Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

-devir sensörü? aracında böyle bir sensör var bundan mı bahsediyorsun.
    -wv grubu araçlarda kaoı açıldıgında benzin enjektörlerine dolayısıyla gaz dügmesine sinyal gelir (enjektörlerden ceyran alındıgı için) , bunun sebebi araç rahat çalısması için koyulan bi özellik dolayısıyla mahsuru yok..

bu linkteki devir sabitleyici takıldı.Kusura bakmayın devir sensörü yazmışım..

Bu parça ne işe yarar?

• iyi günler atiker safe fast kitte bütün araç motorları için 1.8 mm enjektör nozzle mı kullanıyorsunuz? benim aracım 1.4 motor 77 beygir ve üzerinde atiker safe fast kit var ben kaç mm enjektör nozzle kullanmam gerekir enjektör nozzle büyük olması yakıtı artırır mı?
  • katılıyorum size ödediğin paranın amorti süreside önemli bence....
    Orijinalden alıntı: metinmb407

Önce maşallah diyeyim... Eleştiri olarak değil ama Prins marka kiti sıfır araç alırsam takarım ben şahsen. Çünkü bildiğim kadarı ile ruhsata işleme masrafları ile 3000 liraya yaklaşıyor. Ben Bora marka aracıma Atiker taktırdım işleme masrafı ile birlikte 1300 lira ödedim (şu an kitin iki taksiti kaldı). Taksitleri bitmedi ama telafisini çoktan yaptı. Şimdi ben 3000 lirayı telafi etmem için öncelikle en az 3 sene binmem gerekir aracıma. Benim aracım 22-23 kuruş yakıyor lpg litresi 2.41. Sizin aracınız 19 diyorsunuz. Sizin aracınızın daha az yakmasını aracınızın markasına ve gaz fiyatı farkına bağlıyorum. Bora gibi bir araca binseniz Atiker de taktırsanız Prins te taktırsanız aynısını yakacaktı. Sorunsuz istiyorsanız kaliteli montaj yapan dönüşümcüler var. Neredeyse aramızda 2000 lira var ve bunu telafi etmenizde biraz zaman alacak...

• Araç ms leri degişken ise kullalnılan bi ürün .
    quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

quote:

-devir sensörü? aracında böyle bir sensör var bundan mı bahsediyorsun.
    -wv grubu araçlarda kaoı açıldıgında benzin enjektörlerine dolayısıyla gaz dügmesine sinyal gelir (enjektörlerden ceyran alındıgı için) , bunun sebebi araç rahat çalısması için koyulan bi özellik dolayısıyla mahsuru yok..

bu linkteki devir sabitleyici takıldı.Kusura bakmayın devir sensörü yazmışım..

Bu parça ne işe yarar?

• normalde olabilir büyükte,zaten ayarlara girildimi durum belli olur ona göre küçültülür.montajla ilgili bu sorular www.candanotogaz.com sitemizde cevaplanıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: runner1111

iyi günler atiker safe fast kitte bütün araç motorları için 1.8 mm enjektör nozzle mı kullanıyorsunuz? benim aracım 1.4 motor 77 beygir ve üzerinde atiker safe fast kit var ben kaç mm enjektör nozzle kullanmam gerekir enjektör nozzle büyük olması yakıtı artırır mı?

• g ü n c e l . . . .
  • benim msja da bi cvb verseydiniz candan mühendislik
  • araba chevrolet kalos 1.4 sx 16v
    depoyu fulluyorum, yaklaşık 34 litre alıyor, en fazla 270-275 km yol gidebiliyorum. henüz yeni taktırdım. taktırdıgım yere gidip durumu izah ettim, ayar yaptı usta, ancak sonuç değişmedi. ne yapmam gerekiyor? çok fazla yakıyor... durum kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

benim msja da bi cvb verseydiniz candan mühendislik

Araç ms leri degişken ise sabitlemek için kullalnılan bi ürün .
  • daha iyi yorum yapmak için bi iki ölçüm daha yapın. bide hangi ildesiniz ....
    quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

araba chevrolet kalos 1.4 sx 16v
    depoyu fulluyorum, yaklaşık 34 litre alıyor, en fazla 270-275 km yol gidebiliyorum. henüz yeni taktırdım. taktırdıgım yere gidip durumu izah ettim, ayar yaptı usta, ancak sonuç değişmedi. ne yapmam gerekiyor? çok fazla yakıyor... durum kötü.
  • quote:

daha iyi yorum yapmak için bi iki ölçüm daha yapın. bide hangi ildesiniz ....
    quote:

