Şimdi Ara

AB Tronic X2 Egsersiz Aleti (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
578
Cevap
2
Favori
116.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE ÜRÜN HAKKINDA BİLİP BİLMEDEN KİMSE ATIP TUTMASIN LÜTFEN.

KALİTE KONUSUNA GELİNCE BEN HEPSİBURADA DAN VE GİTTİGİDİYORDAN ALDIM. HEPSİBURADADAN ALDIĞIM COSFER MARKA BOZULDU. GİTTİ GİDİYORDAN ALDIĞIM ABTRONİC MARKA GAYET BAŞARILIYDI.
    BENİM SİZE ÖNERİM AB TRONİC MARKA OLMASI VE OLABİLDİĞİNCE UCUZ OLMASIDIR. 35-40 LİRA ÜSTÜ FİYATLARA HİÇ BAKMAYIN BİLE.

ÜRÜN KULLANIMI VE SONUÇLARINA GELİNCE: OLDUKÇA BAŞARILI...

ÜRÜNÜN BELLİ ÇALIŞTIRMA MODLAR VAR.
    MOD:6 YAĞ YAKMA MODU. ÇOK YAĞLI BİR GÖBEĞİNİZ VARSA BU MODLA BAŞLAYABİLİRSİNİZ BENCE.

MOD 3 RİTMİK MEKİK ÇEKME MODDU

MOD 8: DEMİR ADAM MODU.

BEN ÜRÜNÜ BULDUĞUM HER FIRSATTA KULLANMAYA ÇALIŞIYORUM.

ÜRÜNÜ KULLANMAYA BAŞLADIKTAN SONRA AŞIRI OLMASA DA YEME İÇME KONUSUNA DİKKAT EDİN. AMA ÖYLE ABARTILI DİYETLERE FALAN GİRMENİZE GEREK YOK. SADECE BİRAZ DAHA DİKKAT.

ÜRÜNÜ KULLANIRKEN 3 SAAT BOYUNCA ARALIKSIZ KULLANMAK YERİNE YARIM SAAT-1 SAAT ARALIKLARLA KULLANIN. 45 DAKİKALIK BİR PERYODUN BELKİ SON 10 DAKİKASINDA KARIN KASLARINIZ KASILMIYOR NEREDEYSE. ARA VERİP TEKRAR BAŞLAYINCA O KASILMALARI TEKRAR SAĞLIYORSUNUZ.

BEN GÜNDE 300 MEKİK ÇEKEN BİRİSİYDİM. AMA BEL VE BOYUN AĞRILARINDAN DOLAYI DEVAM EDEMEDİM. BU ALETİ ALDIM VE OLDUKÇA DA FAYDALANDIM. SİZ DE GÖRECEKSİNİZ FAYDASINI ZATEN.

FİLM İZLERKEN OYUN OYNARKEN VE HATTA İŞYERİNDE BİLE KULANABİLECEĞİNİZ BİR ALET.

SONUÇLAIRNA GELİNCE: BEN 97 KİLODAN 83 KİLOYA DÜŞMÜŞTÜM. SIRT BÖYGEMDE VE KARIN BÖLGEMDE HALA YAĞLANMALAR VE SARKMALAR VARDI. BU CİHAZI ÖZELLİKLE SIRT BÖLGESİNDEKİ YAĞLARDA KUTULMAK İÇİN ALMIŞTIM. VE TABİ Kİ 6!LI BAKLAVA DİLİMİNİ ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN. 2 AYDIR KULLANIYORUM. EN ÜSTTEKİ İKİLİ BELİRGİNLEŞMEYE BAŞLADI. SIRT BÖLGEMSEKİ YAĞLARDAN VE SİMİTTEN BÜYÜK BİR ORANDA KURTULUM.

YEMEYE İÇMEYE DİKKAT EDİYORUM. ALETİ KULLANMAYA DA DEVAM EDİYORUM.

