Şimdi Ara

A4 alınacağı kalmamış maalesef...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi soyleyeceklerimi Audi markasini gonulden seven biri olarak soyleyeceğim..

Arabayı 30.000 bakımı icin servise bırakmıştık,almaya gittim bugün,dedim soyle bi dolanayim daha yeni a4'u gormemistim.

Belki uygunsa hem yeni kasa hem vergi avantajli olmasi,babamin istanbul'da yasamaktan vazgecmesiyle beraber yakitin sorun olmamasi sebepleriyle babama soylerim de bizim a4 ile takas ederiz diye dusundum.
    Neyse once icine disina soyle bi baktim fakat test surusu istemedim.
    Bir kere eski 4kollu direksiyonu elestiriyoruz ama yeni direksiyon da pek hos degil,gosterge zaten hemen hemen aynı,ekran aynı w205 gibi hafiften emanet duruyor,gogusun karbon olması bir itici,yeni mmi sistemi gelmis o cok guzel duruyor,Gozlukluk baya sekil olmus,vites topuzu baya bir ilginc,ben kesinlikle begenmedim.Sunu soyleyebilirim konsol tasarim olarak ilgimi cekmese de hem cok kullanisli hem modern,klima olsun ekran olsun mmi olsun.
    Kapı tasarımı A6 ya benzemis ve gayet güzel.Ic hacim ise eskisiyle birebir aynı.
    Gelelim kaliteye,kapılarin alt kisimlarinda artmasini bekledigim kalite artmamis.Goguste Diz altinda artmasini bekledigim kalite artmamis.Onun disinda gogus,kapi ici ve ustu,dugmeler,direksiyon dokusu falan gayet kaliteli,eskiside oyleydi.Cok buyuk kalite farki yok,ben birkac deri kaplama-dikis tarzi guzel seyler yapmalarini bekledim ama yapmamislar.
    Dista ise yeni a4'yen guzel ama 16/205/60 lastikle alinacak araba degil.Baz paketti ledler nokta led tarzi bir sey ve eski a4'de daha iyiydi fakat let matrix olursa guzel duruyor.

Bunlar nacizane gorduklerim fakar gelelim alinmayacak kisma.
    2.0 190 bg quattro bi a4 gordum.Koltuklari kumas,sunroof var,led matrix falan ustune de 20 bin tl civari donanim hadi 30 olsun.
    Baktim fiyata 270 bin...
    Temsilci indirim var dedi de asagida yazacagim orana bakarsan 248 e falan anca birakirlar gibi ama bence edecegi max fiyat 200 bin olmali

Tamamen baz pakete bakalim,1.4 tfsi..
    Baktım fiyata 146 bin.Hmm dedim kaca birakirsiniz?
    133 dedi.
    Peki dedim 1.4 tfsi 17inc jantli hafif de donanimli kaca bulunur?160 dedi.
    Soyle dedim +bu 1.4 lerin otv'si uygun degil mi?
    -Evet uygun %45
    +O zaman ferit bey 1.4'un nimetlerinden baya bir faydalaniyor
    Dedim surati dustu nedense

Sonuca gelelim bugun 2014 35 bin km de bir a4,(2.0 150 hp) 115 bin falanken yeni a4'un boyle olmasi,1.4 150 hp highline passatla bos a4'un ayni olmasi hatta az pahali olmasi. ve full s60'in 122 bin olmasi bana dedirtti ki:Yeni a4 alinmaz arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 13 Mayıs 2016; 18:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sınıfta alınacak en mantıklı araba c180 amg'dir.A4,320i falan boş.

• Kırmızı cok yakismis bu arada
    Kusura bakmayin sadece 1 2 snap attim detayli foto cekmedim
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 13 Mayıs 2016; 18:46:40 >
  • ''+O zaman ferit bey 1.4'un nimetlerinden baya bir faydalaniyor
    Dedim surati dustu nedense''

bu kısım bence sana öyle gelmiştir.. düşük maaşlı bir çalışanın holdingin sahibine karşı bir söz için alınganlık göstereceğini sanmıyorum
  • .

