Şimdi Ara

A4 Tech'in İşine Akıl Sır Ermiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    adamlar haklı kötü demiyorlar kalite düştü diyorlar.
    bence haklılarda. 16-17 yaşındaki bebe tayfası(hepsi için konuşmuyorum) bi giriyorlar olur olmaz heryere yazıyorlar.
    adam 2 ayda yarbay oluyo.
    burası tr nin en iyi bilişim forumudur.
    herşeyi öğrenebilirsiniz.
    amaa adsl yaygınlaştı. millet içindeki birikintiyi buralarda patlatmak istiyorlar.
    marka için kavga yapılıyor yaa burda.
    şaşılacak bişey söyleyecek bişey bulamıyorum.
  • Ahaha ben de eksisozlukten buldum unlu olduk. Acep nerlerde bu eksisozluk yazarı eleman.
  • PEKİ KABLOSUZ A4 TECH KULLANAN ARKADAŞLARA SORUYORUM KAÇ GÜNDE PİL DEĞİŞTİRİYORSUNUZ??? BİR YAZABİLİR MİSİNİZ...?

BEN BUNDAN 2 AY ÖNCE GOLD' DAN KB(S)-2380RP ALDIM MOUSE GECESİNE GİTTİ NE LASER YANIYOR NE BİŞİ AÇIYORUM KAPATIYORUM (ZATEN AÇMA KAPAMA DÜĞMESİ ALLAHLIK..) TIK YOK.... GÖTÜRDÜM YAKLAŞIK 50 GÜN MASCOMDA KALDI.. SAĞOLSUN GOLD'DAKİLERDE ACAYİP İLGİLENDİ (DALGA GEÇİYORUM TABİ).... ARTIK İYİCE SEVİYESİZLEŞTİ OLAY.. DERKEN KB(S)-26B5RP DEĞİŞTİRİP YOLLAMIŞLAR LUTFEDİP...

ŞİMDİ BUNU ALALI 2 HAFTA OLMADI YAKLAŞIK BEN 10 DEFA PİL ŞARJ EDİP TAKTIM SİZCE BU NORMAL Mİ????????? YOKSA BENİ BİR 50 GÜN DAHA MI BEKLİYOR????????

• quote:

Orjinalden alıntı: ckukner

Yıllarca A4 Techi Ay Tech sanıyordum biraz alakasız olsada söyleyeyim dedim. Onun haricinde bence ürünleri oldukça sağlam

a4 olduunu geçen sene örendim 5 yıldır ay diodum

evet forumda bi a4 karşıtlığı var gerçi a4 te biraz kaliteli bişiler üretse süper olcak
  • Hort
    Ekşiden geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.