Şimdi Ara

A101 12 ŞUBAT PERŞEMBE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
13
Favori
21.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görseldeki kitaplar varsa,kitap fiyatları da iyi
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben tv olayından çok anlamam. Ama yakın zamanda bir yakınımın başına geleni anlatayım. Büyük ekrana da zaten bu yüzden karşıyım. Salonda oturuyorum salon çok büyük bu yüzden büyük tv alıcam diye tutturdu. Bende fazla büyük ekran gözler için yorucu olur 50 yi geçirme dedim.
    LG nin 4K lı bir tv sini yaklaşık 4000 tl ödeyerek aldı. Ve görüntü kalitesinden de büyüklükten de çok pişman. Çünkü gözleri çok yoruluyorç Akşam herkesin gözleri kıpkırımızı oluyor diyor. Ayrıca HD olayan yani sanırım SD oluyor bu yayınlarda görüntü çooook bozuk hiç birşey anlaşılmıyor dedi. Eski tüplü tv daha iyiydi bile dedi. Her kanalın HD sini bulursanız problem olmaz. Ama görüntü kalitesi konusunda Vestelden çoook ileri olan LG tv de bu sorun varsa NEXON iki kez değil 10 kez düşünmek gerek.

Kullanacağınız yer gerçekten büyük olmalı yoksa 40-42 inc aralığının fazlası sizi göz doktoruna abone yapar. Şahsi görüşümdür. Sağlığımı kaybetmektense küçük tv izlemeyi tercih ederim. ROBERT ACEMİNEYZEN:PPPP

• 3.5m x 5m oda. en fazla 3.5-4 metreden izleriz buda cidden büyük gelir. Parasını vermişken büyük alalım diyecektim ama 40"-42" iyi gözüküyor. Görüntü basık olmayacak en önemlisi bu. Kısa boylu insanlar , basık bir görüntü asla istemiyoruz bu sorun yok değilmiş 40-42 lerde ?

• o arkadaşınız uygun fiyata verirse elindeki 4k lg'yi seve seve alırım...
  • Üstad hangisini alırsan al basıklık vs göz bir süre sonra alışıyor. Bir kez tv servise gitti. Eski tüplü tv yi faaliyete geçirdim. görüntü çok farklı geliyor. 50 de alsan basıklık vs çok belli etmez kendini bence. Oda boyutları yeterli ise büyük alınabilir. Ama normal bir apartman dairesinde çok büyük salon bulmak için evin en az 200 m2 aolması gerekiyr. 100 evde en fazla 16 m2 salon olur. Bu salonda da 50 adamın feleğini şaşırtır.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    kıl temizleme makinasını daha önceden almıştım. Bi halta yaramıyor. Alamıyor kılları. Ağda gbi kökünden sökmeye çalışıyor
    Yeni pil taktığım halde çalışmıyordu.
    2000mAh pil takınca çalıştı ancak.

• @acemineyzen Gerçi suanki 55cm ekran tupluden 102-104 cm geçince zaten büyük fark atacak 50" gerek yok. Bir de sadece world ve bonusa mi taksit ? Öyleyse zaten iptal.

• Pizzayı alıp deneyen var mı ?

Üstte bir arkadaş beğenmediğini söylemiş ama onun dışında yorum yapabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Samsung A101'e özel cep telefonu mu üretti?

samsung yeni çıktı dediği ürünün satışı başlamadan sabah akşam yenisini tanıtıyor:P
  • Daha önce Migros'tan etlisini alıp denemiştim, ilk çıktığı zamanlar.

Maalesef Türkiye'de dondurulmuş gıda sektörü rezil durumda.

Özellikle Pizzalar berbat. Bu da çok ahım, şahım bir şey değil. Vasat bir pizza olarak görüyorum. Hiçbir numarası yok.

İngiltere'de aldığım dondurulmuş pizzalar, buradaki Pizzacılarda yiyeceklerinizden kat kat daha iyi ve ucuzdu. 3-4 etli pizza yediğinizde, ete doyuyordunuz, köftesine kadar vardı

Bunlar salam, sucuk, sosis koyup işin içinden çıkıyorlar Et mi yani bunlar? Bu markanın içeriğini hatırlamıyorum ama neredeyse hepsinin kullandıkları etler ya hindi ya da tavuk etinden yapılmış sucuk, salam. Piyasada perakende olarak 4 liraya satılan, patates nişastası dayanmış, tavukların gagalarının, iç organlarının bile atıldığı iddia edilen dandik sucuklar, 1 liraya satılan salamlar. Kullandıkları yağ palm yağı. En ucuz ve en dandik malzemelerle pizza satıyorlar, bir de "spesiyal" diyorlar utanmadan. Sonra da kalkıp 7 ila 14 lira arasında para istiyorlar bunlara