• ooo isa kardeşim naber
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

''+O zaman ferit bey 1.4'un nimetlerinden baya bir faydalaniyor
    Dedim surati dustu nedense''

bu kısım bence sana öyle gelmiştir.. düşük maaşlı bir çalışanın holdingin sahibine karşı bir söz için alınganlık göstereceğini sanmıyorum

Hocam kahvede asgari ucretle calisan sefalet icinde olan bir iktidar partisi yanlisinin yaninda Cumhurbaskanimiza laf edin,nasil savunur biliyoruz
    Ayni durum olmasa da sevebiliyorlar insanlar patronlarini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150000TL civarina E180 almak varken, BMW 3-4, Audi A4 ve Mercedes C kasaya asla para verilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

ooo isa kardeşim naber

Iyi bro senden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Bu sınıfta alınacak en mantıklı araba c180 amg'dir.A4,320i falan boş.

Hocam dolu bir S60 Advance veya bir üst sınıf ikinci el E180 diyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: isAudi_52

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

ooo isa kardeşim naber

Iyi bro senden?

iyi bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

150000TL civarina E180 almak varken, BMW 3-4, Audi A4 ve Mercedes C kasaya asla para verilmez.

Elbette,ustelik yeni e serisinden daha guzel bence su an ki e serisi

• Tfsi baz paket alınırsa alınır.Onun haricinde zeere mantığı yok bu arabanın 150-160 bine sıfır gibi 2-3 Bin km'de 320ied 40. Yıl var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

150000TL civarina E180 almak varken, BMW 3-4, Audi A4 ve Mercedes C kasaya asla para verilmez.

150k ya sıfır e serisi kalmadı. Aralık ayinda satılıyordu millet kapış kapış yaptı. Şimdi f10 lar 160-165 k ya. Hemde comfort +premium donanımlı. A4 bunların yanında Sülün osman gibi kalır

• O kadar para olduktan sonra Mercedes, Bmw veya Audi zaten birisi seçilir artık.

• quote:

320i'nin koltuğuna oturmamış adam gelip burda 320i boş diyo.Al sen C180'i emanet ekranıyla,iç mekanı kaliteli diye.Sanki girip mıncık mıncık ediyoruz arabayı da iç mekanı kaliteli diye konuşuyosunuz.Hantal motor,yavaş şanzıman,fazla yakıt,taş gibi süspansiyon..Ee ne kaldı geriye? 320i tarafında,2.0'lara taş çıkarıcak bi motor,taş gibi sapasağlam şanzıman,sürüş zevki,servis memnuniyeti.. 320i 40th year dururken hangi akıl C180 alır anlamak mümkün değil.

• Arkadaşın pedere aldık (yaş 60) 135 bin lira , s-line değil 16 inç jant 205-60-r16 lastikler var üzerinde , deri koltuk sunroof , s-tronic tfsi 150 hp motor ... Bence son derece alınır bi araç bu piyasa şartlarında .....

• serty23 kullanıcısına yanıt
    O jantlarla cok gezmesin,gulerler adam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isAudi_52

.

Fotoğrafları düz koy kardeşim başımız döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

320i'nin koltuğuna oturmamış adam gelip burda 320i boş diyo.Al sen C180'i emanet ekranıyla,iç mekanı kaliteli diye.Sanki girip mıncık mıncık ediyoruz arabayı da iç mekanı kaliteli diye konuşuyosunuz.Hantal motor,yavaş şanzıman,fazla yakıt,taş gibi süspansiyon..Ee ne kaldı geriye? 320i tarafında,2.0'lara taş çıkarıcak bi motor,taş gibi sapasağlam şanzıman,sürüş zevki,servis memnuniyeti.. 320i 40th year dururken hangi akıl C180 alır anlamak mümkün değil.

3 serisi sahibisiniz anlaşılan.Koltuğuna oturdum merak etmeyin.Bazı insanlar sadece motor ve şanzımana bakıp araba almıyor.C serisinin 3 den kaliteli olduğunu görmemek için sizin gibi fanboy olmak gerekiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.