Bildirim
A101 2 AĞUSTOS 2018 AKTÜEL KATALOĞU(Honor 9 Lite Cep Telefonu) Yanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cihazın rengi çok hoş :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıyor mu bilmem ama fiyat güzel gibi, aynı işlemcili P10 lite kullanıyorum ram en az 1.5 gb boş kalıyor o açıdan da sıkıntı yaşatmaz, ekranın büyük olması da daha iyi, şu aralar bu fiyatlarda cihaz bakıyor olsam bakmadan geçmezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam A101'den hissen hayırlı olsun -
ihtiyacım olsaydı kaçırmazdım -
1200e bu mu yoksa 1300e 4/64 redmi note 5 ai (yurtdisi cihaz) mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei p smart ile aynı telefon
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu telefon 3000 mah batarya ile sizi prizden çok uzaklaştıramaz. -
kendim satıyorum diye demiyorum ama note5 e o parayı vermeye gerek yok, note 3 kullanıyorum, note 4 üm de var ama test için kullandım sadece, note 5ai de aldım, aralarında uçurum yok. 700 800 e note4 al keyfine bak bence. yada redmi 5 plus, bu da note 4 işlemcisine sahip.
ai deki çifr kameranın bi olayı yok, anca bokeh için işe yarıyor onu da camera 2 api yi açarak google camera ile yapabiliyorsun. -
şu resimlere tıklayamayan bitek ben mi varım?
+ Daha ucuz.quote:
Orijinalden alıntı: inexo
Huawei p smart ile aynı telefon
Alınabilir bence. -
Bunu alacağımıza migrosta Samsung C5 pro 4 /64 GB satılıyor.1329 TL.onu almak daha mantıklı değil mi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
C5 Pro kullanıyorum makina bunları ezer. Yakında android 8 de geliyor.
Xiaomi mi Max 2 aldım bundan iyi
fosfogen golf aldım bundan iyi
Aynen kardeş honor 9 lite bu fiyata bal gibide alınır samsung alıp kendini üstün gören ergenler basmış hemen konuyuquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Nick mesaj uyumu.
32 gb dahili hafıza bu saatten sonra alınmamalı. ilk 6 ay kullanımdan sonra üzmeye başlar, aktif kullanıcıyı. sadece alo demek için iş görür tabiki.
En Beğenilen Yanıtlar

şu resimlere tıklayamayan bitek ben mi varım?
|
kendim satıyorum diye demiyorum ama note5 e o parayı vermeye gerek yok, note 3 kullanıyorum, note 4 üm de var ama test için kullandım sadece, note 5ai de aldım, aralarında uçurum yok. 700 800 e note4 al keyfine bak bence. yada redmi 5 plus, bu da note 4 işlemcisine sahip.
ai deki çifr kameranın bi olayı yok, anca bokeh için işe yarıyor onu da camera 2 api yi açarak google camera ile yapabiliyorsun. |
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
- tcl p735w
- maaşım qnb de
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X