Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    99 model twingo 1,2 motor aracıma atiker sıralı sistem tüp taktırdım Benzinde Şehir içinde 22 kuruş yakarken şuan 16-17 kuruşa düştü. Depoyu Fulluyorum bi 200 km gittikten sonra tüp kırmızı ışık yakıyor ama menzil olarak 70 tlye 420-430 km gidiyor. yakıt ve kırmızı ışık olayı normal mi ?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGUR19

quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

Orijinalden alıntı: UGUR19

CORSA D 2009 model 1.4 90 beygir (Z14XEP...MOTOR) otomatik ATİKER uyumlu mu?
    Servis landi renzo öneriyor ama pahalı ve LPG yi ekonomi için taktırmak itediğim için ATİKER düşünüyorum.
    ATİKER in hanği modelini tavsiye edersiniz? Fast veya safefast?
    Doğu bölgesindeyim ve usta endişelerimde var Doğru montaj resmi koyabilirmisiniz.
    Teşekkürler

aracınıza safefast modeli uygun,baglantısı zor olan bir araç iyi bir servisi tercih sorun çıkmaz.resimlerimiz www.candanmuhendislik.com.tr adresinde

Aracıma safefast modelini taktırdım, yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. 600 km kadar yaptım, genel olarak memnunum ancak 4 gün önce arıza ışığı yandı fakat araçta herhangi bir arıza gözlemlemedim ve 200 km yi bu şekilde kullandıktan sonra bugün taktırdığım yere gittim, oksijen sensörü arıza vermiş dediler ve arıza lambasını söndürdüler, bugün tekrar yanmadı. Nedenini sorduğumda LPG den kaynaklandığını ve bu araçlarda normal olduğunu söylediler, doğru mu ? Daha öncede enjeksiyonlu aracıma başka bir marka kit taktırmıştım 3 yıl boyunca bir kez arıza ışığı yakmadı, bu nasıl oldu peki? Şimdi işimizi gücümüzü bırakıp her hafta lamba söndürmek için sanayi yolu mu tutacağız yoksa başka bir yolu var mı?
    teşekkürler

arıza lanbası zengin yada fakır karışımdan yani ayarlarından yanar.biz servislerimizde bilgisayarda ayar yapmak yerine meme çaplarıyla 0,1 mm lik oynamalar yaparak sorunu çözüyoruz..sizin aracınızda sorun olmaması lazım. yakında iseniz buyrun gelin yardımcı olalım. adresimiz www.candanotogaz.com da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutansu

merhaba,
    benim aracım 2005 model peugeot 206 x-line 1.4 tiptronic vites.
    daha önce benim aracıma benzer özellikte bir araca lpg kiti taktınız mı?
    herhangi bir uyum sorunu oluyor mu?
    hatay dörtyol veya iskenderunda önereceğiniz iyi bir usta var mı?

aracınıza daha önce montaj yapıldı ve sorun yok.montaj önemli ve grup baglantısı var,tanıdıgım servis yok..

grup bağlantısı ile ne kastettiniz ustam?
  • iyi geceler

aracım 2004 vw bora.aracımda atiker kit mevcut.merak ettiğim araçla giderken yüksek hızda yada yokuş aşağı ayağımıı gazdan çekince yol bilgisayarı 0 gösteriyor.Araç benzindeyken yokuş aşağı yada ayağı gazdan çektiğimizde benzin enjektörleri benzin püskürtmüyor.

Acaba bu olay lpg giderkende lpg enjektörleri lpg püskürtür mü yoksa keser mi?
  • Sayın candan bende 2008 model 1.6 125 hp ford mondeo var bu araçlar lpg ile 4000 devirden sonra sorun veriyor diyorlar nedeni ise 4000 devirden sonra silindirlerin çalışma şekli değiştiğinden lpg bu duruma uyum sağlayamıyormuş bu araçla en uyulu lpg hangisi söyleyin ben onu taktıracam. Bu değişken subaplı arabada atikerin safe fast obd kiti uygunmudur. yani otomotik ayarı kendi yaptığı için 4000 devir civarı subablar ve motorun çalışma şekli değiştiğinde otomatikmen bu kitte bu duruma uyum sağlarmı???? ayrıca bu kitin fiyatını ve aracımla uyumunu öğrenebilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviş01 -- 9 Eylül 2011; 8:53:23 >
  • merhaba
    benim 2004 307 manuel ve atiker multifast kit var.
    aracımda tüple ilgili birçok arıza meydana gelmişti hepsini çözdük,
    ancak en son arızası aracı çalıştırıp 2-3 km gidip stop ettikten sora tekrar çalıştırmak isteyince ya gaz yemiyor yada çok zor yiyor. bir kaç kez stop ettiriyorum.
    genelde bunu araç tam soğuduktan sonra yapıyor yani sabah aracı çalıştırıyorum sorun yok gidip bir yerde durduktan sonra gitmek istediğimde oluyor.
    sizce bu nedendir ayar konusunda çok sıkıntı çektim ayardan sa biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?
    teşekkür ederim.
  • Merhaba. Megane II 1.6 16 valve aracıma Atiker sıralı sistem taktırmak istiyorum ama aşırı fazla şikayetler nedeniyle vazgeçme noktasına geldim. Megane II'lerle uyumu nasıldır Atikerlerin bilgi verebilir misiniz? Bulunduğum ildeki servis Fast modelini takıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Merhaba. Megane II 1.6 16 valve aracıma Atiker sıralı sistem taktırmak istiyorum ama aşırı fazla şikayetler nedeniyle vazgeçme noktasına geldim. Megane II'lerle uyumu nasıldır Atikerlerin bilgi verebilir misiniz? Bulunduğum ildeki servis Fast modelini takıyormuş.

