Şimdi Ara

AB Tronic X2 Egsersiz Aleti (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
2
Favori
116.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aldım şarjlı pille kullanılır mı 1000 mah yazıyo pilin üstünde

Orijinalden alıntı: cratos35

bende aldım şarjlı pille kullanılır mı 1000 mah yazıyo pilin üstünde

eğer pili takmaya yerin varsa neden olmasın ki ha normal pil ha şarjlı pil farketmez ikiside pil. Amperi yüksek pil kullanırsan daha uzun süre aleti çalıştırır amperi düşük pil kullanırsan daha kısa süre tabiki amperi yüksek olanıda şarj ederken daha uzun sürede düşük amperli pilide yüksek amperliye göre daha kısa sürede şarj edersin tek fark bu.
    Kemeri 30 dakika üst, 30 dakika orta, 30 dakika alt karın grubunda ve son birbuçuk aydır 10. seviyede 8. programda çalıştırıyorum.
    Çoğu arkadaşın dediği gibi yağ eritmek için değil bu alet, o nedenle sıkı bir diyet ve günde 1 saat yürüyüş yaptım.
    Karnım gözle görülür biçimde şekil kazadı, üst kas grupları çok derin olmasa da belirgin halde, alt tarafın kasları ise biraz yağ tabakası altında olduğu için görünmüyor ama oldukça sertleşti. Belimi de çalıştırdığım için duruşum daha dik hale geldi. Açıkcası faydasını gördüm. vücudum şekle girdi, Ama o filmlerdeki kaslı herifler gibi belirgin bir karın için fazladan geleneksel mekikle terlemek gerekli. Sıkı sıkıya takip ve sabretmek etmek şartıyla tavsiye ederim.

Sanırım tam sonuç almak için kesinti yapmadan 4 ay çalışmak lazım. Yani 2 ay sonra yeniden yazarım

• ben ürünü 3gün önce hepsiburadanın kampanyalı fiyatıyla aldım fakat bi hayli dandik duruyo ürün bazı çırtları ilk kullanımda acildi bile. kutunun üstünde thane fitness yazıyo yani topshopdaki ile ayni marka. fakat cihazın arkasında marka etiketi yok çıkmış sanırım. hepsiburadadan bu ürünü alan varmı arkşlar eğer bi durum varsa geri göndermeyi düşünüyorum ürünü. bide jeli topshopda görününen yuvarlak kapda değilde beyaz bir kabın içinde geldi üstünde hiç bir marka yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bargest -- 4 Ekim 2010; 1:31:48 >

Orijinalden alıntı: fikret71

Arkadaşlar anlaşılan kimse daha bu aleti sıkılmadan 1 ay kullanmayı başaramadı. O nedenle sonuçları hakkında fazla bir şey yok ortada.

kendi adıma konuşayım; doğru.
    artık kardiyoya ve mekiğe daha fazla önem vermeye başladım.
    eskiden mekikten sonra takıyordum şimdi aramıyorum, zir amekik sonrası kaslar iyice yanıyor
    eskiden her gün kullanıyordum, ama şimdi en son kullanalı 1 haftayı geçmiştir

Orijinalden alıntı: cehren

benımkınde kol için ped çıkmadı diğerlerıde olmuyo zaten

• hepsiburadan aldım yine önceki siparişi iptal etmiştim mekanizmanın üstünde birşey yazmıyor.Arkada theremax yazıyor orjinal değil heralde orjinal in üstünde ab tronic x2 yazıyor mu cevap bekliyorum geri yollıcamda.Kahraman_çalış cevap için çok teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: wm1tr

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

sadece bu alate güvenerek ne kilo verebilirisniz ne kas yaparsınız ne de yağ yakabilirisniz yaptığınız spora yattığınız yerden yardımcı olacak bir alet, birde spor yapmaya zamanı olmayanlar ve benim gibi tembeller için uygun, yattığın yerden hiç olmazsa bir miktar kaslarını çalıştıryorsun

çok doğru....

bu aleti alayım, günde 20 dk kullanayım, böylece kilo veririm, göbeğim erir kaslarım ortaya çıkar diye düşüneneler hiç bu aletin yanından bile geçmesin.

bu alet mucize değil, "aldım çok işe yarıyor" gibi tek cümlelik yorumları da dikkate almayın. öyle bir mucize yok.

daha öncede yazdığım gibi bu aletin yaptığı şey karın kaslarınızı elektrik vasıtasıyla uyarıp-kastırıp kasların hamlığını gidermek, kaslarınıza güç kazandırmak... güç derken öyle aman aman büyük bir güç değil...sadece hamlığını gidermiş oluyorsunuz.

işin büyük kısmı yine sizde bitiyor. diyet yapacaksınız, spor yapacaksınız ve sürekli mekik çekeceksiniz...aletin işlevi burda: güçlenmiş kaslarınızla daha uzun süre spor yapıp daha uzun süre mekik çekebileceksiniz, yaptığınız diyet de yağlarınızı yakmaya yardım edecek.

tüm bu programları 1 sene devam ettirirseniz farkı işe o zaman hissedersiniz...

yine de o farkın büyük kısmı diyet-spor-mekik nedeniyle olacaktır, yani işini büyük kısmı sizde bitiyor. alet işin %10-20 lik kısmını yapıyor.

