Şimdi Ara

a4 b8 kasa bilginize ihtiyacım var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar evvela hayırlı ramazanlar.

Malum ilan sitesinde bir araç buldum 2008 model düz vites b 8 kasa.

Birinci sormak istediğim bu kasalarada manuel vites özel sipariş mi veriliyor ?

Satıcı aracın orijinal 176 beygir + rs4 olduğunu iddia ediyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-a6-ozelliklerine-sahip-rs4-sline-navi,6-li-cd,dvd,hepsi-var-full-219226052/detay/

Aracı yorumlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarget -- 3 Temmuz 2015; 18:10:08 >

• 176 beygir + RS 4 nasıl oluyor çözemedim ama olsun sanırım S-line paket demeye çalışıyor.
    İlanı PM atarsanız.Sevinirim merak ettim ben de.

Orijinalden alıntı: Automobilista

176 beygir + RS 4 nasıl oluyor çözemedim ama olsun sanırım S-line paket demeye çalışıyor.
    İlanı PM atarsanız.Sevinirim merak ettim ben de.

olabilir hocam s line paketlerde motor fark ediyor mu benim bildiğim quattrolarda 170hp var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 4 Temmuz 2015; 2:11:01 >

• kardeş bak b9 çıktı hiç inceledinmi????

Buyrun buradan..... :

http://www.otohaberleri.com/karsinizda-2016-yeni-audi-a4/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

araç epey dolu ama sadece iç s-line paket, dışı değil. rs4 falan değil sallamış satıcı.
    quattro olanlar 170 hp. düz vitesler az bulunuyor ve satması daha zor, 80'e alınabilir, fazlası çok bence.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Zaten 80 üzerinden pazarlık yaptım belki biraz daha düşürebilirim. Satarken de üç beş zararını düşünmüyorum, yeter ki araç elimde kalmasın.

Km hakkında ne diyorsunuz ?

Doğuşta çok sıra olduğu için özel serviste expertiz yaptıracağım, nelere dikkat etmeliyim.

Ayrıca yeni kasanın geleceğini bende biliyorum yaklaşık 8 yıldır aynı kasa piyasada. Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi 170 200 bin lik aracı alamayacağıma göre vakit kaybetmeye gerek yok.

• Arac guzel fakat bu kadar dolu ve audi marka olan bir araci duz vites kullanmak istemezdim.Yinede hayirli olsun simdiden.

aslında km'si çok, 2-3 sene sonra en az 200 bin olacak, o km'den sonra satmak daha da zorlaşır. Fakat düşük km'li olanlar da ucuz değil.

bütçeyi arttırabilirsen şu araç çok daha mantıklı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-audi-a4-2.0-tdi-multitronic-8-ileri-led-paket-siyah-ici-bej-219553746/detay

arac devamlı doğuş oto bakımlı olmasına dikkat ederdim, çünkü devamlı doğuş oto bakımlı ise iyi niyet garantisi devam ediyor.
    onun dışında tavanda, direklerde boya ve değişme var mı onlara dikkat etmek gereklir, tamponlar çamurluklar falan çok önemli değil.

1.8 benzinli almak istersen aynı fiyata daha yeni ve az km'li de alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.