Şimdi Ara

A101 12 ŞUBAT PERŞEMBE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
13
Favori
21.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    42" ideal bir boyut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peypazar43

Tv hakkında yorum alabilirmiyim ? Lg 42" led tv almayı düşünüyodum. Bu 50" ve smart tv. Nexon nasıl markadır ? Vestel servisi nasıldır? Yorumlarınızı bekliyorum ona göre haftaya alıcam ...

Lg 42" alın hocam

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    A101 de maximum kred kartı ile alışveriş yapabilir miyim ? Cevabınız hayırsa a101 de kişiye hesap açılıyor mu veresi tarzı ? Ne şekilde olursa olsun peşin olmadığı sürece bu tv leri almaya çalışacağım.
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri hakkında bilgim yok veresiye açmazlar diye düşünüyorum.

• Televizyonu bende takip ediyorum. Vestel 50pf7070 kullanıyorum çok memnunum. Bununda fiyatı iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: peypazar43

Tv hakkında yorum alabilirmiyim ? Lg 42" led tv almayı düşünüyodum. Bu 50" ve smart tv. Nexon nasıl markadır ? Vestel servisi nasıldır? Yorumlarınızı bekliyorum ona göre haftaya alıcam ...

Lg 42" alın hocam

Lg 42lb620v almayı düşünüyorum yorum alabilir miyim ?

• telefonun fiyatı çok uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Tek çekim alırsın sonra bankadan taksit talep edersin, faiziyle bankaya taksitli ödersin.
    (Sonradan taksit)

• Mabel çikolata çeşitleri fiyatını hakediyor mu arkadaşlar ? Almaya değer mi ?
  • derniere kullanıcısına yanıt
    müdür adamlar samsung türkiye garantili yazmış. paralel değil yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanayvaz

Bu a101in tahin ve pekmezi nasıl yiyen var mı

berbat hocam, tavsiye etmem. Akdeniz bölgesinde sıklıkla satılan Okyay var, kıyaslayamıyorum bile.
  • konu için teşekkürler kitaplar ve saat güzel gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel ve yansanayileri çöptür. Vestel almam kesinlikle.

• A101 gibi marketlerde kitap satıldığı için çok mutluyum.okuma alışkanlığı için güzel adımlar.çocukluğumun mabel sakızları ve çikolataları için uğrayayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 6,45'e satılan pizza çok dandik paranıza yazık . bugün aldım yiyemedim . bildiğiniz ekmek gibi aşırı kalın . geçtiğimiz ay siyah pakette special pizza satıldı dr. oetker'in o gerçekten nefisti. sufleyi de denedim alınabilir .
  • tv veestelin uzantısı bizde ufagı var. tüplüye göre iyi. aslında tüplülerin daha az yakması gerekirdi. herşey kadın ağırlıklı olmuş. telefon vga yerine 1.3 ram 1 olsaymış eyiymiş aslında. Saatten alırım bir beyaz bir siyah yazın görüntüsü iyi olur ya hu..

EdiT: boxerdan da 2 tane kapmak lazım lazım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason16 -- 8 Şubat 2015; 3:43:08 >
  • "Telefonu ciddi düşünenler" için link beyler buyrun:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_ii-6331.php
  • telefon hd video bile çekemiyor 760mb ramli bir telefonun sahibini mutlu edeceğini zannetmiyorum menüler bile akıcılığını sıklıkla yitiricektir büyük ihtimalle

• Dahili hafıza 4GB, OS'u düşünce size kullanmalık pek bir şey kalmayacak, uygulamaları sd karta swaplamak durumunda kalacaksınız. Ekran da TFT, dokunmatik hassasiyetini test etmek lazım. Gerçi mağazalarda ürünü açtırmıyorlar, herhangi bir avm'de denk gelirseniz öyle deneyip bakın derim. Ucuz etin yahnisi bir telefon, dokunmatik olsun çok bir beklentim yok derseniz değerlendirin.

Bu arada gsmarena'da telefon ile ilgili yapılan yorumlarda kulaklık çıkış sesinin çok da iyi olmadığı hakkında yorumlar gördüm, benden söylemesi.
  • mabel çikolataları akar 1 yıllık alıcam zaten satılmıyor heryerde fiyatlarıda iyi..

feast suflede çok iyidir 4 lüsünü sürekli alırdım migrostan dominosun falan yaptıgının aynısı..
    pizzada migrosa göre 2 lira ucuz denerim alıp.

benim sorum föndü seti hiç kullanan oldumu bu tir bişey tim çikolatalar erir dimi? ve naskl kullanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 8 Şubat 2015; 15:57:09 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.