arkadaşımda var megane II ve atiker taktırdı çok memnun hiç bir sorun yaşamadı. üstündeki kit fast uşakta taktırmıştı.
  • quote:

quote:

quote:

merhaba,

aracınıza daha önce montaj yapıldı ve sorun yok.montaj önemli ve grup baglantısı var,tanıdıgım servis yok..

grup bağlantısı ile ne kastettiniz ustam?

enjektör bağlantısı grup bağlantı olacak ve ayarlar seçeneklerınde buna yonelık ayar yapılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

iyi geceler

aracım 2004 vw bora.aracımda atiker kit mevcut.merak ettiğim araçla giderken yüksek hızda yada yokuş aşağı ayağımıı gazdan çekince yol bilgisayarı 0 gösteriyor.Araç benzindeyken yokuş aşağı yada ayağı gazdan çektiğimizde benzin enjektörleri benzin püskürtmüyor.

Acaba bu olay lpg giderkende lpg enjektörleri lpg püskürtür mü yoksa keser mi?

doğrudur benzınde de gaz da da yakıtı kesen bır sıstem söz konusu , dolayısıyla daha az yakıt
  • Sn Candan Muhendislik gözünüzden kaçtı sanırım;

99 model twingo 1,2 motor aracıma atiker sıralı sistem tüp taktırdım Benzinde Şehir içinde 22 kuruş yakarken şuan 16-17 kuruşa düştü. Depoyu Fulluyorum bi 200 km gittikten sonra tüp kırmızı ışık yakıyor ama menzil olarak 70 tlye 420-430 km gidiyor. yakıt ve kırmızı ışık olayı normal mi ?
    teşekkürler.
  • quote:

merhaba,

osmaniye ye gelirsen yiğit oto gazı tavsiye ederim bana göre adamlar işin erbabı
    özellikle peugeot ve atiker birleşkesi
  • ARKADAŞLAR ARACIM 2006 1.4 HYUNDAİ ACCENT ERA.ATİKER MARKA LPG SİSTEMİ 4 AY ÖNCE TAKILMIŞ.ARACIMIN UZUN YOL PERFORMANSINDAN VE YAKIT TÜKETİMİNDEN OLDUKÇA MEMNUNUM.34-35 LT GAZ ALIYOR VE BUNUNLA YAKLAŞIK 500 KM YAKIYORUM ORTALAMA 100KM HIZ İLE.LAKİN BENİM TEK SORUNUM;ARACIMIN ARA ARA ARIZA LAMBASI YAKMASI BUNULA BİRLİKTE MOTOR SOĞUKKEN ARABANIN BOĞULUYOR GİBİ OLMASI.50-100 METRE GİTTİKTEN SONRA SORUN KAYBOLUYOR.AMA İLERİDE SORUN AÇARMI DİYE DE ENDİŞE DUYUYORUM.
    BU DURUMU NASIL HALLEDEBİLİRİM,NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR?
    AKSARAYDA YETKİLİ SERVİS OLAN AKSARAY GAZA GÖTÜRDÜM SORUN OLMAZ İLERİDE DEYİP BOŞU BOŞUNA GAZ AYARINI BOZDURMA DEDİLER.
    SİNEK KÜÇÜK AMA MİDE BULANDIRIYOR İŞTE.
    İYİ GÜNLER

İKAMET ADRESİ; KONYA-SEYDİŞEHİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: riva70

merhaba
    benim 2004 307 manuel ve atiker multifast kit var.
    aracımda tüple ilgili birçok arıza meydana gelmişti hepsini çözdük,
    ancak en son arızası aracı çalıştırıp 2-3 km gidip stop ettikten sora tekrar çalıştırmak isteyince ya gaz yemiyor yada çok zor yiyor. bir kaç kez stop ettiriyorum.
    genelde bunu araç tam soğuduktan sonra yapıyor yani sabah aracı çalıştırıyorum sorun yok gidip bir yerde durduktan sonra gitmek istediğimde oluyor.
    sizce bu nedendir ayar konusunda çok sıkıntı çektim ayardan sa biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?
    teşekkür ederim.

bu sorun bir kaç sebepten dolayı meydana gelebılır, gaz enjektörlerı temızlığı yapılması gerekır veya meme çapları uygun olmayabılır bir de lpg sıstemının ecu sünde sorun olabılır yakınımızdaysanız servısımıze beklerız yada en yakın bır atıker servısıne danışmanızı tavsıye ederız

