Şimdi Ara

A101 Kiwi KVC-4015 Şarjlı Süpürge 139TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
9.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev ve araba için olmazsa olmaz bir cihaz bence. Ancak bu cihaz dayanıklılık, kalite ve performans açısından yetersiz gelecektir.

50-60 lira daha koyup şu cihazı alın geçin >

• dün a101 de inceledim biraz. toz haznesi aşırı küçük, kendide baya küçük. emiş gücü eh işte öyle ahım şahım değil. bu kadar paraya değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 7.2 watt yerine para koyup 3.6 alin diyor
    Artik birak entellektuel siyasi yorumlari
    Yorumlara bakip mal bile alinmaz

• Homend dustrider modelini 2 yıldır kullanıyorum 14.4v performans kaybı olmadı bu güne kadar fiyatı şaka gibi 500 tl olmuş arabayı süpürme kalktım oraya buraya girmedi bıraktım. Evde küçük işler için arada kullanılıyor bu süpürge alanı pek mutlu etmez kanısındayım çok beklentisi olmayan alsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almayacaktım migrosta inceledim 125 e düştüğünü görünce aldım. Ürün küçücük. Bizim kedi var evde kum kabından taşırıyor arada. Her seferinde koca makine çıkarmayalım diye aldım. Evin tüm dip köşesini çektim bana mısın demedi cihaz çok beğendim. Ne aldığını bilerek alacak kişi için on numara f/p ürünü. 175 olsa almazdım mesela ama 125 verilir.
  • Bu ürünü almayın diyen arkadaşların önerisi nedir acaba ?
    (7.2 volt süpürge yerine lütfen 3.6 volt daha iyi diye tavsiyeler olmasın lütfen )

• quote:

Orijinalden alıntı: rmdy

migros kiwi marka mi satıyor baska bir ürün mü bahsettiğiniz
    Kiwi satıyor

• merhaba,

ürünü aldım araç için ve ev için kullanıyorum.Fiyatına göre gayet yeterli iş yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myname21

Bu ürünü almayın diyen arkadaşların önerisi nedir acaba ?
    (7.2 volt süpürge yerine lütfen 3.6 volt daha iyi diye tavsiyeler olmasın lütfen )
    Bu fiyata alternatifi yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: _GNC_

merhaba,

ürünü aldım araç için ve ev için kullanıyorum.Fiyatına göre gayet yeterli iş yapıyor.
    Hayırlı olsun bende çok memnunum çok iyi çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ongunbey

Ev ve araba için olmazsa olmaz bir cihaz bence. Ancak bu cihaz dayanıklılık, kalite ve performans açısından yetersiz gelecektir.

50-60 lira daha koyup şu cihazı alın geçin >https://www.trendyol.com/blackdecker/nvc115wa-5-4wh-3-6v-1-5ah-li-ion-sarjli-supurge-p-5861555?boutiqueId=446995&merchantId=131145&gclid=Cj0KCQjwhtT1BRCiARIsAGlY51LMDFx4tdrnRG5aF8ff-zqhwWqKbey2vsydMtPKIqAwItFUgvcHe4QaAuugEALw_wcB
    3.6 v ?

• 2.1A araptör ile 2 saat olmadan şarjı doldu şarjı dolunca led göstergeler full görünüyor

• Merhaba ürünü bende aldım almayı düşünenler için kendimce yorumluyorum.

+ Arabamin icini ve evdeki ufak tefek seyleri supurmek icin aldim sizinde amaciniz bu ise isinizi gorucektir portatif ve kullanimi cok rahat.

+ Icerisinden 1 adet ince uzatma basligi 1 adet fircali baslik 1 adet sarj kablosu cikiyor ama prize takmaniz icin adaptor cikmiyor. Şarjını tamamen bitirip iphone adaptörüyle fişe taktım ve tam 4 saatte şarj oldu. 1 tam şarj ile 20 dakika çalışacağı yazıyor ayrıca pillerin li-ion olması harika.

