Şimdi Ara

A101 Kiwi KVC-4015 Şarjlı Süpürge 139TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
9.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Made in china almaya degmez pil hemen biter garanti servisi bakmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende migrostan aldım araç içinde ev içinde güzel süpürge,sesi çok az,emiş gücü boyutuna göre gayet iyi,powerbankle bile şarj edebilirsiniz.
    Boyutunun bu denli küçük olması ve yer kaplamaması büyük avantaj,bazen gecenin 3-4 nde yere kırıntılar dökülüyor.Süpürgeyi taksam milletten küfür yiyicem ama hemen alıyorum bunu sadece hafif bir vızıltı çıkarıyor yerleri 2 dk da temizliyorum daha ne olsun
  • kiwi nin servisi yok. arena getiriyordu değişmediyse. bi adam bakıyor zaten. hepa filtresi 40tl vardır sanırım. eski elk. süpürgesinden tecrübem. yani yedek parça temini sıkıntılı ve pahalı süreçler. sinbo gibi kiwi de ucuz kullan at markalardan gözümde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoopoe H kullanıcısına yanıt
    72dbi yazan, youtube da adam 80dbi ölçtü. nasıl sessiz aşırı sesli sayılır. .

• quote:

Orijinalden alıntı: codred

72dbi yazan, youtube da adam 80dbi ölçtü. nasıl sessiz aşırı sesli sayılır. .
    Açıkcası db hesabı yapmadım deneme imkanınız varsa çalıştırın göreceksiniz.Herhangi bir süpürgeyle karşılaştırdığınızda ses ciddi anlamda az ama performans boyutuna göre gayet işinizi görebilecek seviyede
  • Bende anneme anneler günü hediyesi olarak düşünüyorum. Migros’tan alan arkadaşlardan şubeden mi gidip aldınız? Yoksa online olarak mi aldınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce migrostan aldım çekiş gücü güzel bu kadar iyi olacağını beklemiyordum alınabilir tavsiye ederim
  • belki ilan başlığı ile uyumsuz ama GOLDMASTER in 5 sene önce wet/dry modelini almıştım. hala kullanıyorum. şarj sonrası süpürme süresi azaldı ama 3 dk civarı şunda gidiyor. çocuklu aileler için çok lazım olan bir alet tavsiye ederim. demek istediğim bazı markaların pilleri 5 sene sonra bile kullanılabilir durumda.
  • İdareten için iyi fiyat. Bu fiyata 3.6 voltlar bile yok. Parası olan 20-22v lik turbo fırçalı lardan alsın asıl şarjlı süpürge onlar.

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    migros kiwi marka mi satıyor baska bir ürün mü bahsettiğiniz

• Az önce A101'den gidip aldım. Üç ya da dört adet vardı şubede kuyruk olmasına rağmen bu üründen bir ben aldım. Eve gelip denemesini yaptım. Öyle ahım şahım bir şey değil hatta o parayı etmez bile bence çekim gücü oldukça düşük haznesi küçük. Ufak tefek kıl tüy toz gibi şeyler için ideal araçta balkonda priz gerektirmeyen yerlerde işe yarar. Bu şekilde xiaomi'nin bi ürünü vardı onda iki adet 18650 lion pil kullanılıyordu bunda da muhtemelen öyledir ama pillerin kalitesi de önemli tabi. Yani eli yatkın olan ileride piller öldüğünde kendisi de değiştirebilir veya yüksek mah pil takabilir bir şekilde. Lion pil olması, Micro usb den şarj olması avantaj tabi ama normal bir süpürge işlevini yerine getirmez çok beklentiniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 7 Mayıs 2020; 10:4:32 >
  • az önce gidip aldım 3. şubede buldum geç gidince. gayet iyi iş çıkarıyor boyutuna göre. normal süpürge performansi bekleyeni üzer tabi

• Evde çocuk var. Sürekli kırıntı yapıyor. Almak istiyorum ama kararsız kaldım. Kimi iş görür diyor kimi almaya değmez diyor

• samiyenhell S kullanıcısına yanıt
    Siz biraz daha düşünün hocam, istesen bile hic bir şubede bulaman suan. İyi mi kötü mü tabi ki yoruma bağlı; bence yorumlara bagli kalmadan fiyat araştırmasını yapın. Bu değerde bir süpürge suan 200 den asagida bulunamaz. Kotu diyen arkadaşların önerdiği ve beğendiği urunler tabi ki bundan kat kat iyi ama fiyatı 500 tl.

• arkadaşlar az önce a101'e gittim 2 tane ürün vardı inceledim. ürün küçükmüş biraz resimdeki göründüğüne göre. bence araba için ideal ev için biraz küçük gelebilir ama çekiş gücünü beğendim

20 tl kuponla 119 TL'ye gelir fiyat iyi

https://www.a101.com.tr/elektronik/kiwi-kvc-4015-sarjli-el-supurgesi/

büyük normal süpürge olarak yine bu hafta gelen samsung süpürgeyi tavsiye ederim fiyatı 479'a gelir piyasaya göre iyi.

https://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-cyclone-vc07r302mvb-tr-supurge/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 7 Mayıs 2020; 12:3:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samiyenhell

Evde çocuk var. Sürekli kırıntı yapıyor. Almak istiyorum ama kararsız kaldım. Kimi iş görür diyor kimi almaya değmez diyor
    Hocam sürekli kullanılacak bir alet değil zaten uç kısmı küçücük. Ara sıra kullanılır iş de görür ama çocuk sürekli kırıntı yapıyorsa elektrikli süpürgeyi çalıştırır beş saniyede halledersin bununla yapmaya kalksan uğraşır durursun. El kadar şey zaten ev kullanımı için çok gerekli değil daha çok arabada işe yarar. Çekim gücü ufak kırıntılar için gayet iyi bu arada ama dediğim gibi alet küçük ve evde elektrikli süpürgeyi bir kez üstünden geçirip alabileceğin tozlar için bununla uğraşıp durmaya değmez yani.

• Bende sabah a101 den gidip aldım. Anneler günü hediyesi olarak. İlk izlenimim bence yeterli derecede çekiş gücü var boyutuna göre. Ne beklediğinize de bağlı bundan. Bizim evde hem normal süpürge hemde dik süpürge vardı. çoğu günlük süpürme için dik süpürgeyi kullanıyorduk. Bu şarjlı da günlük ufak kırıntılar için ideal bence. Çok bir şey beklemeyin ama ürün tamamen fiyat performans ürünü.
  • bende migrostan aldım. şarja taktım. 4 saati geçti. kaç saate dolacak bu?edit :10 saat olacak hala şarjda
    broşürde 5.7kpa emiş yazıyordu, kutusunda 4.5 kpa yazıyor zaten düşük değerdi. böyle basit yanlışlar mide bulandırıcı. ben içindeki pilin 1 seneye yarı ömrünü kaybedeceğini düşünüyorum yani 10dk. giderse iyi. umarım yanılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 7 Mayıs 2020; 22:21:27 >

• codred kullanıcısına yanıt
    Migrostan aynı marka urun mu aldnız ? Kaca aldınız ?

• Çekişi nasıl acaba ? Araçta paspaslar süpürmek için alınır mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.