Şimdi Ara

A101 12 ŞUBAT PERŞEMBE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
13
Favori
21.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    paneli ile ilgili menude bilgi bulursanız paylaşın lütfen.
  • panel vestel paneli baya araştırdımda net bi sonuca ulaşamasamda 50pf7175 paneliyle aynı herhalde

gelelim gözlemlediklerime

bi kere smart özelliği baya iyi raminin 1600 olması sayesinde bana gayet akışkan geldi en azından smartta dolaşma hızı benim için yeterliydi..
    görüntü kalitesi fiyata oranla süper bence çok şaşırdım eve şüpheli getirdim ama memnunum..
    maç felan seyrettim rahatsız edici bir sorun bulutlanma görmedim tabi benim bakış açımla..
    kasaya dikkat etmek lazım biraz kalitesiz kasası varki çokda önemli değil.
    duvar askı aparatı diyor hayatımda ilk defa bu kadar dandkik duvar askı aparatı gördüm direk çöp yani :D
    kalınlık olarak biraz kalın diyebiliriz slim değil ama rahatsız edermi derseniz kesinlikle zannetmiyorum eski plazma lcdler gibide değil
    arkadaşlar bu fiyata bence süper tek şüphem ileriye yönelik bir sıkıntı çıkarmı onun dışında bir problem yok

sizin için servis menüsünün resmini çektim bilgili arkadaşlar daha teknik konuda bilgi verirse aslında iyi olur.
    ayrıca 42nx600 paneli ile bu panel arasında bir fark yok 42nx600 vestelde neye karşılık geliyorsa buda aynı modelin 50inçine karşılık geliyor...

• Eren Polat kullanıcısına yanıt
    fotoğraftan harika gozukuyor kim bilir canlisi nasil tatlidir teselkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

fotoğraftan harika gozukuyor kim bilir canlisi nasil tatlidir teselkurler

Bide dandik telimle cektim canlisi gercekten doyurucu

• quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

Tek çekim alırsın sonra bankadan taksit talep edersin, faiziyle bankaya taksitli ödersin.
    (Sonradan taksit)

sonradan taksite yapıkredi 100 lira civarı istiyo.ona yüz verene kadar a101 den takssitli fiyatıyla al 40 kusur zararın olur.
  • Tras makinasi ve bikac urune daha ihtiyacim var.bulundugum bolgede a101 yok gec bir saatte gidibilirim.kalirmi acaba?

• arkadaşlar sensoyid her neyse diş fırçası dışarda 11 tl burda 8 tl hassas diş eti falan olan varsa mutlaka alsın kuş tüyü misali istediginiz kadar bastırırın acımıyor(fazlada abartmayayım)
  • Eren Polat kullanıcısına yanıt
    hocam sd yayınlarla ilgili bir fotoğraf paylaşırmısınız
  • Walla mabeli bilmemde a101lerde kasalarda herdaim satılan tüm fındklı melodi marka çikolata enfes

• quote:

hocam sd yayınlarla ilgili bir fotoğraf paylaşırmısınız

Fena degil ama sonucta sd yayin cok birsey beklememek lazim uzakdan seyrediyorsaniz 2.5metre felan bi sikinti yok ama yakinsa bazi kanallarda pixellesme gibimi desem cozunurluk yetmedigi anlasiliyor lakin zaten cogu kanal artik hd

• tv pcye baglanilir mi acaba oyun icin hz degeri kac

• Coming kullanıcısına yanıt
    Bağlanr. 50 hz verir

• Ben tvyi aldım ama çeyizlik aldım açıkcası garanti kurulumdamı başlar yoksa fatura tarihindemi ?
  • Tv 1247 liraya alınır mı? Kullananlar yorum yaparsa makbule geçer

• Televizyon hakkında vestel teknik servisinden edindiğim bilgileri paylaşıyorum
    panel dled
    mb95m anakart
    50 hz
    6.5-8ms
    1200:1 5000:1 kontrast
  • cumhurozan kullanıcısına yanıt
    bilmedigim icin soruyorum katalogtaki 400hz degeri sisirme bir deger mi

• quote:

bilmedigim icin soruyorum katalogtaki 400hz degeri sisirme bir deger mi

Panel yenileme hızı 50hz, 400 hz olansa yazlımsal yükseltilmiş hali
  • biraz once aldim tvyi iki sube gezdim sonuncuyu alabildim kurulumu biz yapsak sikinti cikar mi yoksa servisi mi arayayim

• Coming kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı çıkmıyor zaten kurulacak da bir şeyi yok tak çalıştır masaya koymak için altlığı var iki vidalama iş tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Coming

biraz once aldim tvyi iki sube gezdim sonuncuyu alabildim kurulumu biz yapsak sikinti cikar mi yoksa servisi mi arayayim

ok canım daha neler abartma bişey değil zaten servis kuruluma para alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.