Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Odyssey_

Merhaba ben peugeot 206 aracıma sizde lpg dönüşümü yaptırmak istiyorum, kaç lt lik lpg tankı takılıyor??

İyi çalışmalar.

32 lt silindir tank yan tarafa boyuna koyulur... farklı tiplerdede olabilir onu burada tespit ederiz.bekleriz.
  • 9 ay önce lpg sigortası attığı için değiştirmiştim.son zamanlarda nereden geldiğini anlamadığım "bip" sesleri duyuyordum.haftasonu uzunca bir bip sesinden sonra lpg iptal oldu benzine geçti.aklıma ilk gelen yine sigorta oldu.bi bacağındaki plastik tamamen erimişti.tahminim yakın yerden sigorta ttı ve plastiği eritti.10 amper sigorta takılıydı.arabada 1 kutu sigorta vardı 10 amper bulamayınca 7.5 taktım.öğrenmek istediğim şey takılması gereken sigorta değeri nedir? ve de 1 yıl içinde 2 kere sigorta atmasının sebebi ne olabilir, ciddi bir sorun olsa daha sık atar diye düşünüyorum.kronik bir lpg hatası normal bir durum gibime geliyor.dolayısıyla sebebini araştırmak yerine atınca değiştirmek yeterli midir?
  • 90 bin km astra 2001 edition 1.6 atiker sıralı sistem var 54.000 km den beri.
    motor beyni arızalandı.

bir astranın 90 binde motor beyninin arızalanmasına atikeri sistemin etkisi nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbytu

9 ay önce lpg sigortası attığı için değiştirmiştim.son zamanlarda nereden geldiğini anlamadığım "bip" sesleri duyuyordum.haftasonu uzunca bir bip sesinden sonra lpg iptal oldu benzine geçti.aklıma ilk gelen yine sigorta oldu.bi bacağındaki plastik tamamen erimişti.tahminim yakın yerden sigorta ttı ve plastiği eritti.10 amper sigorta takılıydı.arabada 1 kutu sigorta vardı 10 amper bulamayınca 7.5 taktım.öğrenmek istediğim şey takılması gereken sigorta değeri nedir? ve de 1 yıl içinde 2 kere sigorta atmasının sebebi ne olabilir, ciddi bir sorun olsa daha sık atar diye düşünüyorum.kronik bir lpg hatası normal bir durum gibime geliyor.dolayısıyla sebebini araştırmak yerine atınca değiştirmek yeterli midir?

bi sorun olmasa sigorta atmaz bakmak ve problemi çözmek lazım 10 amper sigorta uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SB1907_23

9 ay önce lpg sigortası attığı için değiştirmiştim.son zamanlarda nereden geldiğini anlamadığım "bip" sesleri duyuyordum.haftasonu uzunca bir bip sesinden sonra lpg iptal oldu benzine geçti.aklıma ilk gelen yine sigorta oldu.bi bacağındaki plastik tamamen erimişti.tahminim yakın yerden sigorta ttı ve plastiği eritti.10 amper sigorta takılıydı.arabada 1 kutu sigorta vardı 10 amper bulamayınca 7.5 taktım.öğrenmek istediğim şey takılması gereken sigorta değeri nedir? ve de 1 yıl içinde 2 kere sigorta atmasının sebebi ne olabilir, ciddi bir sorun olsa daha sık atar diye düşünüyorum.kronik bir lpg hatası normal bir durum gibime geliyor.dolayısıyla sebebini araştırmak yerine atınca değiştirmek yeterli midir?
    g ü n c e l . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candan mühendislik -- 29 Eylül 2011; 13:07:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzz42

90 bin km astra 2001 edition 1.6 atiker sıralı sistem var 54.000 km den beri.
    motor beyni arızalandı.

bir astranın 90 binde motor beyninin arızalanmasına atikeri sistemin etkisi nedir.

