Şimdi Ara

A101 12 ŞUBAT PERŞEMBE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
13
Favori
21.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar ucret aliyor acaba tahmini, kendimiz kursak sikinti cikar mi garantide falan usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 12 Şubat 2015; 15:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Ne kadar ucret aliyor acaba tahmini, kendimiz kursak sikinti cikar mi garantide falan usta

rahat olun :) kurun gitsin..
  • Yumurta aldım bugun, avcılar-gümüşpala mağazasından keskinoğlu midium boy 30 adet 3.95 tl ye aldım, skt 05.03.2015. Dışardaki yumurta fiyatlarını görünce sıcak geldi.
  • Hocam çok iyi almışsınız birde keskin oğlu burada 10 tl keskinoğlu diğer markalarda 7,95 siz resmen 15 li fiyatına 30lu almışsınız son kullanma tarihi zaten yumurtalarda 21 gün
  • aldığım tv nin kasasında darbeye bağlı küçük çizik ve göçüntü var. İaedede zorluk çıkarma ihtimalleri varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Tamam Vestel yaptı bir yanlış vergi konusunda ama yok vestel ban yok vestel çöp bu yorumlarda saçma ben aldım 40'' nexon tv gayatte güzel smart özelliğinden çok bir şey beklemeyin geri kalan işlerinizde film izlemek olsun kanal geçişleri olsun görüntü kalitesi olsun gayet güzel lg ye iki katı para verip bulutlanma olan tv alacaksınız bilemem bu tvde bulutlanma falan yok.

vestel wifi adaptor alsam nete giremem mi?

• şu mabel çikolataya kim kaliteli dedi. 4 lira verdim ahım şahım tadı yok tek teselim fındığı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam zamanlı

şu mabel çikolataya kim kaliteli dedi. 4 lira verdim ahım şahım tadı yok tek teselim fındığı oldu.

Aynen sonuna kadar katılıyorum,burda muhabbeti geçince ben iyi bir şey zannettim.
    Markasına bakmadan yesem,markasız bir bakkal çikolatası der geçerim.
    Market çikolataları bile bundan iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

quote:

Orijinalden alıntı: tam zamanlı

şu mabel çikolataya kim kaliteli dedi. 4 lira verdim ahım şahım tadı yok tek teselim fındığı oldu.

Aynen sonuna kadar katılıyorum,burda muhabbeti geçince ben iyi bir şey zannettim.
    Markasına bakmadan yesem,markasız bir bakkal çikolatası der geçerim.
    Market çikolataları bile bundan iyi.

allahtan gaza gelip 2,3 paket almadım

• İşte ben gaza gelenlerdenim:))
    3 büyük 2 küçük aldım,iade kabul olursa yarın 4ünü geri verecem.
  • Arkadaslar ps4 icin uygunmu bu tv nedersiniz ?

• Coming kullanıcısına yanıt
    Bugün kurulumlarini yaptığım tvlerin hepsi sorunsuzdu. Bence servisle ugrasmayin elinizden geliyorsa yarım saatinizi almaz.

• İlginç bir şekilde 12-13 Şubat özel kataloğu bulamadım nette.

En ilgi çekici Durex 12'li ler 9,90-TL idi
  • yldrm35 Y kullanıcısına yanıt
    A101mudiresi dediki "Servis 50tlye kuruyor, servis cagirmazsaniz garanti devredisi kaliyor". Kendine kucugunden alip kurdurmus. Takside 50tl fark+servise 50tl daha fiyat 1300e cikti. Firsat ılıga döndü. 1499tlye suan bimekste 48inch samsung var. İlgilenen arastirabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisi 4444 123 den servisi arayıp sorun, kutuyu biz acabilirmiyiz diye.
    Ben bir önceki aldığımda acabilirsiniz garanti Kapsamı devam eder demişlerdi diue acip kurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

A101mudiresi dediki "Servis 50tlye kuruyor, servis cagirmazsaniz garanti devredisi kaliyor". Kendine kucugunden alip kurdurmus. Takside 50tl fark+servise 50tl daha fiyat 1300e cikti. Firsat ılıga döndü. 1499tlye suan bimekste 48inch samsung var. İlgilenen arastirabilir.

Şimdi aradım tarkan acti telefonu. 1'i tusladim. Kurulumda cihaza zarar vermediginiz surece faturanizim kesim tarihinden itibaren garentiniz iki yıl gecerlidir dedi. Mh. Dilek hanim.

• A101 tv de iade almadığını söylüyor ne yapabilirim ? Tv nin kasası hafif darbe almış o yüzden iade edicem şikayet var a baktim ama hiç cevp atmamışlar şikayetlere o yüzden uğraşmıcam orayla
  • export20 kullanıcısına yanıt
    Dun, Bana A101mudiresi begenmezseniz bu hafta icinde iade edersiniz demisti. İade yok diye bir sey yok. İsi yokusa surmusler. Hakkinizi arayin. A101 genel Mudurlugu filan arayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradım aramazmıyım tüketici hakları mahkemesini de aradım peşin aldıysanız olmaz diyor işe bak bunu diyen devlet kurumu taksitle alsaymışım olurmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanabim

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanayvaz

Bu a101in tahin ve pekmezi nasıl yiyen var mı

Tahin çok güzel.. :)

Aynen, tahinden geldikçe yedekli alırım devamlı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.