Şimdi Ara

A101 Filtre kahve makinesi 6 Şubat 90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
13.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın bültende bulunan Kahve makinesi alan kullanan var mı aranızda arkadaşlar?Suan piyasadaki en uygun filtre kahve Makinesi.Konusunu göremedim forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftrhüseyin -- 5 Şubat 2020; 22:10:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayF

Kahve makinemi bugun aldim. Aksam sade suyla bir kez calistirdim. Sonrasinda ilk kahveyi demlemek icin demlikteki suyu dokmek icin elime aldigimda tutma sapı elimde kaldı, cam demlik düşerek paramparça oldu. Allahtan sıcak su üzerimize gelmedi. Sonradan biraz baktığımda cam demliği tutan plastik kolda bir tane vida olduğunu gördüm. Benim demlikte o vida ya tam takılmamıştı yada hiç takılmamıştı.

Şimdi sorun şu, ben bu cihazın demliğini nereden bulacağım, yada bu cihazın servisine nasıl ulaşacağım.

Onceki mesajimda da belirttigim gibi bugun saat 18:00 gibi kutusundan çıkardığım kahve makinemin demliği kırılmıştı. Bende saat 19:05 te firmaya mail göndermiştim, açıkçası hiç umudum da yoktu. Fakat saat 22:36' maile dönüş yaparak garanti kapsamında demliğimin gönderileceğini söylediler.

Yahu demlik önemli diilde, niyeyse çok mutlu oldum bu yaptıklarına.

-------- 14.02.2020 edit ----------
    Bugun demligim elime ulasti. Firmaya burasi araciligiyla cok tesekkur ederim. Urunlerinin bu kadar arkasinda durmalari cok hosuma gitti.

• Google da modelini arattım hiç bir şey bulamadım. Markete özel biri üretip marka çaktı heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imalatta bir çinli haznesine tükürmemiştir inş.
  • https://www.olive-sda.com/olive-ka-831-filtre-kahve-makinesi/

• O neymiş ya
  • Kullanma kılavuzunda "Ürünümüz Timark Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından MANİSA fabrikamızda üretilmiştir." yazıyor. Başka da bir bilgi bulamadım.
    http://olive-sda.com/kullanimklavuzu/KA831-Kullanim-kilavuzu-Turkce.pdf
  • otomatik kapanma yok heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1kg çekirdek kahve cihazın 2 katı
  • bunun haznesine kağıt koyuluyor mu?
  • AvriL kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekli çok güzeldi ofise aldım.Kahve sevmem fazla ama içen olursa içsin.

Parasına göre güzel duruyor pek bir şey beklemesem de bugün test edeceğim
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Merhaba plastik kokusu var mı su haznesinde ve kahvede? Damlatma yapıyor mu?

• cihazın görselinde içine ne koymuşlar da bu kadar köpüklü ve olması gereken siyah-koyukahverengi yerine turuncu-açıkkahverengi olmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Merhaba plastik kokusu var mı su haznesinde ve kahvede? Damlatma yapıyor mu?
    Henüz yapmadık.Koku olarak çok hafif plastik kokusu var ama ciddi oranda değil beni rahatsız etmedi yeni olduğu için de olabilir.

sonuç olarak 89 TL bir ürün fazla bir şey beklememek gerek

A101 Filtre kahve makinesi 6 Şubat 90 TLA101 Filtre kahve makinesi 6 Şubat 90 TL
    A101 Filtre kahve makinesi 6 Şubat 90 TLA101 Filtre kahve makinesi 6 Şubat 90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 6 Şubat 2020; 11:22:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Henüz yapmadık.Koku olarak çok hafif plastik kokusu var ama ciddi oranda değil beni rahatsız etmedi yeni olduğu için de olabilir.

Alıntıları Göster
    açma kapama düğmesinin resmini de çekebilir misiniz? switchliyse alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Su haznesi plastik mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 6 Şubat 2020; 10:35:23 >

• Kendi filtresi var mı. İlla kağıt mi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Hayırlı olsun. Su haznesi plastik mi?

Alıntıları Göster
    evet plastik
    3 kere su ile çalıştırın diyor 3 kere su ile çalıştırım temizlenmesi için biraz plastik kokusu geldi

Şimdi kahve yapacak bakalım nasıl olacak

kahve çok seven biri iseniz 180 tl civarına metalleri var onu tercih etmekte fayda var

Otomatik atmıyor ayrıca
  • 2 ay önce vatandan 160 liraya almıştım sanırım, fiyat çok iyi bence.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.