Şimdi Ara

a4 tech x7 mouse bozuldu :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar epey süredir kullandığım ve gayet memnun olduğum x7 mause bozuldu. Kablosunda temassızlık var. Acaba buna uygun kablo bulabilir miyim?

• kablonun ucundan temassızlık yaptığını düşündüğüm yerini kestim fakat lehim aletim olamdığı için lehim yapmadım yarın bi elektronikçiye götüreceğim inş kestiğim yer bozuktur da bi daha mause a para vermeyiz.
  • Git bi tane usb kablolu mouse al.mouse'un kablo lehimlerini havyayla sök.Sonra x7'yi dağıt.Hangi usb uç usb kablosunun hangi ucuna gidiyor onu ölç.Sonra lehimleri sökmeye başla.

Aldığın diğer mouse'un kablo uçlarınıda bul uygun yerlere lehim yap.Ama biraz zor bi iş neden dersen usb kablolar çok iyi lehim tutmaz....
  • Ne kadar bu mause.Eğer pahalı değilse uğraşmaya değmez.
    Anam 55 liraymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 25 Şubat 2010; 12:47:11 >
  • aynısı bendede oldu bende logitech G9 mause var kablosunun icinden kırılmış kırılan yerini kestim sonra saglamıyla bagladım
    el yetenegin varsa yaparsın
  • harbi a4 tech bozulmaz tabiki internet kafede kullanılmıyorsa :):) bende var 5 sene falan oldu alatı daha tık yok :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rkhan
    Şaka bir yana. Benim dayımın x7'si bozulduğunda bilgisayarcı herhangi bir farenin girişi buna uymaz demişti. Bunun kabloları mı ne daha iyiymiş.

sallamıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    A4 Tech x7 Donma sorunu!
    11 yıl önce açıldı
    A4 Tech Klavye Ve Mouse Ayarları?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim x7 nin sol tuşu tek tıklayınca arada bi çift tıklıyor deli oluyorum değişicem düzelmesse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

benim x7 nin sol tuşu tek tıklayınca arada bi çift tıklıyor deli oluyorum değişicem düzelmesse.

Aynı sorun bende var.
  • bnmde x7 bozuldu kablo kırıldı kullanıcı hatası dimi bu yani almazlar dimi boşuna kargo parası vermiim ama kablosu çok sert onn için en oynakyerinden kırılıo
  • aynen benim de x-750BF model olan farem, kablonun fareye bağlandığı yerdeki temassızlık yüzünden garanti süresinin 1 hafta kalmasına bozuldu
    geri verdim kablosunu değiştirip geri verdiler, tekerleği de bozuktu fakat onu söylemeyi unuttum, onu değiştirmeden göndermişler, tekerleği yarı algılar olarak 3 senedir kullanıyorum
  • bidaa a4tech almıcam bnm daa 1 senelik ne bu bizim abi war 2 senedir sidewinder kullanıo daa sıfır gibi zaten x7 nin klavyeside dandik adamlar ps2 yapmış fazla tuşa bastıında algılamıo sözde oyun klawye
  • Benim x7 sapa sağlam şeytanın kulağına kör kurşun
    Çokta menmunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Benim x7 sapa sağlam şeytanın kulağına kör kurşun
    Çokta menmunum

Kendime Alıntı yaparak Hot işleminde bulunuyorum. Siz siz olun büyük konuşmayın arkadaşlar. Üstteki mesajda kullanmış olduğum x7 farem bozuldu..
  • 2 hafta önce kablosuz x7 mouse aldım bugün durduk yere bozuldu bir anda mouse çalışmamaya başladı mousenin altındaki ışık yanıyor ama mouse çalışmıyor tuşları falan hiçbiri çalışmıyor tuşları geçtim normal mouse olarak bile kullanamıyorum tamamen durmuş vaziyette sizce ne yapmalıyım?Daha yeni aldım 2 senelik garantisi var.Garanti belgesinde üretici firmayla irtibata geçin diyor o da istanbulda ben izmirdeyim şimdi ben bunu servisine göndersem birde kargo parası mı vereceğim?2 haftalık mouse için (durduk yere bozuldu kullanıcı hatası yok) bir güzellik yapıp direk yenisini göndermezler mi?Bu sorunu yaşamış ya da servise x7 mouse göndermiş arkadaşlardan cevap bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.