Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sensör ayarı için gazı tamamen bitirip mi geleyim, yoksa farketmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifes -- 31 Ağustos 2011; 18:57:35 >
  • merhaba,
    benim aracım 2005 model peugeot 206 x-line 1.4 tiptronic vites.
    daha önce benim aracıma benzer özellikte bir araca lpg kiti taktınız mı?
    herhangi bir uyum sorunu oluyor mu?
    hatay dörtyol veya iskenderunda önereceğiniz iyi bir usta var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktorun06

Henuz değiştirmedim ama degistirecem usta. lpg den boyle titreme falan yaptırırmi bu sensör

titreme yapmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptile06

97 yumurta 1.5gls accent atiker marka sıralı sistem takılı bir kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim:
    1-lpg den dolayı check engine lambası yanıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
    2-Gaz azalmaya başladığında tüp göstergesinden dıt dıt dıt dıt sürekli ses çıkıyor bu sesi duymak istemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
    3-100km de 11 lt gaz yakıyorum nasıl bir değer?

ariza lanbası gaz ayarından yada uygun meme olmamasından yanar.
    gaz bittimi bu ses gelir.
    yakıt normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erergin

quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

Orijinalden alıntı: erergin

2 yıl önce 1999 toyota corolla 1.3 aracıma taktırdığım LPG sistemimi geçen aya kadar sorunsuz kullandım. Bir depo LPG ile 360 km yol yaparken bu önce 320'ye sonra da 300'e düştü. Toplamda yaklaşık 35.000-km yol yaptım ve filtre değişimi/bakım işlemlerini de hep 9.000 km'de bir yaptırdım. LPG'yi hep evime yakın olan Petrol Ofisi bayisinden almaktayım, kötü yakıt kullanma durumu da yok. Bilinen bir atiker servisine gittim, eleman araca bilgisayarı bağladı ve 10-15 saniye sonra ayarlar normal ancak enjektörlerin değişmesi lazım o da 150-TL olur dedi çekti gitti. Ben de montajı yapan bayiye gittim, enjektörlerde bir sorun olmadığını yeniden filtre değişimi yapmaları gerektiğini söyledi. Filtreler değiştirilerek yeniden ayar yapıldı ancak sonuç değişmedi. Dahası rölantide düşme, stop etme de başladı. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz. lütfen yardım... ilk kış stop etme sorunu yüzünden en az 10 kere servise gitmiş ve ancak çözebilmiştik. Yeniden aynı sıkıntıya başlamak istemiyorum...

sorun enjektörlerde bile olsa niye degiştirelim,temizlenerek sorun giderilir ki sorun olmasada 30 bin km de temizlik yapılması lazım.hangi ildesiniz yönlendirelim..

cevaplarınız için öncelikle teşekkürler. bu enjektör temizliği ortalama ne kadara mal olur?

40 tl..

• quote:

Orijinalden alıntı: mutansu

merhaba,
    benim aracım 2005 model peugeot 206 x-line 1.4 tiptronic vites.
    daha önce benim aracıma benzer özellikte bir araca lpg kiti taktınız mı?
    herhangi bir uyum sorunu oluyor mu?
    hatay dörtyol veya iskenderunda önereceğiniz iyi bir usta var mı?

