Şimdi Ara

A45AMG vs CLA45AMG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyice kafaya taktım bu iki araçtan birisini almayı ciddi ciddi düşünüyorum. Hali hazırda A180d fl aracım var avatardaki.
    Var mı aramızda kullanan? Eşinin dostunun olup kullanan? Yakıt tüketimi kronik problemleri vs
    Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Frenlerinin cok kalitesiz kaldigini duydum araca gore aydinlatabilenler varsa guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/jplP2OItle8

Bilimum benzeri videolari izlerseniz, Turkiye sartlarinda bu hayallerinizden vazgecebilirsiniz

S3 ler sahibinden de 160binden basliyor bu arada

• İkinci el alınacağını varsayıyorum. CLA da işin içinde olduğu için 250 bin lira gibi bir bütçenin de olduğunu düşünerek CLS gibi bir başyapıt alınabilir. A180'den sonra performans olarak da çok iyi hissettirecektir. Konuyu dağıttığım için üzgünüm.
    Bunlar da örnekler:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-cls-350-cdi-amg-bayi-cikisli-94.000km-full-plus-full-381043799/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-30.000-km-bmw-428i-xdrive-cabriolet-m-sport-borusan-355098592/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hatasiz-boyasiz-tam-dolu-arac-403668033/detay

• Aracınızın rengi harika hocam, bayadır söylemeye fırsat arıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

https://youtu.be/jplP2OItle8

Bilimum benzeri videolari izlerseniz, Turkiye sartlarinda bu hayallerinizden vazgecebilirsiniz

Haklısınız sınıf kıyaslayınca fiyat olarak farklılık var ama performans olarak da var. Bir de audi s serisinde hangi şanzıman kullanılıyor bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

İkinci el alınacağını varsayıyorum. CLA da işin içinde olduğu için 250 bin lira gibi bir bütçenin de olduğunu düşünerek CLS gibi bir başyapıt alınabilir. A180'den sonra performans olarak da çok iyi hissettirecektir. Konuyu dağıttığım için üzgünüm.
    Bunlar da örnekler:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-cls-350-cdi-amg-bayi-cikisli-94.000km-full-plus-full-381043799/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-30.000-km-bmw-428i-xdrive-cabriolet-m-sport-borusan-355098592/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hatasiz-boyasiz-tam-dolu-arac-403668033/detay

Rica ederim olur mu hiç öyle birşey

Evet ikinci el düşünüyorum. A için Fl olabilir belki uygun birşey bulabilirsem fiyat olarak.

İlanlardakiler hepsi güzel araçlar ama nedense yıldızdan bir türlü vazgeçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 26 Şubat 2017; 0:30:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam almaya alsanız bile yürütmek gerçekten çok masraflı olacaktır. yakıtı saymıyorum ancak kaskosu bakımı vs normal araçların çok üzerinde olur.

bu tip bir performans arayışındaysanız daha uygun araçlara bakın bence. 150.000 civarına type-r leon cupra gibi hothatchler alınabilir.

cla 45 in test videosunu eren tekinde izlemiştim gerçekten çok eğlenceli bi araçtı. 360 hp idi o motorlar şu anda sanırım 385 hp oldu ancak neredeyse 300.000 liraya geliyor. çok para bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Aracınızın rengi harika hocam, bayadır söylemeye fırsat arıyordum

Tşk ederim umarım daha güzelleri size nasip olur ama avatardaki oynanmış renk tonu. Aslı profilimdeki bir fotoda olması lazımdı aldatmasın sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

https://youtu.be/jplP2OItle8

Haklısınız sınıf kıyaslayınca fiyat olarak farklılık var ama performans olarak da var. Bir de audi s serisinde hangi şanzıman kullanılıyor bilmiyorum

Hocam videoyu ingilizce altyazi ile kesinlikle izleyin. S3 cok kaliteli bir sokak aracidir. A45 ise iyi bir pist aracidir, yolda rahatinizi cok bozar.

Mesela s3'un suspansiyonlari komforludur, otobanda 190-200 yorulmadan seyir edebilirsiniz, fakat a45'te her tasi pantolon cebinizde hissedersiniz. Ayrica emin degilim fakat sanirim a45'te buyuk bir vergi farkida vardir.

