Şimdi Ara

a101 dondurulmuş piliç pirzola 1 kilo 5,95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
3.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okuyunca sanki herkes köyde doğal ortamda yaşıyor kendi ineğini sağıp sütünü içiyor, peynirini yapıyor.Kendi tavuğunu besliyor ve sadece ondan yiyor gibi bir hava var =)) Büyükşehirlerde yaşayan bu aydın arkadaşlar aldığınız her nefes zehir, attığınız her adımda radyasyona mağruz kalıyorsunuz bilin istedim.

Konuya gelirsek kesinlikle sıcak fırsat alınabilir

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • Soğuk zincirinde sıkıntı olan bir market, kesinlikle almayın. Hele tavuk !

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • ririii kullanıcısına yanıt
    her piliçe tek tek iğne mi yapıyorlar?

sokakta gördüğümüz piliçler de iğneli mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zero-man

tam olarak şöyle

https://youtu.be/ecsWHX2PuDA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zero-man

Hocam food ınc diye bir belgesel var izlemenizi öneririm

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

Marketler zaman zaman fiyat indirimi yaparlar, bu demek değildir ki ellerindeki malı kakalamaya çalışiyorlar. Bütün şubelerde de aynı indirim olur.

Ama a101 bozuk ürünü satar, satamazsa sadece o şubedeki bozuk malı yarı fiyatına satmaya çalışır.

A101,bim,şokta soğuk zincir yok. Yiyenler de alışmış birşey olmuyor.
    Hocam bol keseden sallıyorsun, markaları yalan yanlış kötülüyorsun. Yaptığın ayıp. İstanbul'da evimin yanında BİM var, Banvit kendi aracıyla getiriyordu tavuklarını, gözlerimle gördüm.
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    bizim buralarda bim baktavuk marka, 101 bupiliç yoğunlukta diğer markalarıda donuk olarak satıyor..farklı marka satıyorsa o markanın aracıyla gelir orası doğru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bana sıcak geldi 10 kilo aldım
    skt 2019
    ümraniye acısu caddesi üzerinde

a101 dondurulmuş piliç pirzola 1 kilo 5,95 TL

hacim iyi firsatlar paylasiyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kelebekxax

Hocam bol keseden sallıyorsun, markaları yalan yanlış kötülüyorsun. Yaptığın ayıp. İstanbul'da evimin yanında BİM var, Banvit kendi aracıyla getiriyordu tavuklarını, gözlerimle gördüm.

Alıntıları Göster
    Banvitin kendi aracıyla getirmesi soğuk zincirin büyük ihtimal markete kadar kırılmadığını gösterir. Fakat bilgisiz çalışan çok ürün dolaba konmadan önce uzun süre dışarıda bekletilirse soğuk zincir bozulur, jeneratör yoksa ve uzun süren elektrik kesintisi olmuşsa soğuk zincir bozulur. Dolap çalışmıyorsa soğuk zincir bozulur. Dondurulmuş ürünlerde süre normalin 30 40 katı olduğu için soğuk zincirin bozulma ihtimali kat kat fazladır.
    Soğuk zincire çok fazla dikkat edilen bir markette bile skt si 1 gün kala leş gibi kokan tavukları hatırlıyorum. Yıkayıp çevirme yapıp satıyorlardı. O olaydan sonra 2 yıl tavuk yemedim.

• kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Markette kırılıyor maalesef soguk zincir. Yoksa otobüsle getirmiyorlar tabii malları. Gelince, çalışanlar dolaba koyana kadar ya depoda bazen kasanın önünde yerde bekliyor. Defalarca gördüm. Hatta şokta bütün dolap sıcaktı icindeki yaglar peynirler erimişti. Şoka şikayet kaydı olusturdum, aradılar, özür dilediler. Sonra şubenin müdürü aradı, gece nasıl olsa soguk diye kapatıyoruz, ama dün gece sıcakmış demek dedi.

A101 deyse derin dondurucu leş gibi kokuyordu, her tarafından su akmıştı pzts günü şişli perpa şubesinde. Pazar şube kapalı. Dondurucu bozulmuş, tamir ettirdiler ve o ürünler hâlâ dondurucuda.

Forumdayz herkes bildiğini gördüğünü paylaşıyor. O yüzden yazıyorum, yoksa bana ne, marketim yok bakkalım yok.

• Yorumlar şahane ama birçoğunda doğruluk payı var. Ayrıca a101 son kullanma tarihi yaklaşan ürünlere indirim yapıyor ve bunu belirtmiyor sen indirim var diye bir kaç tane alırsan elinde patlıyor ürünler. Kipa'da mesela stt yaklaşan ürünleri ayrı yerde satıyorlar. A101 de soğuk zincire dikkat edildiğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 10 Mayıs 2018; 16:9:51 >

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

Markette kırılıyor maalesef soguk zincir. Yoksa otobüsle getirmiyorlar tabii malları. Gelince, çalışanlar dolaba koyana kadar ya depoda bazen kasanın önünde yerde bekliyor. Defalarca gördüm. Hatta şokta bütün dolap sıcaktı icindeki yaglar peynirler erimişti. Şoka şikayet kaydı olusturdum, aradılar, özür dilediler. Sonra şubenin müdürü aradı, gece nasıl olsa soguk diye kapatıyoruz, ama dün gece sıcakmış demek dedi.

A101 deyse derin dondurucu leş gibi kokuyordu, her tarafından su akmıştı pzts günü şişli perpa şubesinde. Pazar şube kapalı. Dondurucu bozulmuş, tamir ettirdiler ve o ürünler hâlâ dondurucuda.

Forumdayz herkes bildiğini gördüğünü paylaşıyor. O yüzden yazıyorum, yoksa bana ne, marketim yok bakkalım yok.
    Gıda hakkında en ufak bilgisi olmayan adamı müdür yapmışlar.

• A101 hangi ürünü indirime sokarsa onu almayacaksın. Günlük sütleri sabahtan akşama kasada tutan bir yer burası.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.