sorun atiker ile degidirl ama montaja bakmak gerek dogru yorum yapmak için
  • G Ü N C E L . . . CANDAN MÜHENDİSLİK OTOGAZ
  • merhaba Candan mühendislik yetkilisi
    karbüratörlü araçlarda beyin üzerindeki siyah plastik ayar vidası rolenti haricindeki devirlerde de etkili olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgcetin

merhaba Candan mühendislik yetkilisi
    karbüratörlü araçlarda beyin üzerindeki siyah plastik ayar vidası rolenti haricindeki devirlerde de etkili olurmu ?

rolanti ayarı için kullanılıyor..
  • G Ü N C E L . . . candanotogaz.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

teşekkür ederim

biz teşekkür ederiz..
  • Sn. Candan Mühendislik merhaba,
    1 yıldan beri atiker safefast kullanıyorum ve memnunum. aracım 98 honca civic 1.4 lpg takıldıktan sonra 10.000 km yol yaptım.
    Bu lpg kitinde 2 tane filtre varmış,
    bunları kç km de bir değiştirmek gerekiyor?
    saygılar,
  • merhaba yılmaz bey.

atikerde enjektörlerdeğiştimi en sonra 1,5 yıl önce ses yapan enjektörlerden taktırmıştım? Şuanki durum nedir?
  • 99 model polo aracım var,atiker marka lpg kiti taktırmıştım lakin sonradan araç bakım esnasında aküyü söktük sizlere olan sorum lpg beyninin yeniden programlanması gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen1979

Sn. Candan Mühendislik merhaba,
    1 yıldan beri atiker safefast kullanıyorum ve memnunum. aracım 98 honca civic 1.4 lpg takıldıktan sonra 10.000 km yol yaptım.
    Bu lpg kitinde 2 tane filtre varmış,
    bunları kç km de bir değiştirmek gerekiyor?
    saygılar,

çindeki fuar gezimiz için verdigimiz aradan sonra paylaşmaya devam.
    2 filtreside 10 bin km de bir degişmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

merhaba yılmaz bey.

atikerde enjektörlerdeğiştimi en sonra 1,5 yıl önce ses yapan enjektörlerden taktırmıştım? Şuanki durum nedir?

enjektörler degişti şu an çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

99 model polo aracım var,atiker marka lpg kiti taktırmıştım lakin sonradan araç bakım esnasında aküyü söktük sizlere olan sorum lpg beyninin yeniden programlanması gerekir mi?

gerekebilir..
  • Sn. Candan mühendislik,
    bu katkılı otogaz fobisi acaba nedir?
    Özellikle Aygazı soruyorum,
    internet forumlarında bi dünya eleştiri var, filtreleri enjektörleri tıkadı gibi,
    ama bugün arabamı yıkatmak için aygaz istasyonuna girmiştim.
    Bir sürü yeni araba Aygaz Euro Lpg alıyor.
    Ben hala cesaret edemedim bu aygazı kullanmaya,
    siz ne dersiniz?
  • PG kullanıcıları lütfen bana acil yardım edin Lartık canımdan bezmiş durumdayım!!!!

LÜTFEN YARDIM !!! SORUNUM ŞU ..

YAKLAŞIK 8 AY ÖNCE ATİKEK SİRALI SİSTEM LPG TAKILDI ARACIMA POLO 98 MODEL İLK AYLAR YAKIŞINDAN ÇEKİŞİNDEN GAYET MEMNUNDUM FAKAT 2. AYDAN SONRA ARACIMDA TEKLEME SİLKELEME KİMİNE GÖREDE KERKİNME OLDU VE HALA DA DEVAM EDİYOR.ÖYLE SALLIYOR Kİ ARABAYI ORTADAN İKİİYE AYRILACAK DİYE KORKUYORUM CANIMDAN BEZMİŞ DURUMDAYIM LÜTFEN AYNI SORUNU YAŞAYAN BİLEN DUYAN YADA SORUNUMU CÖZECEK BİRİ VARSA BANA ULAŞSIN GERÇEKTEN DAYANILMAYACAK BİR SORUN.