+ Motoru 50W cok guclu degil ancak bu urun bilgisayardan bile sarj edebileceginiz icerisinde telefonunuzdaki kadar kucuk batarya bulunan bir supurge. Bu guclu olmayan motora ragmen cekisi cok basarili ve sesi insani rahatsiz etmeyecek kadar dusuk duzeyde. Cep telefonuma kurduğum bir uygulamadan ölçüm yaptım ve ortalama 70-72 db ses ölçtü.

+ Hepa filtreden once tozlari ve iri taneleri tutmasi icin metal filtre kullanilması guzel dusunulmus. Bu filtreleri sökmek ve temilemek çok kolay. Ürünü kullanmadığınız zaman ağzını kapatmak içinde bir plastik kapağı var.

Kisa vadede urun bende guzel izlenim birakti. Ufak işler için almayı düşünenler varsa alınabillir ancak Migros ve A101 artık satmıyor sanırım internette en ucuz 200 liraya satılıyor.

Boyutu daha iyi anlaşılması için bir plastik süs bitkisiyle beraber fotografını paylaşıyorum.

A101 Kiwi KVC-4015 Şarjlı Süpürge 139TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 31 Mayıs 2020; 18:28:36 >

• aotnob A kullanıcısına yanıt
    içindeki piller, küçük aküler, 30-40 tlye satılıyor. bende felix marka vardı, degistirdim kendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok tırt, kara java gibi ses var görüntü yok. 5dk lık işi 1saatte bitiremezsin bunla en sonunda kanser olur yerden yere çarparsın.
    '95-96 yıllarında ailem philips marka şarjlı süpürge almıştı boyutu küçük idealdi. emiş gücü çok iyiydi elektrikli süpürge gibi her yeri her şeyi rahatlıkla çekerdi. yıllar sonra yetişkin olunca o kalitede bir ürün bulamadım. emişi yüksek f/p ürün varsa alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 31 Mayıs 2020; 2:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aotnob

Bu tür süpürgelerin faydalı kullanım ömrü, batarya=pil vs bitinceye kadar, ondan sonrası başa bela. Dolan filtreleri temizlemek bıkkıntı, marka desen alt kalite çin vs vs almayan kar eder..
    Yazdiginizi gorunce arastirdim. Icerisindeki pilin muadili 47 liraya satiliyor. Azicik eli yatkin olan birisi iicn degistirmek 15 dakikalik is

Hic bilmiyorsan bile youtubeda bununla ilgili yuzlerce video var.

Omru bitti diye cope atmayin motoru bile arizalansa ufak ucretlere degistirebilirsiniz.

• Ürünü 139 liraya A101 den sipariş ettim. O kadar memnun kaldım ki Birtane de annemlere alayım dedim. Migros, a101 de kalmamış mecburen 175 TL ye başka bir yerden aldım. Bu makineyi beğenmeyen adamon beklentileri çok yüksektir bana göre

• Ürün A101'in internet sitesinde 139 TL'den tekrar satışa girmiş. Ayrıca kargoda ücretsiz. HB N11 gibi sitelerde 205 TL en ucuzu.

Açıksası 205 TL veripte almam ama 139 TL verilebilir.

NOT: A101 kargolarda yaşanan aksaklıklar yüzünden siparişleriniz 2 hafta civarında gelmektedir diye uyarıyor.
  • ben bugün aldım.. beğendim iş görür. çakmaklıktan da çalışsa iyi olurdu..
  • ben aldığımı aynı hafta pil yüzünden iade ettim. şarjda ışıklar yanıyor ama dolunca sabitlenmedi. 12 saat, 24 saat denedim ve şarj tutmaz hale geldi. bu kadar kolay bozulan pilli bir cihaza bu para verilmez. kazara unutursan geçmiş olsun
    bu arada ilk şarjdan sonra 5dk. dahi dayanmamıştır toplamda çalışması. 20dk. gören varmı gerçekten. alıp kullanan vardır ilk satıştan bu yana. 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 15 Haziran 2020; 23:58:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.