Şimdi Ara

A4 Tech'in İşine Akıl Sır Ermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce A4 Tech x718F game mouse almıştım.Dün Cod4 multi oynarken dondu kaldı.Pc ye restart çektim.Hala çalışmadı.Eski mousemi taktım.O çalıştı.Götürdüm mouseyi laptopda denedim.Gene çalışmadı.Gittim arkadaşımın pcsinde denedim gene çalışmadı.Götürdüm garantiye.Orada denediler ve çalıştı.Eve geldim çalıştı.Yahu ben birdaha A4 Tech alır mıyım?Elimde Logitech laptop mouse si var.5 aydır sorunsuz kullanıyorum laptopda.

• sanırım bu a4tech işi biraz şansa kalmış. bende birçok ürünü var sorunsuz kullanıyorum hatta bir mousum 5. yılını dolduracak. o kadar sert davransamda kendisine hala taş gibi

ayrıca x750f de aynı şekilde sapa saplam. hatta geçenlerde ayakları artık kullanmaktan erimişti ayaklarını değiştirdim. şimdide logitech internet pro klavye kullanıyorum onuda eğer Türkiye ' ye a4tech in x7 g800 modeli gelirse hemen değişeceğim.

sanırım sizin şanssızlığınız. gerçekten alınan bir ürün sahibinde değilde başka yerde çalışınca insan cidden sinir oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerousman

sanırım bu a4tech işi biraz şansa kalmış. bende birçok ürünü var sorunsuz kullanıyorum hatta bir mousum 5. yılını dolduracak. o kadar sert davransamda kendisine hala taş gibi

ayrıca x750f de aynı şekilde sapa saplam. hatta geçenlerde ayakları artık kullanmaktan erimişti ayaklarını değiştirdim. şimdide logitech internet pro klavye kullanıyorum onuda eğer Türkiye ' ye a4tech in x7 g800 modeli gelirse hemen değişeceğim.

sanırım sizin şanssızlığınız. gerçekten alınan bir ürün sahibinde değilde başka yerde çalışınca insan cidden sinir oluyor.

O değil benim eski mouse de A4Tech 5 seneyi bırak ilk pc aldığım zamandan beri var.Toplu 150 DPI.

• USB kablonun mouse a girdiği yeri sağa sola falan bakalım arada kesilme falan oluyormu
  • Hocam forumda bir Logitech çılgınlığı almış gitmiş
    Bir A4 karşıtlığı kaptırmış gitmiş

herkes A4'ün 5-10YTL'lik mouselarindan yakiniyor

Şuana kadar cod oynayan arkadaşlarımın hiçbirinden x700 mouse serisiyle ilgili 1 şikayet bile duymadım
    Ve bendede x718 var gayet memnunum

İnanınki o ilk gün geldiğinde kokusu bile yoktu bende
    Diğer mouselarını bilmem ama A4 x7 serisine gayet onem veriyor buna eminim

Logitech'e o kadar para vercek kadar enayi görmüyorum kendimi açık konuşmak gerekirse öyle v1 45$+kdv'ye indirdikten sonra Vatan PC deki kampanyada v2'yi çıkarıp 90$+KDV ye satmak insanlari kazıklamaktan başka birşey değil

Ayrıca sen mouse'a ne kadar iyi bakarsan o kadar iyi kullanırsın malzeme kaliteside hikaye benim x718'imde halen 1 çizik yok 1 yıpranma soyulma hiçbirşey yok

• Dimi ama mouse dediğin kokulu olur şöyle miss gibi çekeceksin ciğerlere yanık plastik kokusunu (Evet A4Tech kullanıyorum)
  • a4tech f/p de iyi bir marka ve neticede sadece f/p değil mutlak olarak da en iyi markalarda bile bu tip hatalar olabilir.

benim tavsiyem yine de logitech'tir. aldığım herhangi bir ürününden memnun kalmadiğim olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar ayrı konu da açtım ama burada da sormak istiyorum.

