Galatasaray.org'da çalışan bi arkadaşa yakında Aaron Lennon gelecek,onun için görsel hazırlayın,haberi hazırlayın demişler..Hadi hayırlısı. (Kesin bilgi değil)
en sevdiğim oyunculardan, Gs bu oyuncuyu imkanı yok alamaz, mükemmel bi kanat.
quote:
Orijinalden alıntı: aimar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
Oooo Aaron kimmiş, Sawyer'ı Beyaz Show'a çıkartan da biziz aslanım Çamur atmayın öyle getiremez falan. Kralını getiririz
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
Oooo Aaron kimmiş, Sawyer'ı Beyaz Show'a çıkartan da biziz aslanım Çamur atmayın öyle getiremez falan. Kralını getiririz
Alıntıları Göster
birebirde cok sağlam bi adama benzior
quote:
Orijinalden alıntı: sçsb
birebirde cok sağlam bi adama benzior
Alıntıları Göster
siz lennon u alın ben bikini giyerim
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Alıntıları Göster
Oyun tarzı olarak Kazım Kazım'a benzettiğim fakat fakat ondan kat kat iyi oyuncu ne yazikki almamız İmKansız bir oyuncu genç ve yetenekli
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
quote:
kimse alamaz ki Galatasaraya laf atmış gibi olmim. ben bikaç kere izledim lennonı liverpooldaki babel gibi stili ama çok daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: aimar
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
quote:
kimse alamaz ki Galatasaraya laf atmış gibi olmim. ben bikaç kere izledim lennonı liverpooldaki babel gibi stili ama çok daha iyi.
Alıntıları Göster
video silinmiş herhalde açmıyor no longer hatası
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Mc-Spleak
Başka Striptizde Yaparmısın.?
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
video silinmiş herhalde açmıyor no longer hatası
Alıntıları Göster
aynı mevzu bana carlos fenere gelmeden 3 gun once oldu feneriumda çalışan bi arkadasım telefon acıp bana su an r.carlos forması basıoruz demişti
quote:
Orjinalden alıntı: alq
Galatasaray.org'da çalışan bi arkadaşa yakında Aaron Lennon gelecek
galeyana gelmeyin yahu, galatasaray'a gelmiyor lennon, org da çalışan bi arkadaşa geliyor, belki ilişki yaşıyorlar atlamayın hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: foals
quote:
Orjinalden alıntı: alq
Galatasaray.org'da çalışan bi arkadaşa yakında Aaron Lennon gelecek
galeyana gelmeyin yahu, galatasaray'a gelmiyor lennon, org da çalışan bi arkadaşa geliyor, belki ilişki yaşıyorlar atlamayın hemen.
yanlış yazmışım neyse inşallah gelir nediyelim..
quote:
Orijinalden alıntı: alq
yanlış yazmışım neyse inşallah gelir nediyelim..
Alıntıları Göster
Pes'te kadromda mevcut baya da iyi oynuyor ama Gs'ye gelmesi şuanda zor gözüküyor ki çok ihtiyaçta yok.O kalitede santrfor gelmesi lazım ama o da olmuyacak galiba ki Gçkhan Ünal geliyor sanırım.Bari Topuz'da gelse yanında birde Emre'yi aldıkmı (ki şampiyonadan önce almak lazım kesin) Lennon mennon istemez.
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Pes'te kadromda mevcut baya da iyi oynuyor ama Gs'ye gelmesi şuanda zor gözüküyor ki çok ihtiyaçta yok.O kalitede santrfor gelmesi lazım ama o da olmuyacak galiba ki Gçkhan Ünal geliyor sanırım.Bari Topuz'da gelse yanında birde Emre'yi aldıkmı (ki şampiyonadan önce almak lazım kesin) Lennon mennon istemez.
Alıntıları Göster
daha teknik direktör belli değil. önce o gelsin sonra transfere bakarız.