*

"yediğime aynen devam edeyim zaten spor da yapmıyorum, bu alet nasılsa karın kaslarımı ortaya çıakracak ne gerek var spora diyete" derseniz, bu aleti hiç almayın...gidin yağlarınızı ameliyatla aldırın, ya da yağlarınızla mutlu bir şekilde yaşayın...

Boşa konuşuyorsunuz Zaten böyle aletlere heveslenenler tembel insanlar yazdığın önerilerse tembel insanların kulak asmayacağı bir şey.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|

• ben baya uzun süredir bu konuyu takip ediyorum, an itibariyle 1 1.5 saat üşenmedim tekrar bütün msjları okudum,daha önce kendi yazdıklarım da dahil :) açıkçası bu zamana kadar da fiyatların biraz daha kırılması için bekledim ama vimjo da ağustos başından beri aynı fiyatlarda satılıyor ürün.keza kolay eşyam ve tekzende de durum aynı. şimdi merak ettiğim bişey var. kolay eşyam da ürün 59 lira, tekzen, hızlı al ve vimjo da 80 tl civarında. Kolay eşyamda ürüne bakıyorum sanki paket içeriği daha eksik olduğu için 59 tl ye satılıyor gibi, normalde 4 pad çıkması gerekli iken benim anladığım 2 pad veriyor kolay eşyam,site de önde ve arkada birer iletken pad diyor çünkü.

Şimdi bu konuda yanılıyorsam birinin beni düzeltmesini istiyorum.Eğer ki kolay eşyam da 2 pad ise kolay eşyamdan değil,diğer seçeneklerden birini tercih edicem. Ama eğer ki 4 pad ise neden 20 tl fazla para vereyim diyip, kolay eşyamı tercih edicem.link şu;

http://www.kolayesyam.com/Ab-Tronic-X2-Zayiflama-Kemeri_39015.html#0

En altta nelere sahip olacaksınız diye bi kısım var orada yazıyo.Birinin, özellikle mcorco nun cevabını rica ediyorum.şu ana kadar konuya en cok cevap veren kisi ve verdiği cevaplarda son derece mantıklı geliyor.
    Dolayısıyla kendisine bi teşekkür edeyim, bizi aydınlattığı için :)

bi de biraz daha beklesemmi acaba :D düşer miki fiyatlar :D

Neyse yorum bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

tamam işte aynısı ama bu kol aparatının içine tel ped takmayacakmıyız keşke içdende bir göruntu olsaydı:)

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

bun kol aparatının içindede böyle çıtçtı bölumlerı var direk kolumuzamı temas edecek o çıtçıtlar

Orijinalden alıntı: memoallytheking

ben baya uzun süredir bu konuyu takip ediyorum, an itibariyle 1 1.5 saat üşenmedim tekrar bütün msjları okudum,daha önce kendi yazdıklarım da dahil :) açıkçası bu zamana kadar da fiyatların biraz daha kırılması için bekledim ama vimjo da ağustos başından beri aynı fiyatlarda satılıyor ürün.keza kolay eşyam ve tekzende de durum aynı. şimdi merak ettiğim bişey var. kolay eşyam da ürün 59 lira, tekzen, hızlı al ve vimjo da 80 tl civarında. Kolay eşyamda ürüne bakıyorum sanki paket içeriği daha eksik olduğu için 59 tl ye satılıyor gibi, normalde 4 pad çıkması gerekli iken benim anladığım 2 pad veriyor kolay eşyam,site de önde ve arkada birer iletken pad diyor çünkü.

Şimdi bu konuda yanılıyorsam birinin beni düzeltmesini istiyorum.Eğer ki kolay eşyam da 2 pad ise kolay eşyamdan değil,diğer seçeneklerden birini tercih edicem. Ama eğer ki 4 pad ise neden 20 tl fazla para vereyim diyip, kolay eşyamı tercih edicem.link şu;

http://www.kolayesyam.com/Ab-Tronic-X2-Zayiflama-Kemeri_39015.html#0

En altta nelere sahip olacaksınız diye bi kısım var orada yazıyo.Birinin, özellikle mcorco nun cevabını rica ediyorum.şu ana kadar konuya en cok cevap veren kisi ve verdiği cevaplarda son derece mantıklı geliyor.
    Dolayısıyla kendisine bi teşekkür edeyim, bizi aydınlattığı için :)

bi de biraz daha beklesemmi acaba :D düşer miki fiyatlar :D

Neyse yorum bekliyorum...

ben gittigidiyordan aldım 54 ytl 4 pedli

• ya gitti gidiyor dan garantili satış olup olmadığını nasıl anlıyor sunuz? 54 tl ye almak tabi ki daha mantıklı. ama garanti olayını nasıl hallettin. gg den aldığın kişi mi garanti veriyor. yoksa gg nin kendisi mi? zira ürünün pek dayanıklı olmadığı yazıldı pek çok kez. 3 ay kullanıp atmayalım :)

Cehren aldığın link duruyosa buraya bi yazabilir misin?
    MemoallyTheKing...
  • satıcıya soru sor deyıp
    garantı belgesı olup olmadıgını sormak

eger gelen urunde garantı belgesı yoksa onay vermeyıp ıade etmek ;)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.