ŞİMDİ ELEKTİRİK KAÇAKLARINDAN ŞARJ ALAMAMASINDAN KAYNAKLANIYOR DEDİLER.BENDE BUJİ VE BUJİ KABLOLARINI DEĞİŞTİRDİM.DİSTİRİBİTÖR KAPAĞINI DEĞİŞTİRDİM FAKAT SORUN HALA DEVAM ETMEKTE DİSTİRİBİTÖRÜN TAMAMEN DEĞİŞMESİMİ GEREKİYOR? YADA ARABAMIN ENJEKSİYONLARINDAMI BİR SORUN VAR BENZİNDEYKEN YAPMIYORDU GAZDA BAŞLADI BU SORUN VE ARTIK BENZİNE ALIP DENEDİĞİMDEDE YAPIYOR. KİMİSİ BUJİDEN KİMİSİ ATEŞLEME BOBİNİNDEN KİMİSİDE DİSTİRİBİTÖRDEN VE KİMİSİDE ARABANIN AVANSI BOZUK YADA ORJİNAL BENZİN ENJEKTÖRLERİN BOZUK DİYOR.KİMSE TAM OLARAK SORUNU ÇÖZEMEDİ YADA BİLEMEDİ.ARABAM ESKİ FAKAT WOLSWAGEN OLDUĞU İÇİN PARÇALARI ÇOK PAHALLI GİDİP DİSTİRİBİTÖRÜ DEĞİŞTİRİCEM 450 TL İŞÇİLİK HARİÇ YA GEÇMEZSE??? ENJEKTÖRLERİ YAPTIRICAM BOZUK DİYE ODA NERDEN BAKSANIZ 300 TUTAR? LÜTFEN BANA YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM İSTANBULDA NEREYE GÖTÜRMELİYİM KİM DOĞRU DÜRÜST KAZIKLAMADAN ARABAMI ESKİ HALİNE GETİRİR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA 7 YILDIR ZEVKLE BİNDİĞİM ARABAMDAN ÖYLE BİR SOĞUDUM Kİ ANLATAMAM GRAM ZEVK VERMİYOR ARABAM POLOYU BİLEN BİLİR KEDİ GİBİDİR KULLANIMI ÇOK ZEVKLİDİR İNANIN ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ DAHA AZ ÖNCE SİNİRDEN BİR YERE VURUP BIRAKASIM GELDİ ARABAYI LÜTFEN YARDIM NASIL NERDE KİMİNLE HALLEDEBİLRİM BU SORUNU SİLKELEMEYİ NASIL GİDERİRİM???????????????

UNUTMADAN BİRDE ŞUNU SÖYLİYCEM TATİLE GİTTİM...İSTANBULDAN BODRUMA GİDENE KADAR ANAMI AĞLATI DURMADAN SİLKELEDİ ARABANIN MOTORUNDAN ACAYİP SESLER VERDİ ZAR ZOR GİTTİM VE DÖNÜŞTE ANTALYADAN AFYONA KADAR YİNE AYNI ŞEKİLDE BİN BİR TÜRLÜ KORKU RİSKLE GELDİM KİMSEYE GÜVENİP BAKTIRAMADIM Kİ BAKTIRMAK İSTESEMDE YER BULAMADIM.İŞİN İLGİNÇ YANI ŞU AFYONA GELDİM KESTİ SİLKELEMEYİ ÖYLEKİ AYNI BENZİNLİDE GİDİYORMUŞ GİBİ YAĞ GİBİ KAYDI ARABA TAA İSTANBULA KADAR BİR KEZ DAHİ YAPMADI ZORLADIM DÜŞÜK DEVİR YÜKSEK VİTES YAPTIM BİR KEZ BİLE YAPMADI KENDİ KENDİNE SİLKELEMEYİ KESTİ İNANAMADIM ŞAŞTIM KALDIM.İSTANBULA GELDİM YAKLAŞIK BİR AY HİÇ BİR PROBLEM OLMADAN BİNDİM VEE TAM 1 HAFTA ÖNCE YİNE BİRDEN BİRE SİLKELEMEYE TEKRAR BAŞLADI GERÇEKTEN BIKTIM ARTIK LÜTFEN BANA BİRİ YARDIM ETSİN ÇOK DUAMI ALACAK ÇOK LÜTFEN YARDIM LÜTFEN YARDIM....

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.