Yani alınmaz diyorsunuz.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 Piranha 9625 Ip Kamera 139 Tl (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35Yani alınmaz diyorsunuz..
Tamamen sizin isteğinize bağlı. anlık açıp izlemek için fena değil. ama ben her cihazdan her zaman ulaşmak istediğim bir cihaz lazım. Ip kamera ama ip adresi ile bağlanmıyor. 80 portu kapalı 23 port açık. 23 portu ilede bağlantı kuramadım.
-
Xiaomi veya anker markalı olanları tercih edin. Piranha markadan uzak durmanızı tavsiye ederim. İhtiyacınız kalmadığında xiaomi veya ankeri 2. el platfomların da kolayca satabilirsiniz ama Piranha ya ölü fiyat çekerler
-
bu ip camera hack olup insanların evlerine bağlanıyorlar bu kameralar güvenilir mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arteonabu ip camera hack olup insanların evlerine bağlanıyorlar bu kameralar güvenilir mi ?
Bağlanmak çok kolay.
128 bit şifreli wifi ağını kıran 9 yaşındaki çocuğa bunlar hiç birşey...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kameraya ip ile bir türlü bağlanamadım. port sorgulamada 21 23 6789 6790 portları açık. ama hiç birine bağlanamadım. putty ile telneti denedim. şifreyi kabul etmiyor. ip kamera yapmışlar ama ip ile bağlanamıyorum . Kılavuzda falan herhangi bir açıklamada bulamadım.
-
1-Anker
2-Xiaomi
Başka marka da bakmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X