S3'un sanzimani hakkinda kesin bir bilgim yok fakat kivvetle muhtemel 6 ileri dsg'dir.

Ekstra olarak videoda golf r'in yol tutusunu bile a45'ten iyi bulmus eleman. Ama surmedigim icin kesin konusamiyorum.

• İç dizayn vites kolu hariç ikisinde de aynı A180 den A45 e geçersen bi fark olmaz bence CLA bak
  • bende sürmedim doğal olarak ama incelemelerden duyduğum cla'nın sınıfında en iyi yol tutuşa sahip olduğu
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Yıldızdan vazgeçemiyorsanız CLS'yi anlatmaya gerek dahi duymuyorum. Ben de yakın zamanda araç değiştirmeyi düşünüyorum ve CLS hep bir yerlerden aklımı çeliyor. Bu arada S3 de bakmanızı tavsiye ederim. Her ne kadar yıldızı seviyor olsanız da A ve CLA pek de yıldızın karakterini yansıtan araçlar değiller. Bu yüzden alternatif araçları da değerlendirin derim.
  • 3 sene kadar oluyor ikisi ile de otobanda yolculuk yapmışlığım var ön koltukta, performans olarak gerçekten baya baya iyi yürüyorlar, yakın zamanda 270 bglik 308 GTi ve 317 bglik 2.3 Mustang kullandım, bu araçlar bile efsane yürüyordu,fakat A45'in gidişini hayatım boyunca unutamam, iki araç arasında bana A45 biraz daha iyi yürüyor gibi gelmişti bir de A'daki egzoz patırtıları CLA'dan daha çok duyuluyor içeride, bunun sebebi de muhtemelen aracın hatchback olması.

Yakıt olarak şehirdışı 7lere kadar düşebiliyor, çok gazlarsanız 20 litre de yakar, fakat ortalama olarak 12 litre civarında yakacağını ön görüyorum. Youtube'da tüketim videolarını izleyin.

İkinci elde alacağınız aracın şanzımanına ve frenlerine çok dikkat edin. Çünkü bu aracı alan adam sürekli gazlıyor

• @hysteria

Yakıtını düşünmüyorum hamamına göre terleriz de diğer masrafları merak ediyorum haliyle.
    Mesela şu an kullandığım araca senelik kasko + sigorta 2500 tl ödüyorum.A45 AMG de ne olur?
    A180D 30bin bakımı 1300tl civarı.A45 AMG nin ne kadar olur?

250BİN bandına çıkarsam eğer açıkcası premium dışında pek düşünmem hocam.Doğru 300bin çok para ama araç fiyatları da ortada biliyorsunuz.
    Teknik veriler konusunda haklısınız,2lt 385 beygir hacim oranına göre bence çok performanslı motora sahip A ve CLA amg ler.

@hysteria_

@_AsDeRf_

Dsg oldum olası korkutuyor beni açıkcası.Bozulmasa bile birşey olacak ya da acaba birşey olur mu hissi ile araba sürmek,performanslı bir arabada o tedirginliği yaşamak şahsen bence hoş bir duygu değil.
    Süspansiyon konusunda sonuna kadar haklısınız,benim aracım ile o dediğinizi yapıyor :) ki daha geniş jant,daha dar yanak,daha sert süspansiyon var A45 AMG de.Zaten beni bu modeller için rahatsız eden en önemli konu da bu mevzu ama yol tutuş konusunda haksızlık edemem.Şu an kullandığım araçta bile yol tutuş konusunda çok memnunum,zaten sert süspansiyon,ona göre lastik vs de yol tutuşu güzelleştiriyor.Çok olmasa da arkadaşımın patronunda GOLF R var,ona birkaç kere binmiştim,yıldızdan daha iyi diyemem.Ama tekrar belirteyim, GOLF R ile çok az tecrübem oldu.

@_AsDeRf_

@xnoname

Açıkcası tasarım bu geçiş için önceliğim değil.Performans beklentisi için düşünüyorum.O yüzden aradaki fiyat farkından dolayı A serisini de tercih edebilirim.

