Şimdi Ara

A101 Adidas Parfüm 75 ML 18.95 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Yalnız kardeşim Ankara'da Eyüp Sabri Tuncer'den kolonya almış getirmiş modeli Okyanus, esansını orada eklediler sanırım dedi bilemiyorum, ortalıkta dolanan EDP'lerin bile %95'inden filan daha kalıcı ve mükemmel bir kokusu var. Ha, zamanında en fazla 200-300 liralık parfümler kullandım onlar haricinde çok daha yüksek fiyatlı EDP'ler ile karşılaştırma yapamayacağım. EDT'ler zaten yanından geçemez. Yani diyeceğim odur ki EDT, EDP, EDC bunların çok sağlıklı uygulandığını düşünmüyorum açıkçası. Saçma sapan parfümlerin üzerinde EDP yazdığını gördüm ama kalıcılık yok ne yazık ki. Uzun zamandır forumda satış yapan Tutaste'den almaya başladım vazgeçip, hem kalıcılık olarak, hemde orjinal notalara yeterince yakınlık olarak güzel performans veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dOmi

    ya kardeş adamlar 18 liraya parfüm buldum diye başlık açıyor, bir de edo de kolonyayı mı karıştıralım daha edo tualet ile edo parfüm farkı oturmamış.

    kolonya 2 saniyede uçuyorsa bunlar da 10 saniyede uçuyor parfüm 2-3 saatten başlıyor kalıcılığı.

    şimdi 2 saniye ile 10 saniye arasında kategorileştirmeye inmeye gerek var mı? daha parfümle toilette ayrımı oturmamış memlekette, kolay anlaşılsın diye kolonya bunlar dedim.

    Alıntıları Göster
    Gerçekten şu özgüvenden istiyorum. Bir konuyu bu kadar bilmeyip bir de biraz genel kültürünüz olsun demek ciddi özgüven ister. Edp edy edc olayını bilmemeni geçtim. Bak seni biraz aydınlatayım.

    Bunlar şişenin içindeki yoğunluk oranıdır. Yani şişe edp diye sabahtan akşama kadar üstünde kalacak diye bir durum da yok. Koku uçucu bir kokudur. 500 liraya parfüm alırsın 2 saat sonra koku uçmuş gitmiş olur.

    Kokunun uçuculuğu yerine edp edt edc yi tartışıyorsun, edt ile edc nin farkını dahi bilmiyosun, sonra biri uyarınca özür dilemek yerine ' bu millet daha edt edc farkını bilmiyor' diye ahkam kesiyosun. Vallahi helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    10 yıldır Nike, Adidas ayakkabısı almayı bıraktım. Slazenger nasıl hocam modelleri çok hoşuma gidiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Slazenger bu aralar benimde dikkatimi çekiyor fiyatları dolayısıyla ama nedir bilinmez.alanlardan memnun olanlar var olmayanlar var.Gorunen o ki denemeden bilemeyecez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.