3 kere depo fulleyip bu ölçümü yaptım, sonuç hep aynı. ilk depoda 275 km, 2. depoda 245 km, 3. depoda 270 km gittim. ikinci depo ölçümümden sonra ayar yaptırdım, ama 3. depo fullememde sonuç yine aynı.
    istanbul şehir içi kullanım, %50 dur kalk, %50 akıcı trafik.
    Bir öneriniz varmı ustam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe22days -- 16 Mayıs 2011; 11:10:41 >

• yakıt bıraz fazla 4gaz analiz cihazı olan bi servise gidip bakmalı , yakınsanız bizede ugrayabilirsiniz... www.otogaztr.com
    quote:

quote:

daha iyi yorum yapmak için bi iki ölçüm daha yapın. bide hangi ildesiniz ....
    quote:

3 kere depo fulleyip bu ölçümü yaptım, sonuç hep aynı. ilk depoda 275 km, 2. depoda 245 km, 3. depoda 270 km gittim. ikinci depo ölçümümden sonra ayar yaptırdım, ama 3. depo fullememde sonuç yine aynı.
    istanbul şehir içi kullanım, %50 dur kalk, %50 akıcı trafik.
    Bir öneriniz varmı ustam?

• merhabalar
    aracım 2004 model ford fusion 1.6 yaklaşık 1 hafta önce bartın saraylıoğlunda atiker lpg kiti taktırdım. motor arıza lambası yandı usta söndürdü 20 km sonra tekrar yandı. Bu araçlarda motor arıza lambası sürekli yandığı söyleniyor bunun bir çaresi yok mu? ayrıca 37 litre lpg ile 330 km yaptım ilk kullanım için normal mi?şimdiden tesekkürler..
  • Merhaba ben 1.4 corsa aracıma Aralık ayında Atiker sirali taktirdim bir kaç sorum olacak

1- ilk depoyu doldurduğumda 35 LT 2. sinde 34 LT 3.sünde 32 LT 4.sünde 29 LT ALDI bunun sebebi nedir. Sürekli hacmi küçülüyor

2- yeriniz nerde ekonomik bir ayar yaptırmak istiyorum cok yakıyor 270 kuruş falan
  • arıza lanbası devamlı yanar diye birşey yok,4gas analiz cihazı ile ayar yapılarak sorun giderilmeli.
    quote:

Orijinalden alıntı: muslu67

merhabalar
    aracım 2004 model ford fusion 1.6 yaklaşık 1 hafta önce bartın saraylıoğlunda atiker lpg kiti taktırdım. motor arıza lambası yandı usta söndürdü 20 km sonra tekrar yandı. Bu araçlarda motor arıza lambası sürekli yandığı söyleniyor bunun bir çaresi yok mu? ayrıca 37 litre lpg ile 330 km yaptım ilk kullanım için normal mi?şimdiden tesekkürler..
  • aracımda multifast sistem var nissan primera 2 senedir sorunsuz kullanıyorum fakat şöyle bir sorun var yokuş inerken mesela 3.500 devirde ayağımı gazdan kestiğim zaman egzoz pat pat patlıyor. acaba neden ?
  • aracınızda büyükj ihtimalle ateşleme sorunu baksak daha net sorun tespit edilebilir..www.candanotogaz.com
    quote:

Orijinalden alıntı: asilkanissan

aracımda multifast sistem var nissan primera 2 senedir sorunsuz kullanıyorum fakat şöyle bir sorun var yokuş inerken mesela 3.500 devirde ayağımı gazdan kestiğim zaman egzoz pat pat patlıyor. acaba neden ?
  • MAzda 3 2010 araba aldım .. Lpg ile uyumu nasıldır . Hangi marka önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polimex
    Merhaba ben 1.4 corsa aracıma Aralık ayında Atiker sirali taktirdim bir kaç sorum olacak

1- ilk depoyu doldurduğumda 35 LT 2. sinde 34 LT 3.sünde 32 LT 4.sünde 29 LT ALDI bunun sebebi nedir. Sürekli hacmi küçülüyor

2- yeriniz nerde ekonomik bir ayar yaptırmak istiyorum cok yakıyor 270 kuruş falan

Candan mühendislik neden sorumu dikkate almadınız hic
  • hacim tabiiki küçülmez ya içinde gaz oldugu halde gaz aldınız yada şamandırada sorun var.
    yerimiz ümraniye sanayii sitesinde tabiiki bekleriz hem bizi tanımız olursunuz ayarlarınızada bakarız. adresimiz www.otogaztr.com
    quote:

quote:

Merhaba ben 1.4 corsa aracıma Aralık ayında Atiker sirali taktirdim bir kaç sorum olacak

Candan mühendislik neden sorumu dikkate almadınız hic

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.