aracınıza daha önce montaj yapıldı ve sorun yok.montaj önemli ve grup baglantısı var,tanıdıgım servis yok..
  • hocam araç gaza geçmiş giderken ışıkta yada trafikde durmak için yavaşladığımda benzine geçip tekrar gaza geçiyor. zamanım olmadığı ve önemsemediğim için sanayiye gitmedim. yardımcı olabilir misiniz? tesekkürler. herkese şimdiden iyi bayramlar.
  • Merhaba, Antalya için ustalığı, montaj işçiliği güzel onerebileceginiz bir bayiniz varmi acaba? İyi çalısmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensör ayarı için gazı tamamen bitirip mi geleyim, yoksa farketmez mi?
  • Merhaba
    2005 model citroen c4 sxpk aracıma 2007 yılında atiker sıralı sistem taktırdım ve lpg ile 90000 km yol yaptım.aracın normal bakımları yetkili servisde yapıldı sürekli.Son 2 aya kadar lpg ile ilgili sıkıntım oldu dersem yalan olur.son zamanlarda sabahları ilk çalıştırmada araç düzensiz çalışıyor ve gaz yemiyor lpg ye geçtikten sonra düzeliyordu bu sorunu citroen servisinde arıza yapması muhtemel tüm parçalar tek tek değiştirilip denenerek şu an düzeldi.Arıza akünün yanındaki sigorta paneli değiştirilince düzeldi.Aracımda beni sıkıntıya sokan arıza ise uzun yolda giderken araç arıza lambasını yakıyor ve çekişi anında düşüyor gaz yemiyor durduğunuzda stop ediyor.aracın kontağını kapatıp 30 saniye sonra tekrar çalıştırınca sorun geçiyor ve yola devam ediyorum ama 10-20 dakika içerisinde yine aynı sorun bu arızayı yaptığında benzine alsamda sonuç değişmiyor.Bayram tatiline giderken 4-5 defa bunu tekrarladı en sonunda arıza lambasını sürekli yaktı .Aracımda car pc ve atiker yazılımı mevcut olduğundan arıza yaptığında 1 ve 4 nolu enjektörlerin değer göstermediğini farkettim.Citroen servisinde bilgisayara bağlandığında 1ve 4 nolu silindirlerde ateşleme teklemeleri gösterdi ve arızayı sildirdim.Dönüş yolunda arıza tesbiti için lpg yi iptal ettim 700 km benzin ile geldim araç mükemmel hiç bir sorun yok .Servisin söylediği ve benim de aklıma yatan " c4 lerde lpg montajında ilk 2 yıl hiç sorun yok ama ondan sonra şikayetler başlıyor"ifadesi oldu.
    Böyle sıkıntı yaşayanlar oldumu sizin fikriniz nedir benim düşüncem eğer netice alamazsam lpg yi komple iptal edeceğim.
    vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

• Selamlar, hayırlı işler ,
    2005 model peugeot 307 1.4 , benzinli , düz vites bir aracım var.Daha 34000km'de.Yerli bir Lgp markası markası özelikle Atiker düşünüyorum.Bana tavsiye edebileceğiniz bir model ve İzmir'de servis önerirmisiniz.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intelpentium

Selamlar, hayırlı işler ,
    2005 model peugeot 307 1.4 , benzinli , düz vites bir aracım var.Daha 34000km'de.Yerli bir Lgp markası markası özelikle Atiker düşünüyorum.Bana tavsiye edebileceğiniz bir model ve İzmir'de servis önerirmisiniz.
    Saygılar.

arabayı sıfır mı aldınız 2.el mi? neden mi sordum cünkü arabanızı sıfır almıssanız cok az km yapıyorsunuz yıllık. 5-6 bin km gibi. eger öyleyse pek değmez bence . tabi takdir yine de sizin. ben arabama atiker taktırdım. memnunum. yetkili bir servise ve iyi bir ustaya taktırırsanız sorun yasamazsınız.
  • İlk Sahibiyiz.Evet KM az ama son zamanlarda ve bundan sonraki zamanda oldukça fazla KM yapacağımdan LPG taktırmayı düşünüyorum.
    Ustacım yorumlarınızı bekliyorum.
    Saygılar.
  • HERKEZİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM....
  • quote:

Orijinalden alıntı: solomonoo

hocam araç gaza geçmiş giderken ışıkta yada trafikde durmak için yavaşladığımda benzine geçip tekrar gaza geçiyor. zamanım olmadığı ve önemsemediğim için sanayiye gitmedim. yardımcı olabilir misiniz? tesekkürler. herkese şimdiden iyi bayramlar.