DEDİĞİM GİBİ SONUÇLARI HARİKA. SADECE BİRAZ ZAMAN VE SABIR.

İLGİLENEN VE CİHAZI OLUP TA BİLGİLENMEK SİTEYAN ARKADAŞLAR PM ATABİLİRLER. YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU...

• quote:

Orijinalden alıntı: gencfb alis

ya arkadaşlar ben bu Ab tronic x2 yi aldım bi türlü çalıştıramadım ya bana ayrıntılı şekilde anlatırmısınız AAA pil taktım açıom ayarlıom ötüyor makine sonra kapanıyor napacam yardım edin lütfne :S

ürün az önce elime ulaşti bnde çaliştiramadim basiyorum ama titreme olmuyo

Orijinalden alıntı: McOrco

Kasları uyardıgı
    kas calısmasını sımule ettıgı dogru
    Yag yaktıgı yalan
    Evet jel surmek gerekıyor

En ıyısı modası gectıkten 1 yıl sonra fln almak
    200 den cıktı
    93 e dustu kışa en fazla 50 :)

Birde yazın pahalı kışın ucuz spor aletleri

Kışın 55 kargo dahıl aldıgım total core sayaclı orjınal
    suan 100 den asagı yok

Kısın 125 den aldıgım kondusyon bısıkletı
    suan 187

spor aletı kısın alınır

bakın buraya yazıyorum bu kıs bu alet 50 ye bulunabılır :)

eğer Yag yakmıyosa bu ürünü almanın ne mantiği var göbek nasil eriyecek
    Cahille girme münakaşaya;Ya Sinirini zıplatır Havaya ,Ya da yazık olur Adabına - Hz Mevlana
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: gencfb alis

ya arkadaşlar ben bu Ab tronic x2 yi aldım bi türlü çalıştıramadım ya bana ayrıntılı şekilde anlatırmısınız AAA pil taktım açıom ayarlıom ötüyor makine sonra kapanıyor napacam yardım edin lütfne :S

ürün az önce elime ulaşti bnde çaliştiramadim basiyorum ama titreme olmuyo

arkadaşlar cihazda ii tuş var. alttaki açma kapama üstteki ise ayarlama tuşu. cihazı açın. yukarı tuşuna 2 defa basın mod 3 e gelecek. daha sonra üstteki tuşa basın 0/0 yazan iki yer çıkacak cihazda. soldaki ön sağdaki arkadaki pedleri çalıştıracak. uyaran şiddetini ayarlayın ordan. daha sonra tekrar üsteki tşa basacaksını. 0/10 yazan iki sutun göreceksini. bu da süre. onu da ayarlayı keyfinize bakın. bu arada kullanımı abartmayın ve mutlaka jel sürün. beim karın bölgemde hafif yanıklar oldu. eğer bu olursa dert etmeyin. eczaneden hametan ve fucidin pomad alın :). DR tavsiyesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: boçi

göğüs altında çalıştırabileceğimiz kaç yer var ? Ben hemen göğüs altının olduğu kısmı ve göbek deliğinin üstüne getirerek karın kısmını çalıştırıyorum...

bir de bu bölgeler için en iyi program hangisi acaba özellikle can simitleri için ?

göğüs alt kısmı ve karın bçlgeleri için ilk hafta mod 3 daha sonra mod 7 veya 8.
    can simtileri için de mod 6 ve mod 3 konusunda tecrübelerim olumlu.