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Merhaba. Megane II 1.6 16 valve aracıma Atiker sıralı sistem taktırmak istiyorum ama aşırı fazla şikayetler nedeniyle vazgeçme noktasına geldim. Megane II'lerle uyumu nasıldır Atikerlerin bilgi verebilir misiniz? Bulunduğum ildeki servis Fast modelini takıyormuş.

renault grubu tüm araçlarında candan muhendıslık olarak bızım ilk tercıhımız atıker. bunun sebebı yılların verdığı tecrube ve renault kullanıcılarından aldığımız olumlu tepkıler , bız servıslerımızde safefast modelını tercıh etsekte fast modelı de aracınıza uygundur.www.candanotogaz.com

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

Sn Candan Muhendislik gözünüzden kaçtı sanırım;

teşekkürler.

gaz yakıtınız normal ama benzın yakıtınızı bır daha olçun şu an 5 lt benzın yakan araç yok , aynı sartlarda denedığınızde gazla benzın yakıtları lt bazında 0,5 ila 1 lt oynar,
    kırmızı ışıkta uzun km yapması atıker sıstemlerınde basımıza gelen bır sorun ama çözumu var servıste sensör ayarı yaptırarak sorun çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: konamser

ARKADAŞLAR ARACIM 2006 1.4 HYUNDAİ ACCENT ERA.ATİKER MARKA LPG SİSTEMİ 4 AY ÖNCE TAKILMIŞ.ARACIMIN UZUN YOL PERFORMANSINDAN VE YAKIT TÜKETİMİNDEN OLDUKÇA MEMNUNUM.34-35 LT GAZ ALIYOR VE BUNUNLA YAKLAŞIK 500 KM YAKIYORUM ORTALAMA 100KM HIZ İLE.LAKİN BENİM TEK SORUNUM;ARACIMIN ARA ARA ARIZA LAMBASI YAKMASI BUNULA BİRLİKTE MOTOR SOĞUKKEN ARABANIN BOĞULUYOR GİBİ OLMASI.50-100 METRE GİTTİKTEN SONRA SORUN KAYBOLUYOR.AMA İLERİDE SORUN AÇARMI DİYE DE ENDİŞE DUYUYORUM.
    BU DURUMU NASIL HALLEDEBİLİRİM,NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR?
    AKSARAYDA YETKİLİ SERVİS OLAN AKSARAY GAZA GÖTÜRDÜM SORUN OLMAZ İLERİDE DEYİP BOŞU BOŞUNA GAZ AYARINI BOZDURMA DEDİLER.
    SİNEK KÜÇÜK AMA MİDE BULANDIRIYOR İŞTE.
    İYİ GÜNLER

İKAMET ADRESİ; KONYA-SEYDİŞEHİR

arıza lambası yanma sebebıne baktığımızda yakıt karışımından ise ilk yapmanız gereken gazı bır ıkı depo sabıt bır ıstasyondan (opet olabılır ) almanız , sorun devam edıyorsa uygun meme çapı ve uygun ayar yapılmadığından yanabılır son ıhtımal de aracın atesleme sıstemınde ara ara bas gösteren bır arıza olabılır

• Benden ufak bir soru: LPG evoparator ile map sensörü arasındaki (bir tarafı da manifolddan vakum alıyor) hortum tam olarak ne işe yarıyor? Bu hortum evaporator tarafından çıkması durumunda arıza lambası yanarmı? Benim arabada 1 yıl önce montaj yapıldı ve ilk defa geçen gün arıza lambası yandı, p0170 kod verdi. Sildim, 100-150 km sonra tekrar yandı, tekrar sildim tekrar yandı vs. vs. , geçen gün hortumun çıkmış olduğunu gördüm, taktım, şimdilik tekrar yanmadı.
  • quote:

quote:

merhaba,

osmaniye ye gelirsen yiğit oto gazı tavsiye ederim bana göre adamlar işin erbabı

teşekkür ederim ilginiz için.
    dörtyol sanayisinde de bir yiğit otogaz var.
    aynı ustanın mı acaba?
    osmaniyedeki ustanın adı nedir?
    sen memnun musun atikerden?
    hiç sorun yaşadın mı?

• quote:

quote:

quote:

merhaba,

teşekkür ederim ilginiz için.
    dörtyol sanayisinde de bir yiğit otogaz var.
    aynı ustanın mı acaba?
    osmaniyedeki ustanın adı nedir?
    sen memnun musun atikerden?
    hiç sorun yaşadın mı?

ustanın ismini bilmiyorum ama bildiğim benim aracın arıza lambasını nice ustalar bile söndürememişti hatta atikerin yönlendirdiği usta dahil ama burdakiler söndürdü acıkcası adamları ben yakından tanımıyorum tel ac sor sahibi aynı adam mı diye burdaki baska arkadasta montajını yiğit otogaz yapmış şuan memnun.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.