Şimdi Ara

A4 Tech Klavye Ve Mouse Ayarları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hız ayarı gibi bir şey sanırım. Klavyedeki S tuşu, Mouse'daki DPI ayarlarını anlatabilecek var mı?

Not: Konu başlığını değiştirdim, alttaki yorumları göz önüne almayınız, karışıklık olabilir. Yorumlar başka soru içindi. İsraf yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 12 Ağustos 2010; 15:45:51 >

• Klavye zaten alabileceğin en iyi oyun klavyelerinden, logitechlere 200 küsür para vermeye gerek yok enayi gibi.
    Mouse'da öyle değil durum tabii razer falan çok daha iyi ama a4Tech in de lazer mouse'ları iyidir. Fiyat da uygun al derim.
  • klavyeyi alma derim. çok kötü
  • Klavye süperdir, şuan x7'den yazıyorum.

Buradan Almanyadaki akrabalarıma da selam söylüyorum
  • Klavyeyi bilmem ama mouse u kullanıyorum.Parasına göre alanabilecek en iyi mouse bana göre.
  • X7 candır.

Mousumun tekerleği bozulmuştu.Garantiye gönderdim.Bi üst modelini göndermişer. 0.

Buda x7lerimden bi görünüş.

A4 Tech Klavye Ve Mouse Ayarları?

Gönül isterdiki bi steelseries bi razer alalım ama bütçemiz buna yetti.

• Teşekkür ederim arkadaşlar. 2,3 gün alacak klavye + mousea alışmam. Çünkü 3 yıldır aynı klavye + mouse set kullanıyordum. Klavyenin driver çıkmadı, acaba nasıl ayarlayacağız G tuşlarını? Mouse un üzerindeki + Klavyedeki turbo tuşlar ne işe yarıyor? S + D ? Hız diyor ama klavye'ye bastığımız an zaten yazı çıkıyor. Ne hızı acaba çözemedim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sana Atech kullanıcısı olarak g800 oyun klavye mausu aldım 80 lıraya 9 ay sonra mause ve klavye bozuldu watana goturdum 1 hafta sonra mausun parasını klavyenın sıfırnı yolladılar
    Genel not: mause gormuyor dıye actım tornavıdayla karstırdım yanlıslıkla vıdaya fazla cokturunce mauseun altından cıktı tornavıda acıkcası beklemıoydum gerı verıcekler sandım
    g800 kullanıcaksan yan tusları kullanmıcaksan bence ıslevsellıgı yok mause rahat lakın sana kablosuz onerırım herzaman
  • hayatımda kullandığım fiyat/kalite bazlı ürün x7 mouse lazer 2.500 dpi üzeri aytarlı 7 tuşlu (ayarlanabilir) mükemmel ağırlık dengeli. fiyat: 40 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

hayatımda kullandığım fiyat/kalite bazlı ürün x7 mouse lazer 2.500 dpi üzeri aytarlı 7 tuşlu (ayarlanabilir) mükemmel ağırlık dengeli. fiyat: 40 tl

Hocam şu DPI ayarı nedir acaba? Mouse + klavye aldım ve kurdum çok memnunum. Valla beyler dediğiniz kadar var. Teşekkür ederim.. Çözebilirsem birde.. Klşavye S + D tuşları ve Mouse DPI ayarı uyuz etti.
  • Hız ayarı gibi bir şey sanırım. Klavyedeki S tuşu, Mouse'daki DPI ayarlarını anlatabilecek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.