Ceyran , şase veya tetikleme kablosunda bir temassızlık vardır ondan yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempatik

Merhaba, Antalya için ustalığı, montaj işçiliği güzel onerebileceginiz bir bayiniz varmi acaba? İyi çalısmalar

0532 755 0 285 nolu müşteri hizmetlerini arayın lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifes

sensör ayarı için gazı tamamen bitirip mi geleyim, yoksa farketmez mi?

bitirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_boris

Merhaba
    2005 model citroen c4 sxpk aracıma 2007 yılında atiker sıralı sistem taktırdım ve lpg ile 90000 km yol yaptım.aracın normal bakımları yetkili servisde yapıldı sürekli.Son 2 aya kadar lpg ile ilgili sıkıntım oldu dersem yalan olur.son zamanlarda sabahları ilk çalıştırmada araç düzensiz çalışıyor ve gaz yemiyor lpg ye geçtikten sonra düzeliyordu bu sorunu citroen servisinde arıza yapması muhtemel tüm parçalar tek tek değiştirilip denenerek şu an düzeldi.Arıza akünün yanındaki sigorta paneli değiştirilince düzeldi.Aracımda beni sıkıntıya sokan arıza ise uzun yolda giderken araç arıza lambasını yakıyor ve çekişi anında düşüyor gaz yemiyor durduğunuzda stop ediyor.aracın kontağını kapatıp 30 saniye sonra tekrar çalıştırınca sorun geçiyor ve yola devam ediyorum ama 10-20 dakika içerisinde yine aynı sorun bu arızayı yaptığında benzine alsamda sonuç değişmiyor.Bayram tatiline giderken 4-5 defa bunu tekrarladı en sonunda arıza lambasını sürekli yaktı .Aracımda car pc ve atiker yazılımı mevcut olduğundan arıza yaptığında 1 ve 4 nolu enjektörlerin değer göstermediğini farkettim.Citroen servisinde bilgisayara bağlandığında 1ve 4 nolu silindirlerde ateşleme teklemeleri gösterdi ve arızayı sildirdim.Dönüş yolunda arıza tesbiti için lpg yi iptal ettim 700 km benzin ile geldim araç mükemmel hiç bir sorun yok .Servisin söylediği ve benim de aklıma yatan " c4 lerde lpg montajında ilk 2 yıl hiç sorun yok ama ondan sonra şikayetler başlıyor"ifadesi oldu.
    Böyle sıkıntı yaşayanlar oldumu sizin fikriniz nedir benim düşüncem eğer netice alamazsam lpg yi komple iptal edeceğim.
    vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

aracınızda ateşleme ile ilgili bir sorun var( muhtemelen bobin) gazda bu sorun daha net kendini gösterir benzinde hissetmesenizde yakıt fazlalıgı olarak size yansır.bobinlerinizi kontrol edin bence dogru çözüm bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: intelpentium

Selamlar, hayırlı işler ,
    Saygılar.

atiker safe fast uygun olur .bayii için 0532 755 0 285 nolu müşteri hizmetlerini arayın lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

Orijinalden alıntı: UGUR19

CORSA D 2009 model 1.4 90 beygir (Z14XEP...MOTOR) otomatik ATİKER uyumlu mu?
    Servis landi renzo öneriyor ama pahalı ve LPG yi ekonomi için taktırmak itediğim için ATİKER düşünüyorum.
    ATİKER in hanği modelini tavsiye edersiniz? Fast veya safefast?
    Doğu bölgesindeyim ve usta endişelerimde var Doğru montaj resmi koyabilirmisiniz.
    Teşekkürler

aracınıza safefast modeli uygun,baglantısı zor olan bir araç iyi bir servisi tercih sorun çıkmaz.resimlerimiz www.candanmuhendislik.com.tr adresinde

Aracıma safefast modelini taktırdım, yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. 600 km kadar yaptım, genel olarak memnunum ancak 4 gün önce arıza ışığı yandı fakat araçta herhangi bir arıza gözlemlemedim ve 200 km yi bu şekilde kullandıktan sonra bugün taktırdığım yere gittim, oksijen sensörü arıza vermiş dediler ve arıza lambasını söndürdüler, bugün tekrar yanmadı. Nedenini sorduğumda LPG den kaynaklandığını ve bu araçlarda normal olduğunu söylediler, doğru mu ? Daha öncede enjeksiyonlu aracıma başka bir marka kit taktırmıştım 3 yıl boyunca bir kez arıza ışığı yakmadı, bu nasıl oldu peki? Şimdi işimizi gücümüzü bırakıp her hafta lamba söndürmek için sanayi yolu mu tutacağız yoksa başka bir yolu var mı?
    teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.