Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba
    2011 model seat ibiza marka aracıma atiker taktırmak istiyorum.Geçenlerde bir firma ile görüştüm atiker yerli marka olduğundan sıfır araçlarda sıkıntı yaşanabileceğini söyledi bu sebeple ithal bir marka taktırmamı tavsiye etti.Kafam karıştı açıkcası
    yardımınızı rica ediyeroum.

teşekkürler
  • hiç bir alakası yok.atiker şu an en ideal otogaz sistemi.hem performansı hem maliyeti açısından.montaj sonrasında müşteri hizmetleri ve garanti konularında süper..tek sorunu çok bayiisi olması ve bunun sonucu montaj hatalarından kaynaklanan memnuniyetsizlik.dolayısıyle marka atiker olsun (safe fast i tercih ederim) en önemlisi kaliteli bir montaj servisi olsun. şimdiden hayırlı olsun.
    www.candanotogaz.com
    quote:

Orijinalden alıntı: tenderpoison

Merhaba
    2011 model seat ibiza marka aracıma atiker taktırmak istiyorum.Geçenlerde bir firma ile görüştüm atiker yerli marka olduğundan sıfır araçlarda sıkıntı yaşanabileceğini söyledi bu sebeple ithal bir marka taktırmamı tavsiye etti.Kafam karıştı açıkcası
    yardımınızı rica ediyeroum.

teşekkürler

• www.candanotogaz.com
  • merhabalar..
    ayın 14 ünde candanotogaz servisinde 1.6 8 valf polo marka aracıma atiker sıralı sistem takıldı.hizmet işçilik anlayış ve müşterinin her sorusunu içtenlikle cevaplama hepsi on numara cok memnun kaldım..aracımın benzinlideki performansı nasılsa lpg dede öyle tek sorunum kendimce yaptıgım yakıt ölçümünde biraz fazla yakıyor gibi..
    montajdan sonra fulledim 58 liralık lpg aldı tam 77 km yol yaptım sonra tekrar fulledim 30 tl lik lpg aldı ( bu arada depo 35 lt lik ) 77/30 yaptığımda 256 kşr çıkıyor bu biraz fazla değilmi ? ve ölçümüm nasıl olmalı yaptığım doğrumu ? önerdiğiniz bir ölçüm şekli varmı ? ve eğer fazla yakıyorsa aracım yakıtın düzeltilmesi için ne yapmam gerekiyor?bugün ustamla görüştüm full depoyu tamamen bitirmeniz ve öyle ölçüm yapmanız gerekli sizinki yanıltır dedi sizlerdende görüş almak istedim?

kazasız keyifli sürüşler..

• iltifatlarınız için teşekkür ederiz inşallah bu memnunuyetiniz devam eder. yakıt ölçümü konusunda doğru ölçüm şöyle olmalı. aracınızın gazını tamamen bitirdikten sonra 20 veya 30 tl lik gaz alıp bitinceye kadar gaz almayın doğru ölçüm böyle olmalı. atiker yakıt konusunda çok iddalı bir ürün herhangi bir sorun çıkmayacaktır. keyifli sürüşler
    quote:

Orijinalden alıntı: polo6n
    merhabalar..
    ayın 14 ünde candanotogaz servisinde 1.6 8 valf polo marka aracıma atiker sıralı sistem takıldı.hizmet işçilik anlayış ve müşterinin her sorusunu içtenlikle cevaplama hepsi on numara cok memnun kaldım..aracımın benzinlideki performansı nasılsa lpg dede öyle tek sorunum kendimce yaptıgım yakıt ölçümünde biraz fazla yakıyor gibi..
    montajdan sonra fulledim 58 liralık lpg aldı tam 77 km yol yaptım sonra tekrar fulledim 30 tl lik lpg aldı ( bu arada depo 35 lt lik ) 77/30 yaptığımda 256 kşr çıkıyor bu biraz fazla değilmi ? ve ölçümüm nasıl olmalı yaptığım doğrumu ? önerdiğiniz bir ölçüm şekli varmı ? ve eğer fazla yakıyorsa aracım yakıtın düzeltilmesi için ne yapmam gerekiyor?bugün ustamla görüştüm full depoyu tamamen bitirmeniz ve öyle ölçüm yapmanız gerekli sizinki yanıltır dedi sizlerdende görüş almak istedim?

kazasız keyifli sürüşler..

• arkadaşlar ölçümü yaptım sayılır.fullediğimden beri 327 km yaptım ve suan kırmızıda sanıyorum ki bi 10-15 km daha götürür.bu kez kullanırken de dikkat ettim kasmadan normal hatta yüksek viteste kullandım az yakması için ve sonuç şöyle; toplamda 60 tl lik lpg aldım fulledim yani depoyu şu an dediğim gibi kırmızıda ve henüz benzinede geçmedi 60/327 :0,183 çıkıyor yani bu sonuca göre şehir içi harika bi rakam değil mi? bakalım bide tamamen bitsin benzine geçsin 20 tl lik alıp öyle deneyeceğim. bakalım ozaman ne kadar yakacak...
  • Yakıt bence iyi , her zaman dile getiriyorum atiker yakıt konusunda çok başarılı . www.candanotogaz.com
    quote:

Orijinalden alıntı: polo6n

arkadaşlar ölçümü yaptım sayılır.fullediğimden beri 327 km yaptım ve suan kırmızıda sanıyorum ki bi 10-15 km daha götürür.bu kez kullanırken de dikkat ettim kasmadan normal hatta yüksek viteste kullandım az yakması için ve sonuç şöyle; toplamda 60 tl lik lpg aldım fulledim yani depoyu şu an dediğim gibi kırmızıda ve henüz benzinede geçmedi 60/327 :0,183 çıkıyor yani bu sonuca göre şehir içi harika bi rakam değil mi? bakalım bide tamamen bitsin benzine geçsin 20 tl lik alıp öyle deneyeceğim. bakalım ozaman ne kadar yakacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candan mühendislik -- 22 Haziran 2011; 11:21:09 >

• s.a. ustalara birşey sormak istiyorum
    benim usta dediki gaz göztergezi kırmızıda ise fazla dolaşma şamandırayı bozar diye doğrumudur
    birde benim arabanın tankı 32 lt. kaç kilometre yaparım aracım 89 model şahin
  • böyle bir şey yok tabiiki.bu tankla 230-250 km yol alınabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: 16bs1963

s.a. ustalara birşey sormak istiyorum
    benim usta dediki gaz göztergezi kırmızıda ise fazla dolaşma şamandırayı bozar diye doğrumudur
    birde benim arabanın tankı 32 lt. kaç kilometre yaparım aracım 89 model şahin
  • merhaba geçen hafta bayrampaşada atiker taktırdım.arabam 2001 palio 1.4 el..ilk başta depoyu fulleyıp denedım.74 kmde 28 tl yani 1 km 395 kuruş..şimdi burada okuduklarıma göre yapacağım.20 tl alıp deneyecegım..atiker palio da sorunlu yazılar okudum ne kadar doğru acaba?..bide enjeksiyon ışığı daima yanık duruyor normalmi bu durum?
  • atikerde ürün olarak herhangi bir sorun yok.denemeye devam edim.enjeksiyon ışıgı yanar mahsuru yok..
    quote:

Orijinalden alıntı: 82kocatepe

merhaba geçen hafta bayrampaşada atiker taktırdım.arabam 2001 palio 1.4 el..ilk başta depoyu fulleyıp denedım.74 kmde 28 tl yani 1 km 395 kuruş..şimdi burada okuduklarıma göre yapacağım.20 tl alıp deneyecegım..atiker palio da sorunlu yazılar okudum ne kadar doğru acaba?..bide enjeksiyon ışığı daima yanık duruyor normalmi bu durum?
  • merhaba 2000 model golf 1.6 aracımda atiker kullanıyorum. performans konusunda hiçbir sıkıntım yok ama 30 TL lik gaz ile şehiriçi sakin kullanım en fazla 90-95 km gidiyorum sizce bu durum normal mi? 30-33 krş arası bi harcama söz konusu. bu araçlarda en fazla 25 yakıyor deniliyor. kışta bi bakım yaptırdım enjektörleri filtresi falan değişti onun dışında bir ayar yaptırmaya götürmedim. yaz için ayara götürsem yakıtı düşer mi ? Teşekkürler.
  • merhaba,

filtre değişimi veya enjektör temizliği gerektiğini nasıl anlayabiliriz bunun belirtileri nelerdir? km olarak gidip değiştirmek veya temizletmek çok mantıklı gelmiyor bana sonuçta kullanıma gaza göre değişiklik gösterecektir... durduk yere 50 lira vermekte zor geliyor açıkçası... birde enjektör temizliği tam olarak nasıl yapılıyor?

teşekkürler...
  • Yakıt bıraz fazla ayarlarına bakmak lazım sorun gider.
    quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Snob

merhaba 2000 model golf 1.6 aracımda atiker kullanıyorum. performans konusunda hiçbir sıkıntım yok ama 30 TL lik gaz ile şehiriçi sakin kullanım en fazla 90-95 km gidiyorum sizce bu durum normal mi? 30-33 krş arası bi harcama söz konusu. bu araçlarda en fazla 25 yakıyor deniliyor. kışta bi bakım yaptırdım enjektörleri filtresi falan değişti onun dışında bir ayar yaptırmaya götürmedim. yaz için ayara götürsem yakıtı düşer mi ? Teşekkürler.
  • 10 bin km de bir bakımları var ve bunun gerekli oldugunu bize bakıma gelen araçlardan anlıyoruz.garantinin devamı içinde bu bakım gerekli.30 bim km de enjektör temizligi var.temizlik işlemi enjektörleri temizleyici sıvı ile araç üzerinde yapılmakta. www.candanotogaz.com
    quote:

Orijinalden alıntı: samet

merhaba,

filtre değişimi veya enjektör temizliği gerektiğini nasıl anlayabiliriz bunun belirtileri nelerdir? km olarak gidip değiştirmek veya temizletmek çok mantıklı gelmiyor bana sonuçta kullanıma gaza göre değişiklik gösterecektir... durduk yere 50 lira vermekte zor geliyor açıkçası... birde enjektör temizliği tam olarak nasıl yapılıyor?

teşekkürler...

• **A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK

Opel corsa 2004 twinport njoy dün taktırdım sıralı safefast

Bu isaret aksam yandi nedir hocam bu

Teşekkürler
  • yag lambası o yanan tüpü taktırdığın yere götür arabanı baksınlar
  • Arıza lanbası yanmış.zengin veya fakir ayardan yanar.taktırdıgınız yere gidin bi ayarlarını kontrol ettirerek lanbayı söndürün. www.lpgotogaz.net
    quote:

Orijinalden alıntı: sonersoy

[Opel corsa 2004 twinport njoy dün taktırdım sıralı safefast

Bu isaret aksam yandi nedir hocam bu

Teşekkürler
  • www.candanotogaz.com
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.