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Orijinalden alıntı: boçi

göğüs altında çalıştırabileceğimiz kaç yer var ? Ben hemen göğüs altının olduğu kısmı ve göbek deliğinin üstüne getirerek karın kısmını çalıştırıyorum...

bir de bu bölgeler için en iyi program hangisi acaba özellikle can simitleri için ?

göğüs alt kısmı ve karın bçlgeleri için ilk hafta mod 3 daha sonra mod 7 veya 8.
    can simtileri için de mod 6 ve mod 3 konusunda tecrübelerim olumlu.

ilk başlayanlar hangi modla başlamali bi de bu jel bittince nerden alacaz
  • Benim de aldığım ürün bugün elime gecti mod 5 ve 4 te ab çalıştım etkili olduğunu düşünüyorum bende ab çalışmak için hangi modun tavsiye edildiğini soracaktım ki arkadaşlar yazmış. Benim ürünle ilgili ilk yorumum olumlu gerçi ben cok kilolu değilim ve düzenli spor ile ilgileniyorum bu kemeri destekleyici olarak kullanmayı düşünüyorum.Kemer i uzun süre kullanan arkadaşlar ön pedleri hangi konumda kullanıyorlar dik mi capraz mi yoksa yatay olarak mı ?

Orijinalden alıntı: yasaluyari
    http://www.hepsiburada.com/Liste/theramax-ab-tronic-x2-cocuk-elbise-katlama-sihirbazi-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=sporactec01&categoryId=27012456

bu üründe aynımı arkadaşlar alınabilirmi?

Bu ürün teramax orjinalı thane olacak gg da satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan Demir

quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari
    http://www.hepsiburada.com/Liste/theramax-ab-tronic-x2-cocuk-elbise-katlama-sihirbazi-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=sporactec01&categoryId=27012456

bu üründe aynımı arkadaşlar alınabilirmi?

Bu ürün teramax orjinalı thane olacak gg da satıyorlar.

http://urun.gittigidiyor.com/Ab-Tronic-x2-Masajli-Fitness-Aleti-200-ml-Jel_W0QQidZZ39118745#aciklama

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-fitness-vucut-gelistirme-kondisyon-fitness-ab-tronic-x2-cantasi-jeli-full-2-yil-garantili-31118392/detay/

bunların fiyatıda çok acayip
    insan ister istemez kıllanıyo
    bunlar alınabilirmi?

• benım gittigidiyordan aldıgım 30 lıraya almıstım orjınal cıktı hıc tereddut etmeyın derım

benım gittigidiyordan aldıgım 30 lıraya almıstım orjınal cıktı hıc tereddut etmeyın derım

Aynen kardeşim bende o fiyattan aldım izlenimlerim olumlu sen pedleri hangi konumda kullanıyorsun ?
  • quote:

quote:

benım gittigidiyordan aldıgım 30 lıraya almıstım orjınal cıktı hıc tereddut etmeyın derım

Aynen kardeşim bende o fiyattan aldım izlenimlerim olumlu sen pedleri hangi konumda kullanıyorsun ?

ön padler I I
    arka padler \ /

quote:

quote:

ön padler I I
    arka padler \ /

ürünün kutusunun üstündeki resimde önler / \ bu şekilde hangisi daha yararli olur bide ön taraf çaliştiğinda göbeğimin sağ tarafi daha fazla kasiliyo bunun sebebi nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 1 Mayıs 2011; 22:38:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ön padler I I
    arka padler \ /

ürünün kutusunun üstündeki resimde önler / \ bu şekilde hangisi daha yararli olur bide ön taraf çaliştiğinda göbeğimin sağ tarafi daha fazla kasiliyo bunun sebebi nedir acaba?

yag dagalımı

bu sekıl kullanma sebebım onde karın kasları ustune arkadasa bele daha cok temas etmesi

• quote:

günde toplam kac saat çalişmaliyiz kemerle=:???????

broşürde 30 dakika diyor.
    Gerçi ben biraz abarttım bugün
    ama yarından itibaren
    bu sistemi uygulayacağım.
    Acaba mide ve pankreas a zararı var mı
    bu da benim aklımı kemiriyor.

Birde jeli pedin hertarafına mı yoksa sadece jel yazan küçük çemberemi süreceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint20 -- 2 Mayıs 2011; 15:35:34 >
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.