@xnoname

@Experimentation

Yol tutuş konusunda ne CLA ya ne de A ya laf söyletmem hocam.

@Experimentation

@EBirDHayranı

Geçen gün bir konu vardı hayalinizdeki araba diye.Orada CLS yazmıştım özellikle. Ben de hastasıyım CLS lerin.Ama yeni kasalara bakıyorum onlar da uçuk pahalılar.Belki ileriki zamanlarda olabilir.
    Geçenlerde bir tane vişne çürüğü vardı malum sitede..Anlatılmaz yaşanır gerçekten.

@BirDHayranı

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

3 sene kadar oluyor ikisi ile de otobanda yolculuk yapmışlığım var ön koltukta, performans olarak gerçekten baya baya iyi yürüyorlar, yakın zamanda 270 bglik 308 GTi ve 317 bglik 2.3 Mustang kullandım, bu araçlar bile efsane yürüyordu,fakat A45'in gidişini hayatım boyunca unutamam, iki araç arasında bana A45 biraz daha iyi yürüyor gibi gelmişti bir de A'daki egzoz patırtıları CLA'dan daha çok duyuluyor içeride, bunun sebebi de muhtemelen aracın hatchback olması.

Yakıt olarak şehirdışı 7lere kadar düşebiliyor, çok gazlarsanız 20 litre de yakar, fakat ortalama olarak 12 litre civarında yakacağını ön görüyorum. Youtube'da tüketim videolarını izleyin.

İkinci elde alacağınız aracın şanzımanına ve frenlerine çok dikkat edin. Çünkü bu aracı alan adam sürekli gazlıyor

385 hp bir de kasa hafif, E92 M3 gibi yürüyor neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

3 sene kadar oluyor ikisi ile de otobanda yolculuk yapmışlığım var ön koltukta, performans olarak gerçekten baya baya iyi yürüyorlar, yakın zamanda 270 bglik 308 GTi ve 317 bglik 2.3 Mustang kullandım, bu araçlar bile efsane yürüyordu,fakat A45'in gidişini hayatım boyunca unutamam, iki araç arasında bana A45 biraz daha iyi yürüyor gibi gelmişti bir de A'daki egzoz patırtıları CLA'dan daha çok duyuluyor içeride, bunun sebebi de muhtemelen aracın hatchback olması.

Malum sitede çok ilan var 2013 model 5bin km.de,7bin kmde vs.Kısmet olur da alırsam zaten çok km.li almayı düşünmüyorum.

Patırtıya gelince,AMG motorların kükremesi hiçbirisinde yok hocam :)

• A45 AMG spoiler ile arkadan çok güzel görünüyor. Nedense o aracın hep arkasını önünden daha güzel bulmuşumdur :) ama gel gelelim motor haricinde bindiğiniz araçtan çok bi farkı olmayan bir araba yani ileride benzerliğinden dolayı sıkılabilirsiniz belki.

Şöyle de bir seçeneğiniz var ilgilenirseniz:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-lion-motors-2010-panamera-4s-sport-design-pdk-sogutma-carbon-403477703/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

A45 AMG spoiler ile arkadan çok güzel görünüyor. Nedense o aracın hep arkasını önünden daha güzel bulmuşumdur :) ama gel gelelim motor haricinde bindiğiniz araçtan çok bi farkı olmayan bir araba yani ileride benzerliğinden dolayı sıkılabilirsiniz belki.

Şöyle de bir seçeneğiniz var ilgilenirseniz:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-lion-motors-2010-panamera-4s-sport-design-pdk-sogutma-carbon-403477703/detay

Araç muhteşem ama büyük motorlarda fena vergi var hocam

10bin TL mtvsi var yıllık o yüzden 2lt üstü fena üzüyor

Bence de arkası önünden daha güzel spoiler olmasa da öyle olsa da öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 26 Şubat 2017; 3:44:32 >

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Vergi konusunda haklısınız tabi :) ama A45 alırsanız bence kesinlikle spoilerli alın beyaz gövde rengi üzerine siyah şerit ve siyah spoiler

Ben spoilerli gördükten sonra olmayan A45 kel gibi geliyor nedense

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.