Şimdi Ara

A101 şeyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip edenler bilecektir. 19 Nisan'da A 101 marketine bazı ürünler geldi. Ben de bu ürünlerden "xiaomi mi band 2 " akıllı kol saati alayım dedim.

16 Nisan gibi markete gittim.( geldi sanıyordum 19 nisan'ı bilmiyordum). Ordaki çalışanla görüştüm. "abi o 19 nisan, almak istiyorsan sabahtan gel, 1 2 adet anca gelir,belki de gelmez, cirosu yüksek mağazalara gidiyor genelde" dedi.Neyse ben de teşekkür ettim ayrıldım.

19 Nisan sabahı (çalıştığım için) kardeşimi gönderdim, alsın diye. "Gelmedi" demişler. Ben de işyerine yakın bi A 101' e gittim. Orada da yok. Sonra A 101'in sitesinden mesaj bıraktım. Biraz sonra bölge sorumlusu aradı. "Tedarikçi firma yüzünden gecikti, şubelere gidecek, isterseniz ben sizin için bir şubeye ayırttırayım". Memnun oldum tabi ben de "tamam" dedim.

Sorumlu eve yakın bir şubedeki çalışana haber vermiş, o aradı beni "gelince size alo diyecem gün içinde" dedi. Buraya kadar her şey güzel.

Asıl olay şimdi başlıyor.

Ben iş yerine yakın şubeye bir daha sorayım dedim. Baktım kapısına da yazmışlar "tedarikçi firma yüzünden bla bla " diye. İçeri bir sorayım dedim.

"GELDİ AMA BİTTİ" cevabını aldım. O zaman herhalde dağıtımı yapılmış beni de ararlar birazdan dedim. Aramadılar. Şubeyi aradım kardeşimi gönderdim. Ama oraya gelmemiş hiç.

Şu bilgiyi de vereyim. İş yerine yakın olan şube zengin semtte iken eve yakın olan şube orta halli bir semtte.

Velhasıl kelam. Adamlar her şubeye şu şu ürün gelecek diye aktüel asıyorlar ama ne hikmetse her şubeye göndermiyorlar. 3 şubeye sabah açılır açılmaz giden ben ürünü satın alamadım.

Tabi sinir yaptım. Akşam bir şubeye gittim. Dedim " madem her şubeye gelmeyecek bu zıkkım ne halt yemeye asıyorsunuz bu afişi, ya da hangi ürün gelmeyecekse çıkarın onu" .(kibar şekilde dedim tabi. buraya böyle yazdım ki az daha sinirim geçsin. halt falan demedim yani.) Tabi çalışan da ne etsin bi şey diyemedi.

Sonra anam da duymuş bunu garip anam. "evet onlar öyle yapıyorlar tencere de gelecekti gelmedi" dedi gurban olduğumununun.

Şimdi bir gün geçti benim umudum yok daha aramazlar ama konuyu da açtım. Ararlar da bir değişiklik olursa yazarım inşallah.

Sonrasında başka şubeye gittim, aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr07 -- 27 Ocak 2020; 14:34:35 >

• Ürünü tedarik ettiler dedikleri gibi. Ama her markete afiş asılıp gelmemesi yine de kusurlu hareketti.
  • a101 bim gibi magazalarin musteri umrunda olmaz.. tezek satsalar alacak bir kesim var o yuzden ister alin ister almayin umurlarinda olmaz... migrosta bir sorun olsun kayit birakiyorsunuz hemen ilgileniyorlar, sorunu cozuyorlar...
  • A101 kafasına göre takılıyor ben anlamadım gitti. Bim mesela koyuyor ürünü rafa, sabah kapıları açıyor kapanın elinde kalıyor mevzu bitiyor. A101 sabah gidiyorsun ürün bulamıyorsun ondan sonra öğlen ya da akşam gidip bakıyorsun ürün gelmiş ya da depodan yeni çıkarmış oluyorlar falan filan. Bazen o gün bulunmuyor ertesi gün geliyor. Bazen perşembe güne gelecek ürüne hafta sonu gelecek diyorlar hafta sonu gidip soruyorsun geldi bitti diyorlar vs. vs. vs.
  • den kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Tedarikçi firma sorunlu dediler bu 19 Nisan için. Demek ki iyi organize olamıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

a101 bim gibi magazalarin musteri umrunda olmaz.. tezek satsalar alacak bir kesim var o yuzden ister alin ister almayin umurlarinda olmaz... migrosta bir sorun olsun kayit birakiyorsunuz hemen ilgileniyorlar, sorunu cozuyorlar...
    A 101 de duruma karşı ilgiliydi . Bölge sorumlusu aradı şubeden birine yönlendirdi vs.

