Şimdi Ara

A101-Coca Cola 2.95/2.5lt.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 litre Coca Cola 2.95 olmuş tam  A101-Coca Cola 2.95/2.5lt.
    stok yapmalık

• şu ramazanda bari almayın koka kola
  • Şok'un kolası crown kola'ya geçiş yaptım ben , Della gıda üretimi bence en içilebilir kola , coca cola vb zorla içiyordum son dönemde.
  • icmeyin şu zehri hayatınızdan ne eksilecek sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan arkadas herkes biliyor neyin ne oldugunu,akil vermeseniz olur musunuz? faiz konusunu dinciler basar,kola cips konusunda saglikli yasamcilar/israil protestocularindan gecilmez...

konu ile alakali olarak,1lt bedava cikabilen kapaklardan ise hepten yanar bu fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 12 Haziran 2016; 12:57:24 >
  • Son 12 yılda ıctıgım kola 12 litreyi bulmaz
  • Colaya bu kadar laf yapacağınıza sigarayı alkol içenlere gidin sığıra içen sayısı koladan daha fazla sigaranın zararları ile kolaninki karşılaştırılamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sigara kola alkol uyusturucu hepsi aynı işin parçası türk milletini yok etmek
  • Ben de içmiyorum, midemi rahatsız ediyor. Ama kimsenin neyi içip içmeyeceğine karışmayın, ne sizi ilgilendirir ne de sizin haddinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Lan arkadas herkes biliyor neyin ne oldugunu,akil vermeseniz olur musunuz? faiz konusunu dinciler basar,kola cips konusunda saglikli yasamcilar/israil protestocularindan gecilmez...

konu ile alakali olarak,1lt bedava cikabilen kapaklardan ise hepten yanar bu fiyat.

Görsele kırmızı kapaklı koyduklarına göre bedava çıkanlardan değildir muhtemelen.
  • Obezler gelmis kola icmeyin diyo. Kendileri icemiyoya millette icmesin.

• glikoz şurubu kullanalı beri ne fanta eski fanta, ne kola eski kola. nerde gençliğimizin doğal şekerli kolaları
  • mgora kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de Crown Light versiyonu içiyorum tahminimce en az tatlandırıcı bu kolada içerken adamı baymıyor.Tatlı Zero içenler sevmez ama bana para verseler içmem o zıkkımı bildiğin kimyasal zehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 12 Haziran 2016; 13:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

sigara kola alkol uyusturucu hepsi aynı işin parçası türk milletini yok etmek

• ya he he :) bizim millet zaten kendi kendini bitirmenin formulunu cok guzel bulmus,adamlarin isi gucu yok seninle mi ugrassinlar.

• Hocam daha dün aldım 2.5 litre 3.75 verdim

• büyük ihtimal promosyonsuz olan bunlar. parasını verip promosyonlu olanı almak daha mantıklı

• Vakti zamanında pislik amerikada zencileri kısırlaştırmak için üretilen zıkkım... İçmeyin içirtmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onu içme bunu yeme ne yapalım ölelim mi ?
  • Sanki başlık kola içmenin zararları arkadaş bu nedir ya sürekli bir muhalefet sürekli bir muhalefet sanki milletin kendi aklı yokmuş gibi birileri bunu kendine toplumsal görev ediniyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.