tüm Egzerersizleri yapabilirsiniz. Tşşkrlr Hayılrı akşamlar

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.