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    hocam burada kac kere farkli subelerinde kuflu ekmek sattiklarini, coktan son kullanma tarihi gecmis cig kofte sattiklarini gordum..soyledim mail attim donen bile olmadi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de mağaza müdürüyüm
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A101 ve Bim eskisi gibi uygun ürün satmıyor. Marketler arası karşılaştırdığımda fiyatlar bazen a101 ve bimde daha pahalı bile oluyor. Bim'in artık peynir reyonu çok kalitesiz oldu. Genel alışverişi normal marketlerden yapıyorum ben. Birazda onlar kazansın.
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık...
    Dostum doğrudur yani bı şey diyemem. Ben a 101 internet sitesinden bize yazın bölümünden yazdım. Bölge sorumlusu aradı 1 saat sonra. Hatta iki kez falan aradı acamamistim.

• Adamı geri ara ve olanları anlat, bakalım ne yapacak/diyecek.
    Şubedeki elemanların yapacağı birşey yok tabii,ancak şikayetleri dile getirebilirler bahsettiğin bölge sorumlularına.
  • Stok sınırlı indirim ise ise afişte belirtmeliler.
  • her mağazaya en fazla 3 bilemedin 5 tane gelir bunlarda Mezarcı kesim tarafından sabah saat 8 de kapı önünde beklerler ve hemen alırlar.

Her mağazaya 3 tane gelse 7000x3 21.000 ürün olur. 5 tane gelse 35.000 ürün demektir.
  • Geçen bir tornavida seti için 11 tane a101 gezdim hiçbirinde bulamadım. Bimde aktüel ürünlerde sıkıntı olmuyor ama a101 yetiştiremiyor 7000 şubeye. 7000 şube var diyorlar ama aktüel ürünler 1000 şubeye bile ulaşmıyor sanırım.
  • Geçen Sene Dolar düşük iken 56₺ ye aldım geçen ay arkadaşa Hepsiburada dan 100₺ ye aldık 1₺ için A101 kapısında beklemeyin

• Mağaza çalışanları kendileri satın alıyor veya arkadaşlarına satın alıyorlar olabilirler mi ben hep bundan kıllanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğrenciyken babadan zengin olmadığım için mecbur a101-bim-şok-ucz ne kadar market varsa hepsinde çalıştım. Kalite olarak dersen Bim>a101>şok>ucz. Gel gelelim ürün ve hizmet kalitesine hepsi birbirinin aynısı. Gelen ürünler bazen yırtık oluyor ya da mağazada düzenleme yaparken yırtılıp dökülebiliyor "uyanık" mağaza müdürleri de fire oranını düşük tutabilmek için "temizse eğer" yere dökülen ürünleri güzelce tekrar doldurup yırtık yeri de bantlayıp tekrar reyona koyuyorlar. Bu tarz marketler ürünü olması gereken fiyattan daha ucuza asla satmaz eğer Son Kullanım Tarihi yaklaşmadıysa. Personelin durumu adamların s..inde değil zaten bir grup var ki hala anlam veremedim yazık şunu alalım da hayır işleyelim adamlar batmasın kafasıyla bile bile yırtık ürünleri alıyorlar hani esnaf ya da başka bir şey olsa anlarım da ülkede binlerce şubesiyle hizmet veren işletmeden bile isteye bozuk yırtık ürünü almak nasıl bir zekanın sonucudur anlam veremedim kaldı ki tek dertleri yüksek ciro yapsınlar, fire vermesinler, market düzenli ve temiz olsun, bölge sorumluları memnun olsun. Gebersen de umurlarında değil. Vay efendim ben hastayım ölüyorum yok ya da acil bir işim çıktı yok. Ne izin ne rapor alabilirsin aksi halde hem mobbing uygular hem de yallah başka mağazaya istifa ettirene kadar hayatı zehir edip oradan oraya sürüklemeye çalışırlar.

• martinkombat kullanıcısına yanıt
    Elbette alabilirler sonuçta onlarda insan ve firmaların gözünde parayı verdikten sonra isteyen istediğini alabilir. Kimsenin umurunda değil. Hatta bazen parlak zekalı personeller kendileri alacağı zaman kasaya gelen günün ilk müşterisine ürün satıldı diyecek zekaya sahipler bunun üzerine duyuru yayınlamışlardı benim zamanımda. Ürünü siz alacaksınız ve başkada yoksa en azından inandırıcı bahaneler bulun diye. Kıyamam ya...
    Tezek satsınlar o bile her şubeye gelmez.
  • Reklam oynatırken iyi çalışanlar kendilerine ayırıyolar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.