Piyasadaki en ucuz pizzalarda kullanılan malzemelerin içeriğine bakın, bir de bu sözde nitelikli pizzaların malzeme içeriklerine, neredeyse herşey aynı. Sözde niteliklilerin hamurunun yumuşaklığı ve inceliği fark ediyor sadece. Malzeme önemli kardeşim, malzeme

Pizza konusunda Pepperoni'li Special pizza lezzet olarak fena değil (4'lü olan.) fakat genel olarak Türkiye'den dondurulmuş pizza alınmaz arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 5 Şubat 2015; 10:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

kıl makinesi bende var ilk çalışmada biraz vuruyorum çalışma tuşunu zorluyorum ittiriyorum felan ama çalışınca 10 numara kesiyor öneririm tek kalem pille çalışıyor kulak, burun ve jilet sürmediğim yanakta çıkanları 10 numara alıyor fiyat / performans olarak alınır

Yanmakta çıkanları sinek kaydı almıyor herhalde?

benim yanakta çıkanlar öyle fazla değil tek tük onlarıda kökünden alıyor gözükmüyor yani jilet vurmuş gibi değil ama elleyince hissetmiyorum ele felan gelmiyor bellide olmuyor güzel alıyor yani
  • Sensodyne yumulmak lazim

• boras06 kullanıcısına yanıt
    kıl temizleme piyasadan ucuz ben geçen sefer almıştım.sıkıntı yok kullanılabilecek bir ürürn. diş macunu ise markaya göre güzel bir kampanya bence
  • trinidinas kullanıcısına yanıt
    1320 yi alırdım.
  • Televizyon Playstation oynamak için alınır sanki. Tabi mesafeyi iyi ayarlamalı, en az 5 metre olmalı yoksa cidden göz yoruyor.
  • Simbo saç kesme makinası nasıldır kullanan varmı? Veya başka marka önerisi olan varmı aynı fiyatlarda?
  • Diş fırçası, diş ipi ve ağız bakım suyu piyasanın 2-3 lira altında; macunun fiyatında bir indirim yok. Ha bana sorsanız, diş ipi haricinde diğer markalardan pek bir farkı yok bu arkadaşın.

Burun kılı makinesi fiyatından ötürü alıp denenebilir ama o işler için en ideali makas alıp kendi işini el yordamıyla halletmektir. Böyle makinelerden hiçbir zaman verim alamadım ben.

Bir de iki üflemede bozulmayacaksa saç kurutma makinesi alınır zira piyasada bu makineler çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

Daha önce Migros'tan etlisini alıp denemiştim, ilk çıktığı zamanlar.

Maalesef Türkiye'de dondurulmuş gıda sektörü rezil durumda.

Özellikle Pizzalar berbat. Bu da çok ahım, şahım bir şey değil. Vasat bir pizza olarak görüyorum. Hiçbir numarası yok.

İngiltere'de aldığım dondurulmuş pizzalar, buradaki Pizzacılarda yiyeceklerinizden kat kat daha iyi ve ucuzdu. 3-4 etli pizza yediğinizde, ete doyuyordunuz, köftesine kadar vardı

Bunlar salam, sucuk, sosis koyup işin içinden çıkıyorlar Et mi yani bunlar? Bu markanın içeriğini hatırlamıyorum ama neredeyse hepsinin kullandıkları etler ya hindi ya da tavuk etinden yapılmış sucuk, salam. Piyasada perakende olarak 4 liraya satılan, patates nişastası dayanmış, tavukların gagalarının, iç organlarının bile atıldığı iddia edilen dandik sucuklar, 1 liraya satılan salamlar. Kullandıkları yağ palm yağı. En ucuz ve en dandik malzemelerle pizza satıyorlar, bir de "spesiyal" diyorlar utanmadan. Sonra da kalkıp 7 ila 14 lira arasında para istiyorlar bunlara

Piyasadaki en ucuz pizzalarda kullanılan malzemelerin içeriğine bakın, bir de bu sözde nitelikli pizzaların malzeme içeriklerine, neredeyse herşey aynı. Sözde niteliklilerin hamurunun yumuşaklığı ve inceliği fark ediyor sadece. Malzeme önemli kardeşim, malzeme

Pizza konusunda Pepperoni'li Special pizza lezzet olarak fena değil (4'lü olan.) fakat genel olarak Türkiye'den dondurulmuş pizza alınmaz arkadaş.

Açıklayıcı yorumun için teşekkür ederim.

Kardeşim üniversitede öğrenci onun için stok yapacaktım. Yemeğe çok fazla para harcıyor kereta ocağımızı söndürdü

• gokhanayvaz G kullanıcısına yanıt
    Benim damak zevkime göre çok başarısız . 3 ay önce falan sanırım yada daha fazla oldu alalı bir kase ancak tükettik, keyif için yiyorsun ama bu ikili hiç keyifli değil yiyesi gelmiyor insanın :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.