Kamera nasıl kullanan var mı? |
A101 Piranha 9625 Ip Kamera 139 Tl

-
-
Doğrudan ip üzerinden izleniyorsa iş görmez, çoğumuz cng havuzundan ip alıyoruz, uzaktan buna bağlanamayız.
-
cihazı bilmiyorum fakat mobil uygulamada geçerli APP101 kodu vardı, 100/20. hala geçerli olabilir hala.
-
Yiğit Karan İleyoutube
Yeni Sürüm Kalay Uygulaması Piranha 9625 IP Kamera Tanıtım Ve Kurulumu #piranha #kamerahttps://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DTq2mXAAYBBU%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGNq6w4oGIhD30mkfkqJVuauOi5vH36LyMgFy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube da 2 inceleme videosu var. Biri övüyü bir sövüyo. Kararsız kaldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Link sorunlu.
quote:
Orijinalden alıntı: gulnare
Youtube da 2 inceleme videosu var. Biri övüyü bir sövüyo. Kararsız kaldım.Videoda ip üzerinden bağlanıyor, server desteği yok sanırım.
Bana biraz karışık geldi nedense.
muhtemelen ip üzerinden bağlandığından olabilir, server üzerindne bağlanınca genelde bu ayarlar sistem tarafından yapılır.
Uzaktan buna erişmek pek mümkün görünmüyor gibi.
Biraz daha araştırmak lazım.
-
Bizde Xiaomi Mijia Smart Home 360 ip kamera var.Cihaz bir wi-fi ağına bağlıyorsunuz.Kamera kaydı sd karta yapıyor.Xiaominin kendi telefon programı var.Canli olarak o programdan izlenebiliyor,kayıt yapılıyor.Muhtemelende prinhada böyledir.
Youtube videolarından gördüğüm kadarıyla pek çok kişi uzaktan bağlanılamadığını yazmış genelde herkes kamera ile aynı wifi ağına bağlanınca göründüğünü yazmış ama bilemedim banada böyle bişey lazımdı.
-
Paranızı çöpe atmayın arkadaşın dediği xiaomi alın gönül rahatlığı ile bir kere bile kopmadan kullanın.
Ben daha önce bu cihazı aldım. Uygulaması berbat, iki gün uğraştım çalıştıramadım ve iade ettim.
Evde Xiaomi'nin de bir kamerası vardı, uygulaması ve kullanımı mükemmel sorunsuz kullanıyoruz.
-
evde iyiki almışım dediğim aletlerden biri anker eufy 360 uzaktan da bağlanılabillyor motion detect ve tracing özellikleri çoğu kamerada var ama bunda hem seçenekler hemde hassasiyet çok iyi algılamayı kişiye hayvana diğer şeylere yada sese bile ayarlayaniliyorsunuz sd karta veya nas cihaza kayıt yapıyor ama çalınmaya karşı da bulutada kayıt yapıyor pahalı olduğu için aldığımda 400 civarıydı evin bir kaç köşesine daha koymayı yada power banka bağlayıp tobot süpürgenin üstüne monte etmeyi düşünürken bunu gördüm diğer sabit yerlere bundan mı alsam dedim yorumları okumam iyi oldu büyğk hata yapıyormuşum ne alacaz peki diyen arkadaşlara gönül rahatlığıyla anker eufy 360 için pusuya yatmaları tavsiye edilir
Denemek için ben 1 tane aldım. En ucuz ip kamera 250den düşük yok.
1 yıldır kullanıyorum, dışardan bağlanmada sorun yok. Ancak sd karta kaydı yapmadı bir türlü.
-
piranha kaydedilen görüntüleri açmada baya sorun yaşatabiliyor. bilginize.
-
Netsee diye bir uygulamasi var oraya baglanip izlsyebiliyosunuz. Ancak son 1 senedir kamera kendi kafasina göre çalışıyor.
Açıkcası bende alıp deneyeceğim. Bir de bebek telsizi var onu da almayı düşünüyorum. Bir tür kombinasyon oluşturabilirsem eğer..
-
Kamera geldi. Ip adresinden bağlanmıyor. Sadece Kalay programı ile bağlanabiliyorsun. Dışardan kod ile cihaz eklemede yok. Kamera aşırı yavaş. Cihazı ekledikten sonra wifi ayrlarını yaptım. Cgnatta olmama rağmen wifiyi kapatınca direk bağlana bildim sorun olmuyor. Bu antensiz model bilginize
-
İp desteği yok yada bağlanmadı ip ile. Mesela ben sadece ip numarasını yazıp bağlanmak isterdim. server desteği var. Birdefa cihazı ekleyince heryerden girebiliyor şimdilik.
Benzer içerikler
- awox tv alınır mı
- toshiba 70ua5d63dt
- dijitsu buzdolabı alınır mı
- blaupunkt ls720
- nokia streaming box 8010
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
- büyük indirim günleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X