Şimdi Ara

A101 Adidas Parfüm 75 ML 18.95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce aldım erkek bayan aynı kullandım sevdim bir üründü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten şu özgüvenden istiyorum. Bir konuyu bu kadar bilmeyip bir de biraz genel kültürünüz olsun demek ciddi özgüven ister. Edp edy edc olayını bilmemeni geçtim. Bak seni biraz aydınlatayım.

Bunlar şişenin içindeki yoğunluk oranıdır. Yani şişe edp diye sabahtan akşama kadar üstünde kalacak diye bir durum da yok. Koku uçucu bir kokudur. 500 liraya parfüm alırsın 2 saat sonra koku uçmuş gitmiş olur.

Kokunun uçuculuğu yerine edp edt edc yi tartışıyorsun, edt ile edc nin farkını dahi bilmiyosun, sonra biri uyarınca özür dilemek yerine ' bu millet daha edt edc farkını bilmiyor' diye ahkam kesiyosun. Vallahi helal olsun
  • Bölgesel mi acaba? Fiyat iyiymiş.

• Bölgeselmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Bölgesel mi acaba? Fiyat iyiymiş.
    Her şubede geçerli etikette yazmıyorsa kasada okutun.

• Model var mı tavsiye ettiğiniz?

• Çöp arkadaslar ben 5 sene kadar once 7.5 liraya almıştım bimden. Onun yerine gidin bargello falan alin daah iyi. Kolonya gibi birsey

• Bargello tavsiyesine ek olarak DP deodorant öneriyorum. Ben de aldım o parfümden cidden çöp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yillardir artık marketten vs parfum almıyorum firsclass alirdim biaralar sonra acik parfumun kaliteli olanini tercih ediyorum. Bargello dan 2 tanesi 40tl olunca stok yaptim. Bargello gibi birde david valker guzel.

• adidas gibi markalar neden bu ucuz parfumlere ismini verir anlamak zor.. 3 5 lira ugruna markanin degeri dusuyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

adidas gibi markalar neden bu ucuz parfumlere ismini verir anlamak zor.. 3 5 lira ugruna markanin degeri dusuyor bence.
    saatleride 5 para etmez
  • Adidas in herşeyi rezillesti ztn.degil sadece parfümü saati vsvs.ayakkabilari hele rezil ötesi.2ay giy sagindan solundan patlamalar catlamar yirtilmalar kopmalar başlıyor.belliki kusurlu üründür diye gönderiyorsunuz garantiye anında cevap geliyor kullanıcı hatası var diye.ulen ben nasi bı hata yaptım da ayakkabı süzgeç gibi delik deşik hale geldi.acliktan kemirdik sanki.ama çok yanlış yapıyorlar markanın bu sayede müşteri gözünde sifirlanmasina sebep oluyor haberleri yok.sikayetvar da dolu şikayet var marka adına.maliyeti 5-10$ olan ayakkabıları avmlerde storelarda 250den aşağı satmazlar hem de hatalı ürün ürettiklerini de kabul etmeyip müşterilerini suçluyorlar. Beter olsunlar rezil olsunlar. Nike almış başını gidiyor ztn. Puma bile kendine çeki düzen verdi. Bunların derdi ne anlayabilmiş değilim. Hummel bile ürünün sonuna kadar arkasında. FLO grubu markalarina zaten laf söyleyemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tavsiye etmem bende bimden almıştım aynı parfümü ama bi 10 kere falan sıkınca bi 10 dakika anca kokuyor. Kalıcılık 0 bargelloda kampanya var zaten 2 parfüm 40 TL buna verene kadar oradan bir arkadaşınızla alın daha iyi.
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    kesinlikle.
  • Bu ürünü almayın. Markette satılan ile normal parfümeri ürünleri satan mağazalardaki aynı değil.
    Aradaki fiyat farkı güncel durumda ne kadar bilmiyorum ama en son 35TL civarıydı diye hatırlıyorum. (üstelik 100ml olanı)
    Bu ürün bildiğiniz kolonya gibi kısa süreli etkisi olan bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 7 Ekim 2019; 22:26:33 >
  • Bundan alacağınıza tutaste'den alın derim
  • başlık yanlış edo de toilette bu.

yani:

kolonya.

parfüm kalıcı olandır uçmaz.

edo de parfume yazar.

genel kültür olsun bilgilenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 11 Ekim 2019; 14:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

başlık yanlış edo de toilette bu.

yani:

kolonya.

edo de parfume yazar.

Yanlış bilgi.

Kolonya olan EDC, yani Eau De Cologne.

Esans yoğunluğu belirliyor bu isimleri.

Yoğundan aza doğru:

EDP>EDT>EDC
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

başlık yanlış edo de toilette bu.

yani:

kolonya.

edo de parfume yazar.

Genel kültüre bak önce sen edt ile edc ne demek onu anla edc kolanya olandır.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Edo de toilette? Sanırım yeni bir koku türü keşfetmişsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Genel kültüre bak önce sen edt ile edc ne demek onu anla edc kolanya olandır.

Alıntıları Göster
    ya kardeş adamlar 18 liraya parfüm buldum diye başlık açıyor, bir de edo de kolonyayı mı karıştıralım daha edo tualet ile edo parfüm farkı oturmamış.

kolonya 2 saniyede uçuyorsa bunlar da 10 saniyede uçuyor parfüm 2-3 saatten başlıyor kalıcılığı.

şimdi 2 saniye ile 10 saniye arasında kategorileştirmeye inmeye gerek var mı? daha parfümle toilette ayrımı oturmamış memlekette, kolay anlaşılsın diye kolonya bunlar dedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.