Şimdi Ara

A101 12 ŞUBAT PERŞEMBE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
13
Favori
21.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Bi Dolanayım O Zaman Gelecek Hafta
  • saç kesme makinesi nasıl sizce ? sakal traşı için almayı düşünüyorumda forumda bazıları çöp yazmış kullanan yada bilen var mı yardımcı olacak =?
  • kil kesme makinesi koltuk altlarini falan alir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonla öperatör üzerinden video araması yapılabiliyor mu??
  • Pizza ve Suffle alırım ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    ha ha ha
  • Televizyonun erken gelme ihtimali var mı arkadaşlar. Tüm şubelere geliyor mu perşembe günü bize gelmedi muhabbetiyle karşılaşan oldu mu.

• Dün a 101 e gittiğimde mabel çikolatalar vardı hep sadece 1.45 tl ye antep fıstıklıdan aldım iki ısırıkta bitti :)
  • http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/fakir-3-touch-kulak-burun-kili-temizleme-kas-139367259

şu ürün 34 tl bunu alacağıma 5 tlilik ürünü alsamda işimi görür mi ki
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    okul iş içinse heralde tam sıfır almaz kirli bırakır. Bende bunun bi ufagı var. 20 tl almıştım ilk ay sarj soketinden vida gibi bir şey düştü kayboldu bende vida taktım zor zar sarj edeiyorum. hani fena degil kesiyor. Ama ahım şahım yıllarca kullanacagın birşey bekleme. tabi elektronik bu sinbonun üç kafalı tıraş makinesi vardı arızasız 2-3 sene kullanmıştım... Bu nasıldır bilmiyorum güzel birşeye benziyor. 3 ay kullansan jilet parasından çıkartırsın....Alırsan Fişinide garanti belgesinide kaybetme bozulunca servis evden aldırıyor. Ben fişini attıgımdan almamışlardı. o kadar üstelemedim.

• Herkes çikolataya takmış, telefon baska yerlerde ne kadar acaba 101 e özelmi üretmişler.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    gerçekten anlamıyorum. google a yazsan teknosada filan çıkıyo işte Samsung A101 e özel telefon mu üretir yahu
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Evet haftaya bim e özel diğer haftada şok a özel telefon üretip satacaklar

• rentacar2 kullanıcısına yanıt
    2 gün önce 2 a101 şubesini gezdim gelmiş duruyorlardı öyle
  • 48 seg almıştık. Vestelini de gördüm. Hepsi aynı sadece markaları değişik. Kaçmayacak fırsat tv.

• 42 nx600 den herkes memnundu bu akşam bi tane 50 nx erkenden alıcam a101lerle irtibata geçin...
  • Tv büyüklüğü ile ilgili bilgiler yazılmış. Kendimce İki senelik LG 47 LA 640S tv kullanıcısı olarak naçizane yorumlayayım.
    Smart özelliğini hiç kullanmadım. 3D özelliğini ise heves edip 15-20 film indirip seyrettim o kadar. Kotama yazık 10 GB en düşük 3d mkv film yok. Ortalama 15 GB hakkını vermek için ise Bluray film izleyeceksiniz. MKV olarak 30 ila 50 GB ayrıca 3D özelliği de hevesiniz çabuk kaçıyor ve gözlükler baş ağrısı ve göz yorulmasına neden oluyor.

50 İnç hiç de büyük gelmez. En az 2 metre mesafe olmalı. Almışken büyük TV alın salona Çok üst düzey model olmadıktan sonra markalara da fazla para verilmesi gereksiz. Orta ve alt sınıftaki tüm paneller 50 hz dir . Yazılım ile yükseltilir. Laptop kullanıyorsanız yada masa üstü pc smart özellikleri zaten gereksiz. Çoğu üst düzey TV harici iki sekme açarak web sayfası görüntülemeye izin vermiyorlar. Standart uydudan TV seyretmek için ise 4K tv alınmaz. 4K Tv için yayın yok. PS4 bağlarsanız o başka mesele. SD kanallar ve HD kanallar için de gayet yeterli bir tv.
    İhtiyacınız SD ve HD kanalları seyretmek ise TV fiyatıyla gayet güzel alınır. Bizimkilere alacağım ama bütçe sorunumuz var bu aralar.

• Evet arkadaslar tvyi kurdum gercektwn parasinin hakkini veriyor sd yayinlar normal ama hd yayinlar super ozellikler keskinlik benim icin cok onemli o kismini begendim resimleri eklerim biraz sonra

• Eren Polat kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz hocam bende 40" olanı var keşke bunu satabilsemde onu alsam tv den çok memnun kaldım 50" olan bundan dahada güzeldir

• Saç kesme makinesi hoşuma gitti ama sakal inceltmek ense almak için işime yarar mı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.