Şimdi Ara

A101 Kiwi KVC-4015 Şarjlı Süpürge 139TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
9.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101 Kiwi KVC-4015 Şarjlı Süpürge 139TL

Video incelemesi
    Mustafa Saranyoutube
    Kiwi Kvc-4015 Şarjlı El Süpürgesi Emiş Gücü Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=C5u4fxh4Roc&t=381s

Kiwi Portatif Şarjlı Süpürge Kvc-4015

Kompakt ve taşınabilir tasarım.
    Yerden tasarruf sağlayan saklama
    Araba temizliği için idealdir.
    Li-ion 7.2V 2200 mAH şarj edilebilir pil
    Çalışma süresi 20 dk.
    Kapasite 300 ml.
    Vakum:4.5 kPa
    Gürültü 70 dB.
    Paslanmaz çelik ve hepa filtre 2'si 1 arada ayarlanabilir fırçalı ara başlık
    Kolay temizlenebilir
    Yıkanabilir Filtre
    Çift katmanlı filtre sistemi
    Şarj gösterge ışığı
    Yeni nesil Usb fişi ve şarj gösterge ışığı
    Made in Turkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 13 Mayıs 2020; 17:54:40 >

• Neye göre, kime göre. Benim içinde vazgeçilmez bir alet evde küçük çocuğum olduğu için akşama kadar 10 kere bisküvi, ekmek vb. kırıntıları dökülüyor. Her seferinde elektrikli süpürgeyi taksak bittik. Bu şarjlıyı değil başka bir markayı kullanıyorum ama dediğim gibi bizim içinde şarjlı süpürge vazgeçilmez bir alet.
    Merhaba ürünü bende aldım almayı düşünenler için kendimce yorumluyorum.

+ Arabamin icini ve evdeki ufak tefek seyleri supurmek icin aldim sizinde amaciniz bu ise isinizi gorucektir portatif ve kullanimi cok rahat.

+ Icerisinden 1 adet ince uzatma basligi 1 adet fircali baslik 1 adet sarj kablosu cikiyor ama prize takmaniz icin adaptor cikmiyor. Şarjını tamamen bitirip iphone adaptörüyle fişe taktım ve tam 4 saatte şarj oldu. 1 tam şarj ile 20 dakika çalışacağı yazıyor ayrıca pillerin li-ion olması harika.

+ Motoru 50W cok guclu degil ancak bu urun bilgisayardan bile sarj edebileceginiz icerisinde telefonunuzdaki kadar kucuk batarya bulunan bir supurge. Bu guclu olmayan motora ragmen cekisi cok basarili ve sesi insani rahatsiz etmeyecek kadar dusuk duzeyde. Cep telefonuma kurduğum bir uygulamadan ölçüm yaptım ve ortalama 70-72 db ses ölçtü.

+ Hepa filtreden once tozlari ve iri taneleri tutmasi icin metal filtre kullanilması guzel dusunulmus. Bu filtreleri sökmek ve temilemek çok kolay. Ürünü kullanmadığınız zaman ağzını kapatmak içinde bir plastik kapağı var.

Kisa vadede urun bende guzel izlenim birakti. Ufak işler için almayı düşünenler varsa alınabillir ancak Migros ve A101 artık satmıyor sanırım internette en ucuz 200 liraya satılıyor.

Boyutu daha iyi anlaşılması için bir plastik süs bitkisiyle beraber fotografını paylaşıyorum.

• Nerede bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 bu Perşembe

• Uzun pil ömrü :) kaç dk ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Freez3

Nerede bu?
    A101
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

Uzun pil ömrü :) kaç dk ama :)
    20 DK SÜPÜRÜYORMUŞ
  • Bu tür süpürgelerin faydalı kullanım ömrü, batarya=pil vs bitinceye kadar, ondan sonrası başa bela. Dolan filtreleri temizlemek bıkkıntı, marka desen alt kalite çin vs vs almayan kar eder..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Migrosta money club indirimiyle 125 tlye düşmüş, şimdi aldım bir tane Ayrıca 2 modlu Oral B şarjlı çocuk diş fırçaları (Frozen,Toystory,Starwars...) 79 tl, 2'li yedek uçları da 15 tl idi. Onlardan da kaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aotnob

Bu tür süpürgelerin faydalı kullanım ömrü, batarya=pil vs bitinceye kadar, ondan sonrası başa bela. Dolan filtreleri temizlemek bıkkıntı, marka desen alt kalite çin vs vs almayan kar eder..
    Alet güzel arkadaşım ben inceledim, metal süzgeci, hepa filtresi, emişi (motor güzel), malzeme kalitesi ve aparatları hiç dandikmiş hissi vermiyor. Ayrıca içinde büyük ihtimalle 2 adet seri bağlı 18650 var. Birkaç sene sonra şarj tutmayınca değiştirir yoluma devam ederim. Yedek filtre temini de sorun olmaz diye düşünüyorum. Zaten zamanla sadece hepa filtresi pert olur, bulamazsam da metal süzgeçle kullanmaya devam edilir. Ben tavsiye ederim fiyatını hakeden bir ürün..
  • bu kadar gürültye daha iyi çekim gücü beklerdim masanın üstündeki kırıntıları ve araç içinin küçük bir bölümü için dakikalarca uğraşmış çekim yapan bence alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Migrosta money club indirimiyle 125 tlye düşmüş, şimdi aldım bir tane Ayrıca 2 modlu Oral B şarjlı çocuk diş fırçaları (Frozen,Toystory,Starwars...) 79 tl, 2'li yedek uçları da 15 tl idi. Onlardan da kaptım
    varmı link

• quote:

Orijinalden alıntı: Oktaymese

varmı link

Alıntıları Göster
    www.migros.com.tr
    Fantom Mangalcı C1012 Araç Tipi Şarjlı El Süpürge - Migros
    https://www.migros.com.tr/fantom-mangalci-c1012-arac-tipi-sarjli-el-supurge-p-253cd8c

bu galiba hocam.benim güzüme pek kaliteli gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 5 Mayıs 2020; 21:35:50 >

• Şarjlı süpürge pişmanlıktır.

Paranızı çöpe atmayın
  • Çöp ürün, almamanızı tavsiye ederim...

• Sesi ummadığım kadar düşük, 41 db ölçtüm. Tanıtımda niye daha yüksek yazmışlar anlamadım. Mecidiyeköy Profilo Migrostan aldım, 2-3 tane daha vardı. İçinde şarjı var, mağazada deneyip alabilirsiniz. Dediğim gibi kalitesi beni şaşırttı, tercih sizin..

A101 Kiwi KVC-4015 Şarjlı Süpürge 139TL
  • Araç için ideal.

• Ben de aldim. Gayet guzel urun begendim. F/P bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıladam

Şarjlı süpürge pişmanlıktır.

Paranızı çöpe atmayın
    Neye göre, kime göre. Benim içinde vazgeçilmez bir alet evde küçük çocuğum olduğu için akşama kadar 10 kere bisküvi, ekmek vb. kırıntıları dökülüyor. Her seferinde elektrikli süpürgeyi taksak bittik. Bu şarjlıyı değil başka bir markayı kullanıyorum ama dediğim gibi bizim içinde şarjlı süpürge vazgeçilmez bir alet.

• A101 in internet sitesine düşer sanırım ama ne zaman.

• Biraz araştırdım sanırım homend ürünleri hariç çöp. Alacaklara homend tavsiye edilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.