Arkadaşın mouse gibi benim mouse da dondu kaldı.İmleç hareket etmiyor.Daha dün aldım.İlk taktığımda çalıştı sonra çalışmadı ve aynen arkadaşın sorun gibi başka bilgisayarda da çalışmadı.Bu a4 tech'te böyle bir hata var sanırım.

Yalnız sadece imleç hareket etmiyor onun dışında farenin her tür fonksiyonu çalışıyor.

Bunla ilgili bir şey bilen yok mu? Ve acaba arkadaş dondu derken benim karşılaştığım hatadan mı bahsediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujhen -- 16 Şubat 2008; 11:18:18 >
  • a4 laf etme ben a4 mouse kullanıyorum sert bi şekilde yere attım hiç bbişi olmadı sadece çıktı taktım taş gibi sapa sağlam logitech var o öle deil
  • Yıllarca A4 Techi Ay Tech sanıyordum biraz alakasız olsada söyleyeyim dedim. Onun haricinde bence ürünleri oldukça sağlam
  • İsteyen istediği markayı alır, kimse bir markaya karşı da değil.

Logitech bu işte bir numaradır, eğer a4tech ile aynı kefeye koyarsanız yanılırsınız. A4tech fiyatına göre ürün yapan bir marka, logitech ise her zaman bir numaraya oynayan bir firma. Bir de razer firması var, onlar daha bir pro gamer ürünler üretir.

Logitech in gaming mouse larıyla oyun oynayan biri a4tech kullanamaz. Eğer kaliteden anlamıyorsanız o ayrı bir konu.

Ben yere attım bişey olmadı demek bir ürünün kalitesini göstermez sizde bir garipliğin olduğunu gösterir. Bunu buraya yazıp övünmek de çok anlamsız.

Logitech e para verdim enayi gibi hissettim ne demek anlamadım. Ona o kadar para veremem bütçem elvermiyor, veya ona o kadar para vereceğime x donanımımı geliştiririm demek daha doğru. Ben "a4tech alan enayidir o da mouse mu, anca müsvettesi olur logitech'in" desem olur mu şimdi?

Mesela sen amerikada sorsan a4tech mouse diye hö diye bakarlar adama, marka bilinirliği bile yok. O yüzden "a4tech de kalite, gerek yok logitech e para vermeye" gibi laflarla kendinizi kandırmayın... İsteyen istediğini alır, ama bana bedava versen a4 mouse kapıdan içeri sokmam..

• salı pazarında dagıtsalar belese a4tech almam bıle hah ultra kalıtesız mouse keyboardlar abohh bıde bu ısten kazanıyorsanız parayı mouse keyboard a 100 dolarda verırım 500 dolarda verırım elım kolum onlar benm suanda zorda kaldıım ıcın mıcrosoft kullanıyorum onları bıle sokmam da mıcrosoftun confort dekstop ını kullanıyorum klavyede sorun yok ama mause u kıracam yane zaten whell gıttı boyası sılındı :S
    Logitech 10 numara...
  • bende de x750f var. 1. senenin sonunda servise gitti. servisden geldikten 2 hafta sonra tekrar servise gitti. kalitesi orta seviye tabi malum fiyata. uzun ömürlü olmuyor malesef ama fazla bütçesi olmayanlar için tek alternatif f/p olarak.
  • ya arkadaslar bende bı mouse aldım x7 a4ten hala cözemedıgım ırşey var topun yanındakı dugme ne işe yarıyor bilenınız varmı?
  • Bu başlık ekşi sözlüğe düşmüşhttp://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12660797
  • bende ekşi sözlükten buldum bu konuyu
    koptum yaw
  • hanginiz ekşisözlük yazarı bakim
  • ünlü olduk
  • ekşi sözlüğe makara olmuşsunuz arkadaşlar:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinozsoy

ekşi sözlüğe makara olmuşsunuz arkadaşlar:D

dh tamamen makara oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.